Biologische therapieën een Cats tanden schoon

moeder natuur, katten verbruiken vol ongekookt prooi, botten en alles. Katten die te nemen aan een eetplan van voornamelijk ingeblikte industriële maaltijden meestal niet een van de voordelen van kauwen die hun wilde tegenhangers verwerven krijgen. Brokken presenteert meer winst dan ingeblikt voedsel, maar niet de strategie van het niveau van de tandheelkundige winst die voeden met ongekookte botten geeft. Maakt niet uit of u een professioneel dieet regime of een doe-het-zelf ongekookt of gekookt voedsel plan te voeden, positief zijn om dingen zoals ongekookte botten voor uw kat om te adverteren tandheelkundige wellness omvatten. Rooster nek of hals kalkoen zijn een uitstekende oplossing, en kan worden gevestigd op de meeste kruideniers of slagers. Heeft geen diner bereiden de botten – gekookte botten kunnen splinteren en pijn uw huisdier

.

Sangre de Drago, ook wel bekend als sangre de grado, is het sap van een boom die groeit in het Amazone regenwoud. De verbinding is zeer aanzienlijk in de vorm van antioxidant genoemd proanthocyanidinen en kreeg zijn naam om de reden dat de gelijkenis bloed. Holistische dierenartsen en gezondheid en fitness dier beoefenaars hebben gebruik gemaakt van het goed met honderden honden en katten om mee te nemen tandplak en tandsteen en verhoging van gezondheid van het tandvlees en fitness gemaakt. Gebruik het alleen om tand en tandvlees wanneer of twee keer per dag van uw kat voor een 7 dagen tot 10 keer. Mensen ontdekken dat tandsteen verzacht en ofwel valt af aan haar bezitten of kunnen zeer eenvoudig worden verwijderd met een borstel. Gebruik het materiaal elke maand of zo om glazuur goed schoon te houden.

Gebruik een bepaalde kitty tandenborstel of zelfs een stukje gaas op je vinger om glazuur van uw kat te poetsen. U kunt water gebruiken met zuiveringszout of kopen tandpasta gemaakt in de eerste plaats voor katten van aanbieders deze als Drs. Foster en Smith of bij u in de buurt huisdier winkel. Gebruik geen tandpasta verondersteld voor particulieren, die uw kat kan beschadigen. Poets de tanden van uw kat al een paar keer een 7 dagen. U kunt een minimale sangre de drago om de tandenborstel te verhogen voor inbegrepen beloning.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.