Blijf op de hoogte van de Dag na dag calorie tekort aan Garantie een Lichaamsgewicht Decline Application

janderson99-HubPages

Hoe kun je garanderen dat je vet en bekwaam houden een oogje op je ontwikkeling om je lichaam gewichtsvermindering concentreren op het verliezen?

De meeste programma’s voor het volgen van het gewichtsverlies zijn onhandige spreadsheets die lastig te gebruiken zijn.

Een groot aantal van de smartphone apps zijn aanzienlijk veel te tijdrovend, want je moet elk individu voedsel of elke koopwaar van voedsel gegeten te voeren, en log de feiten van elke individuele trainingssessie.

Er moet een betere manier van logging en controle van uw elke dag pond, in vergelijking met je focus op vet en het bijhouden van uw calorie tekort, en het vinden van zeer eenvoudige grafieken, zodat u kunt zien . hoe je bent waarschijnlijk

Volkomen nu is er deze soorten zo eenvoudig systeem Blijf op de hoogte van uw calorie tekort

Wat is een calorie tekort en hoe kan het controleren Zorg ervoor dat u zult gewicht te verminderen?

Een Energie Tekort is gewoon het grote verschil met wat energie je verbrandt met behulp van uw standaard snelheid van de stofwisseling in het beschermen van uw lichaam, de extra calorieën je wegsmelten door middel van training, en de calorieën ingenomen in het voedsel dat je eet

calorie tekort = Calorie Verbrande -. Calorieën gegeten

 • Als je verbrandt veel meer calorieën dan u nemen – uw lichaamsbouw moet de overtollige energie ergens vandaan halen -. idealiter uw ongewenste vetreserves
 • Als je eet veel meer calorieën dan verbrand je je hele lichaam kon bepalen de verdere calorieën als vet.

Het is een beetje zoals het behoud van inkomen. Het u wilt opslaan $ 50 voor elke 7 dagen moet je ervoor zorgen dat uw inkomen hoger is dan wat je investeert door $ 50. Als u wilt om zich te ontdoen van het lichaamsgewicht moet je de energie die je verbruikt zijn een stuk minder dan de energie die je verbrandt en dat uw lichaamsbouw te trekken uit je ‘bank’ reserves (‘vet’) om het verschil te verzekeren.

Om de garantie een vetreductie software moet je een manier om data te behouden en monitoren van uw ontwikkeling. In zekere zin moet je een ‘scare grafiek’ hebben – dat is een grafiek die uw pond vergelijkt elke werkdag met het lichaamsgewicht moet u, als u conferentie je doel. Je moet weten, ongeacht of u nu op bijhouden van om uw plannen te vervullen.

Laten we zeggen dat je een pond daling doelwit van £ 1 of. Vijf kg per 7 dagen vastgesteld. Als uw gewicht bij de aanvang is £ 200 (honderd kg) aan de halte van de eerste week uw aandacht voor pond is 199 kilo of negentig nine.five kg.

Dus wat je nodig hebt om hebben is een manier van het bijhouden van uw lichaamsgewicht elke dag en deze te vergelijken met je focus op pond. Als u niet op het toezicht op de grafiek zal hopelijk ‘schrikken’ je in beweging. hij veel meer je achter het moeilijker schuift het zal zijn om weer terug te krijgen in acht te nemen -. zul je succesvol je belofte hebben

Als je vooruitgang vertraagt ​​of de meest waarschijnlijke u op het lichaamsgewicht ingesteld die u nodig heeft om ervoor te veranderingen in uw toepassing. Maar hoe weet je wat te doen?

Dit is de plaats van de calorie tekort zal heel handig zijn. Om de dagelijkse calorie tekort te bepalen wat je nodig hebt de volgende stukjes informatie

 • rustmetabolisme (RMR) -. Dit is eigenlijk de hoeveelheid geld van calorieën je hele lichaam verbrandt hele normale elke dag routines. Het verschilt met volwassen mannen en meisjes en ook met de leeftijd en lichaamsbeweging bedrag. Er zijn vele websites die u kunt gebruiken om een ​​schatting van uw RMR die gewoonlijk als een van 1500 en 2700 energie voor elke werkdag. Dit is typisch overeen voor gepresenteerd mens, maar afhankelijk lichaam lichaamsgewicht. Zie deze on-line RMR rekenmachine voor veel meer feiten.
 • energie verbrand door een verscheidenheid van routines van dit soort zo gaan wandelen, beheren of fietsen. Er zijn heel wat sites die gebruik kan worden gemaakt om verbrande calorieën schatten. De meeste mensen hebben een bepaalde of twee fysieke oefeningen die ze doen op een regelmatige basis, en dus is het alleen maar een enig verschil maken van de exploitatie van een set van waarden en ze te registreren op een dagelijkse basis. Ter illustratie: een trage wandeling van ongeveer een uur verbruikt ongeveer 350 calorieën Doorgaan met matige snelheid een half uur verbruikt ongeveer 470 energie
 • Hele Energie Verbrande is eigenlijk uw RMR. + extra calorieën verbrand door middel van werk.
 • Uw totale calorie-inname is simpelweg de som van alle calorieën in de belangrijkste voedingsmiddelen, traktaties en drankjes u elke werkdag innemen.
 • Een pond systeem vet vertegenwoordigt ongeveer 3450 energie (1 kg vet staat gelijk aan ongeveer 7700 energie). Om zich te ontdoen van een pond van overtollig vet zal vereisen een calorie tekort van ten minste 345 energie per dag voor 10 dagen om zich te ontdoen van een pond van ongewenste fat.To ontdoen van kg vet zal een tekort van 770 calorieën nodig hebben voor 10 dagen , of 335 energie voor 20 dagen
 • De op het internet monitoring techniek is een vrij ongecompliceerde stichting opgezet zoals onder welke bevat:.

  • Begin Datum
  • Begin Vet
  • Decline Prijs voor elke week
  • Resting Metabolic Prijs

  Dag na dag Data Entry
  De methode levert een nieuwe dag (zoals het concentraat voor die werkdag, gecentreerd op uw verlies prijs) en voegt het toe aan het beste van het record – die maakt het veel gemakkelijker
  Iedere werkdag u invoeren:.

 • uw lichaamsgewicht
 • Hele Calorieën gegeten
 • Hele Calorie Verbrand
 • Het systeem berekent vervolgens uw calorie tekort .
 • Om ervoor te zorgen lichaamsgewicht dalen zul je moeten hebben om het tekort te houden in slechts een bepaalde array. Simpelweg omdat van onjuistheden en persoonlijke versies van de omvang van het tekort dat werkt zal fluctueren onder de klanten.

  Op dezelfde manier kun je nodig hebt om het tekort te verhogen als uw ontwikkeling stallen of vertraagt.

  Nu voor de Magic – Het apparaat u toelaten om je voortgang op een grafiek plotten – die bestaat uit:

 • je focus op overgewicht
 • uw werkelijke overgewicht
 • uw geschatte calorie tekort
 • Getoond onder zijn drie illustraties.

  Bepaal 1 . Demonstreert een gewichtsverlies programma dat is meer dan de verwachtingen met elke dag pond (roze) en trending beneden de focus op lading (blauw) met een calorie tekort van ongeveer vijftig-70% van de Resting Metabolic niveau.

  Bepaal twee. Geeft een vet verlies programma dat niet het werk doet met de elke dag vet (paars) trending mooi boven het concentraat op tarief (blauw) met een calorie tekort van ongeveer 20-30% van de Resting Metabolic Charge. Dit tekort is aanzienlijk om minimaal uit te voeren.

  Bepaal drie. Toont een gewichtsverlies methode die werkt bij de focus op niveau met de dag vet (rood) die overeenkomen met de rage van het concentraat op vergoeding met een calorie tekort van ongeveer 40-50% van de Resting Metabolic Prijs.

  De kavels en de gegevens berekende tekort vermeld in het bureau vormen een zeer goede manier om de ontwikkeling van het controleren uw lichaamsgewicht reductieplan en om aanpassingen te maken.

  De plot van echte overgewicht tegenover het doel lichaamsgewicht geeft een ‘schrik grafiek’. Als het systeem niet werk doet en je niet te laten vallen lichaamsgewicht bij de vergoeding die u hebt opgegeven die u nodig hebt om het tekort te stimuleren. U kunt een kijkje nemen op de tafel om de graden tekort die niet hebben gewerkt zien en zien hoe het tekort te stimuleren. Je kan heel goed het maximaliseren van het volume van de uitoefening of verminderen van de hoeveelheid voedsel die u gebruikt in (naar alle waarschijnlijkheid de twee).

  Veel mensen stuiten op een plateau in hun overgewicht daling methode. Dit systeem zorgen voor u gemakkelijk zien wanneer het gebeurt en uit te sluiten aanpassingen in de voeding op ontwerpen en oefeningen als de oorzaak. Je zou gewoon moeten verbeteren het tekort te ‘breken’ van de weerstand tegen meer lichaamsgewicht daling.

  janderson99-HubPages

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.