Biologische en natuurlijke bij Property Puistjes en Puistje Solutions

De poriën en de huid kan worden gereinigd bekwaam te maken van een combinatie van twee oliën: biologische olijfolie en natuurlijke ricinusolie. Door gebruik te maken van de natuurlijke versie van deze oliën is kritisch zodat zij geen pesticiden of stoffen bevatten. De olie reiniging aanpak is aangevraagd voor 1000 van een lange tijd om de poriën en de huid te reinigen op een natuurlijke manier en is vrij krachtig aan het schoonmaken van de poriën en het stoppen van de vorming van acne. Om de olie reinigingsproces uit te voeren, combineren een / vier theelepel biologische en natuurlijke ricinusolie met een / 2 theelepel natuurlijke olijfolie. Therapeutische massage de olie combinatie op het gezicht voor ongeveer twee minuten. Dompel een washandje in de verzengende water en knijp het uit. Zet de washandje op de huid en laat de stoom uit de doek om het openstellen van de poriën. Dit maakt het mogelijk eventuele opgesloten oliën en onzuiverheden om de poriën te verlaten. Direct na de doek is afgekoeld, veegt u de extra olie weg. De huid krijgt een helder, duidelijk en teder worden overgelaten.

Natuurlijke en biologische tea tree olie is een zeer succesvolle biologische olie uit Australië die sterke antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen heeft. Het is als even tegenstelling tot benzoylperoxide in zijn capaciteit om te herstellen en te beschermen tegen puistjes breakouts. Dit kan een goed alternatief voor mensen die bijzonder gevoelig zijn voor benzoylperoxide lotions zijn. Tea tree olie komt gewoonlijk in een onverdunde verscheidenheid en moeten worden verdund vlak voor gebruik te maken van het direct op de huid. In principe dip een wattenstaafje in organische tea tree olie, dompel het dan snel in H2O. Gebruik de verdunde tea tree olie om de puistjes breakouts.

Natuurlijke en organische aloë vera gel wordt traditioneel erkend om te gaan met gevoelige tot matige brandwonden, irritaties en schaafwonden. Natuurlijke aloë vera gel kan ook snel en natuurlijk te kalmeren en te herstellen acne vlekken. Voornamelijk omdat natuurlijke aloë vera gel irritatie kan kalmeren, is ook verlicht roodheid en zwelling die acne puisten en pukkels cysten kunnen begeleiden. Aloë vera gel kan worden aangebracht rechtsaf de poriën en de huid en kan helpen hydrateren schijnbare plekken op de huid, hoewel het beheer van de acne-hellende locaties van de deal met op de identieke tijd.

Category: Gezond eten

Comments are closed.