Biotine voor Lichaamsgewicht Reduction

De hele lichaam enige vereisten een compacte hoeveelheid biotine, ongeveer driehonderd microgram is de geadviseerde dag-tot-dag toelage. Veel ervan komt uit het voedsel dat we eten, en wordt ontwikkeld door bacteriën in de darm. Biotine kan worden ontdekt in veel over-the-counter organische en vitamine voedingssupplementen. Biotine deficiëntie is zeldzaam, maar als het gebeurt kan leiden tot haar verval, het maximaliseren van de cholesterol-en hartproblemen.

Het doel biotine in het lichaam is in staat te stellen de ontwikkeling van elektriciteit, ondersteuning bij de totstandkoming van aminozuren en ondersteuning bij de spijsvertering. Het kan helpen afbraak van het vet, koolhydraten en eiwitten in een voeding voor het menselijk lichaam elke langdurige en korte expressie. Biotine is ook bewezen nodig is voor replicatie van desoxyribonucleïnezuur en genexpressie.

Hoewel biotine helpt de lichaamsbouw wegsmelten overtollig vet en ontwikkelen van kracht, is er geen onderzoek met betrekking tot gewichtsverlies, volgens het Nationaal Instituut voor Gezondheid en fitness .. Het zou het systeem te voorzien van opgenomen vermogen voor de oefening, maar wil van het lichaam aan de vitamine is bescheiden en overtollige hoeveelheden zal het niet goed de conversie methode. Het kan eventueel worden toegepast als een voedingssupplement om een ​​bedrijf gezond regime dieet en lichaamsbeweging plan.

Biotine is gebruikt om het aanpakken van andere problemen, zoals broze nagels te helpen, het stoppen van haar verval, het verminderen van cholesterol voor diabetes en hart-en gezondheid en fitness. Voedingsmiddelen die biotine bevatten uit lever, bloemkool, zalm, wortelen, bananen, sojameel, granen en gist volgens de Mayo Clinic. Het moet ook bekend dat de kookmethode eventueel de bedragen van biotine in voedsel kan verminderen zijn.

Biotine is verkrijgbaar in de meeste multi-vitamine supplementen die kunnen worden ontdekt in verschillende retail en drug verkooppunten. Het kan ook worden waargenomen als een stand-by zelf aanvullen bij leveranciers gezondheid. De geadviseerde dag tot dag toelage van biotine driehonderd microgram per dag, de hoeveelheid waargenomen in de meeste vitaminesupplementen, volgens het Nationale Instituut voor Wellness. Er zijn geen bijwerkingen resultaten in verband met biotine ook aanzienlijke hoeveelheden essentiële biotine deficiëntie, volgens NIH.

geweest

Category: Dieten

Comments are closed.