Bisacodyl voor Fat Loss

Neem Bisacodyl in tabletvorm natura, als een zetpil of als klysma. Let altijd op de cursus over de oplossing label voor gebruik geschikt. Tabletten worden vaak genomen in de nacht met als doel het produceren van een stoelgang de daaropvolgende ochtend of 6 tot acht enkele uren. Zetpillen en klysma’s produceren eindresultaten kort na gebruik te maken van hen. Je moet een stoelgang binnen een uur na het aanbrengen van een zetpil en in ongeveer 5 minuten net na een klysma hebben.

Overweeg Bisacodyl pas na een dag en geen langere dan een persoon 7 dagen in een tijd, behalve uw medische professional aangeeft dat u gewoonlijk doet. Heeft Bisacodyl tabletten niet pletten, moeten ze volledig worden ingeslikt, zodat ze kunnen gaan in de darmen intact. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft is het meest effectief om uit de buurt van het gebruik van Bisacodyl blijven. Melk en antacida dient niet te worden genomen binnen een uur op het krijgen van Bisacodyl. Bisacodyl tabletten moeten worden ingenomen met een uitgebreide glas water en vloeistoffen moeten worden gegeten tijdens het gebruik van dit geneesmiddel om uitdroging te voorkomen. Meng niet Bisacodyl met andere laxeermiddelen.

Voorkom het gebruik van Bisacodyl als je niet een stoelgang binnen slechts twaalf uur van het gebruik ervan of als u rectale bloeden als dit een indicatie van een ileus of andere werkelijk ernstige ziekte zou kunnen zijn. Overmatig gebruik van laxeermiddelen kan ook leiden tot uw systeem te ontwikkelen tot uitgeput van elektrolyten, in het bijzonder kalium, wat kan leiden tot aanzienlijke welzijn problemen. Werken met laxeermiddelen voor een langere tijd kan een gevolg hebben op je dikke darm die leidt tot het te ontdoen van zijn zuivere vermogen om stoelgang te initiëren. Andere bijwerkingen van Bisacodyl omvatten krampen en diarree.

Gebruik waarschuwing bij het aanvragen Bisacodyl voor lichaamsgewicht reductie. Het vet dat je te elimineren zal vanaf ontdoen van uw gehele lichaam van overtollig water en onder voorbehoud van uw dikke darm. Werken met laxeermiddelen veroorzaakt geen vetten daling. Het volume vet u daalt zal afhangen van de ernst van uw constipatie. Je zou kunnen zien uw maag lijkt platter direct na uw dikke darm wordt gereinigd en uw confronteren kan heel goed lijken minder gezwollen als gevolg van water achteruitgang zijn. Deze uitkomsten zou kunnen van korte duur zijn als je de meeste kans om het vet weer terug zoals voorheen lang gesteld terwijl je terug naar je gewone programma.

Category: Supplementen

Comments are closed.