Bio-identieke hormoon Oplossing voor Pounds Afwijzen

Onze lichamen zijn ontwikkeld om te werken in een gevoelig evenwicht. Als je een tekort of overvloed van een enkel hormoon, zal de andere hormonen niet worden toegerust om hun deel bij te dragen aan uw zeer goed blijven. Als u een grote hoeveelheid van uitgifte verliezen van gewicht, kunt u eventueel wilt uw welzijn behandeling leverancier vragen om onderzoek je voor vele hormonen om te zien of je een onbalans.

Je schildklier geeft de hormonen meest normaal beschouwd als T3 en T4. Deze hebben een invloed op de manier waarop u metaboliseren de calorieën die je eet. Als je heel weinig van deze hormonen, kan uw arts ook voorschrijven hen of u kunt meer dan-the-counter producten die bestaan ​​uit gedroogde (gevriesdroogde) schildklier vinden.

Testosteron is een hormoon dat wordt bestaande in de twee mannetjes en dames. Toch is gewoonlijk verbonden met het veroorzaken van mannelijke eigenschappen, testosteron ook zal helpen uw hele lichaam te verbranden ongewenst vet efficiënter en helpt voorkomen dat extra vet opslag in de maag. Volwassen mannen en vrouwen kunnen ondervinden van een aandoening genaamd oestrogeen dominantie als ze meer volwassen. Testosteron en progesteron bereiken kunnen verminderen, waardoor oestrogeen het dominante hormoon van deze groep. Wanneer dit licht komt, kan je werkervaring een groot aantal ongemakkelijke symptomen, zoals gewichtstoename en vermoeidheid. Volwassen mannetjes kunnen een recept voor testosteron krijgen van hun arts. Vrouwen worden gewoonlijk voorgeschreven progestine, een kunstmatig progesteron. Een veiligere keuze, en een enkele die niet hoeft om een ​​recept te hebben, is progesteron product. Deze is samengesteld uit plantaardige grondstoffen, en je lichaam synthetiseert het net als uw bezit progesteron. Maak alle vertrouwen in u een merchandise die bestaat uit ten minste twintig mg USP progesteron per dosis te krijgen. Mannen en vrouwen kunnen gebruiken progesteron simpelweg omdat het helpt het systeem besluiten om ongewenst vet te gebruiken voor energie.

Pregnenolone is ook een hormoon dat deze beide mannen en vrouwen van alle leeftijden kunnen profiteren van. Het is echt opgebouwd uit cholesterol, en het is de voorloper van de andere steroïde hormonen: oestrogeen, testosteron, DHEA en progesteron. Het maakt het mogelijk de druk te verlichten, tilt je stemming, verbetert het geheugen en de hersenen functionaliteit en verhoogt testosteron fasen, die stofwisseling verhoogt. Pregnenolon moeten alleen minder worden uitgevoerd dan zorgverlener toezicht vanwege zijn potentie.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.