Blauwe Mild Tooth Whitening & ndash werkt ze?

Het gebruik van blauwe zachte om te helpen bij het bleken email heeft blijken te zijn echt goed vond moment. Het begon als een aanzienlijke aangedreven UV lampen in tandartsen werklocaties. Toen begon een aantal ondernemende mensen uit het plaatsen van blauw licht tanden bleken stations in het winkelcentrum. En onvermijdelijk, kleinere accu run shopper apparaten slaan de huidige markt in de $ 10-array.

Maar geen enkele van deze ‘mild geactiveerd bleken’ behandelingen werken?

Het bewijs is het sterkst in gunste van tandheelkundige laser whitening, zoals met een specialist graad waterstofperoxide mengsel en een hogere aangedreven tandheelkundige laser uitgevoerd. Maar zelfs in dit probleem is het bewijs gemengd.

1. De experimenten die aantonen dat de blauwe tand laserlicht verbeteren van de whitening deskundigheid zijn allemaal gefinancierd door de makers van de gerapporteerde blauwe tand laserlicht.

2. Op de top van dat, had geen van deze onderzoeken zijn uitgevoerd als dubbel-blind checkt. Individuen verkregen beide geen therapie, genezen met gel alleen, of therapie met gel bovendien de laser zacht.

Onder deze twee elementen, deze wetenschappelijke tests moeten echt worden behandeld met ernstige scepsis. Nieuwe experimenten die uiteindelijk uitgevoerd als echte dubbelblinde tests bevestigden geen variantie in de tand die werden verzorgd met de laser in vergelijking met tanden die niet.

Helaas, de kennis en direct na de gevolgen zijn geweest van tanden bleken therapieën zijn opmerkelijk subjectief. Vandaar zijn dubbel essentieel om geschikte dubbelblinde wetenschappelijke tests hebben, en dat deze rapporten worden uitgevoerd door een belangeloze derde keer

Een detail is duidelijk:. Meeste doen het werk hier wordt steeds uitgevoerd door de waterstofperoxide gel. De gel zal je tanden witter prachtig zeer goed, zelfs zonder dat het krijgen van een blauw licht gericht op het.

Op de aanzienlijk sluiting van de schaal, bescheiden widgets die een blauwe zachte gloed op je tanden zijn volledig ineffectief. Het kan zijn dat deze gadgets op de donjon drug, of die mensen Solitary moeder ontdekt tanden bleken truc advertenties op lijn. Het enige detail deze apparaten doen is goed schoon uit uw portemonnee. (Een proces dat ze bereiken verbazingwekkend mooi.)

Category: Dieten

Comments are closed.