Bloed in de ontlasting Door gewichtsverlies

Veel problemen kunnen bloed in de ontlasting veroorzaken, terwijl een mens is het wegwerken van gewicht. Swift pond daling kan het gehele lichaam te induceren in honger-methode om te gaan. De Basis van Amerika Crohn en Colitis beweert dat bloed in de ontlasting kan materialiseren wanneer mensen met spijsverteringsproblemen beginnen dieet. Deze mensen kunnen ook andere tekenen of symptomen zoals een opgeblazen gevoel of maagklachten als zeer goed. Als een mens moet ontdoen van de pond dankzij een medische aandoening of artsen orders die zij nodig kunnen hebben om aandachtig worden gevolgd, vooral wanneer het bloed in de ontlasting is een resultaat van het pond verlies.

Een meer populaire leidt tot bloed in de ontlasting hele pond daling is uitdroging en met laxeermiddelen. Bij sommige mannen en vrouwen zijn op een vet verlies programma dat ze misschien overwegen om te reinigen van hun dikke darm met behulp van laxeermiddelen of kruiden om zich te ontdoen van overmatig fecale onderwerp. Praat met uw arts geschikte weg of niet langer het reinigen als u bloed in de ontlasting. Afwezigheid van drinkwater kan ook bloed in de ontlasting veroorzaken omdat het water draagt ​​bij aan een gezondere spijsvertering techniek. Wanneer je te beroven je lichaam van water de weefsels in droge en geïrriteerde kan zijn. Dit kan eindresultaat in constipatie en moeilijke ontlasting die de dikke darm kan schrapen en leiden deze delicate weefsel te bloeden.

Bovendien hebben mensen met inname van aandoeningen kunt ook bloed in hun ontlasting omdat ze zich te ontdoen van overtollig gewicht. Na verloop van tijd het spijsverteringsstelsel procedure kan groeien geïrriteerd te zijn en bloeden uit de slokdarm als gevolg van continue branden van overgeven. Het bloed zal donker of zelfs zwart zijn tegen de tijd dat de dikke darm bereikt. Mensen met boulimia hulp nodig te hebben ervaren over hun kwaal te krijgen.

Bloed in de ontlasting door gewichtsverlies kan ook worden ingegeven door een fundamentele gezondheidszorg kwaal.

Er zijn nogal wat varianten van wat bloed in de ontlasting eruit kan zien tijdens het lichaamsgewicht daling. Bijvoorbeeld, kan het bloed levendige karmozijn of roze zijn wanneer het komt de dikke darm of anus van aambeien. Bloed kan ook bruinachtig, kastanjebruin of teerachtige zwart zijn. In sommige gevallen bloed in de ontlasting wordt niet beschouwd ideale afwezig omdat het kan in combinatie met de ontlasting. Krukken moeten bruin meeste van de tijd, met een beroep op wat er gegeten. Dit is geen eenvoudig onderwerp om te chatten over, maar je moet echt constant in de gaten te behouden op wat er in de badkamer positief te zijn dat uw spijsverteringskanaal gezond is.

bloed in de ontlasting hele lichaam gewichtsverlies kan betrekking hebben veroorzaakt dat een opmerkelijke invloed op een individu, vooral indien het bloed verlaging grote. Indien onbehandeld kan dit leiden tot bloedarmoede van een daling van paars bloed mobiele afhangen. Bovendien kan bloed in de ontlasting ook resulteren in een mens te komen vermoeid voelt. Soms remedie is nodig door een gastroenterologistm als een fundamentele medische kwaal is de trigger.

Als u op een gewicht daling strategie, kunt u gewoonlijk verminderen deze onaangename facet invloed. Als u een soort van spijsverteringsproblemen, chatten met uw huisarts voorafgaand aan het opzetten van een dubbele punt schoonmaken of buitengewone gewichtsverlies routine. U kunt misschien nodig om zich te ontdoen van vet of reinigen van uw darmen meer geleidelijk. Uw arts kan wilt bijhouden van je goed te houden, vooral als je deze problemen voorafgaand aan hebben gehad. U kunt ook beschermen tegen deze laten plaatsvinden als u zich te ontdoen van gewicht krijgen langzaam en geleidelijk en drink een groot deel van de vloeistoffen. U moet meestal blik op uw darmen acties worden gegarandeerd elk klein ding lijkt evenwichtig. De meeste mannen en vrouwen echt moet verwerven drie darm acties per werkdag. Als je verstopt bent, probeer het nemen van levertraan zowat elke dag en consumeren vezelrijke groenten en greens wel een paar keer per dag.

Als u bloed in de ontlasting, terwijl het verliezen van lichaamsgewicht, die u nodig heeft om te helpen meteen. Bloed in de ontlasting is meestal een signaal dat een beetje iets is volkomen verkeerd. U kunt misschien alleen aambeien, maar je kunt ook te worstelen uit intestinale bloeden, een obstakel of de meeste vormen van kanker. Bloed is niet een beetje iets wat je moet echt in de ontlasting te zien.

Category: Supplementen

Comments are closed.