Blizzident tandenborstel: 3D tandenborstel zal uw email reinigen in zes seconden

Voor het geval het duurde ook erg lang om momenteel borstel je tanden, is er een nieuwe Blizzident tandenborstel dat is 3D en is opgericht om het schoonmaken van uw email in slechts zes seconden. ComputerWorld beschreven op 2 oktober 2013, dat 3D printen significante-tech bedrijven de middelen om een ​​nieuwe 3D tandenborstel die het milieu zou kunnen veranderen produceren heeft gegeven.

De American Dental Association raadt u borstel je tanden voor twee minuten met een gewone tandenborstel. De Blizzident tandenborstel heeft 400 haren en ze zullen rechtstreeks worden ingesteld op een schimmel van de mond van elke persoon. Gebruikers zullen bijten, slijpen hun glazuur rondom, en in 6 seconden worden voltooid.

De nieuwe Blizzident tandenborstel wordt verklaard om zich te ontdoen van elke vorm van borstelen problemen die mensen maken met een gewone tandenborstel. Veel meer onderzoek nodig, maar er wordt vermeld dat dit zou kunnen helpen krijgen alle plekken gewoonlijk overgeslagen.

‘Voornamelijk omdat je borstelen al uw email op hetzelfde moment, je bent bijzonder snel borstelen , ‘de onderneming zegt.

‘ Je borstelt alle de uitdagende te bereiken en interdentale locaties met uit zelfs maar te overwegen over. ‘

Blizzident stelt dat elk van hun toothbsushes kan verleden zo lang als een jaar.

‘De haren worden op maat gemaakt en geplaatst op een enkele tand op een manier zodat ze poetsen met de’ Modified Bass en Fones ‘procedures gewoon door te bijten en slijpen voor een paar seconden,’ Blizzident gespeld. ‘Gewijzigd’ Bass ”en’ Fones ‘benaderingen zijn aan te raden door tandartsen en profylaxe assistenten wereldwijd.’

Het bedrijf stelt dat elke tandarts een impact of elektronische scan van de tand van een persoon voor kan maken $ 100-200 $. Vanaf daar zou de digitale 3D-model worden opgenomen naar de website Blizzident’s, en de tandenborstel kunnen worden ontwikkeld met hun 3D afgedrukt.

De te beginnen met Blizzident tandenborstel zou verkopen voor $ 299 met jaarlijkse vervangingen kost $ 159. Blizzident ook gemeld dat ze de haren vervangen in een huidige tandenborstel voor slechts $ 89.

Voor e-mail updates elk moment een nieuwe boeking wordt geplaatst, vergeet niet om abonneren op de bodem van de website en kijk mij op Twitter, GoogleBuzz, of een deel van mijn groep op Facebook en Superstar opwinding.

Category: Gezond eten

Comments are closed.