Blue Agave Nectar Gezondheid Beloningen

Blue agave nectar werd gebruik gemaakt van door Azteekse Indianen in Mexico voor honderden enkele jaren als een folk behandeling vaak verschillende soorten huidproblemen en wonden te helen. Blauwe agave nectar wordt zelfs nu gebruikt om hulp te verlichten poriën en huidproblemen op dit moment en kan heel goed hulp vecht-pus genereren bacteriën bij gebruik op de huid.

Blue agave nectar kan eventueel ook helpen uw lichaam te beschermen tegen microben in de darmen, het aanbieden van het gastro-intestinale wellness extra voordelen.

verbindingen afgeleid van de blauwe agave plant kan beloningen als een nieuwe manier om medicijnen te produceren om de dikke darm te hebben. Deze verbindingen, geïdentificeerd als fructanen kunnen kunnen helpen hebben medicijn dat veel variëteiten van dikke darm ziekten, dit soort als colitis, prikkelbare darmsyndroom (IBS) en de ziekte van Crohn.

Een bijzonder van de grote welzijn voordelen van blauwe agave nectar als zoetstof is de zeer lage glycemische index. Verscheidene moderne zoetstoffen zoals hoger fructoseglucosestroop een aanzienlijke glycemische index en glycemische lading, de twee die worden gebruikt om het effect te evalueren van specifieke voedingsmiddelen op de bloedglucose bereiken. De moeilijkheid met voedingsmiddelen met een grote glycemische index is dat ze kunnen uw bloedglucosewaarden snel en directe impuls aan de afgifte van insuline in je hele lichaam. Veel te sterk insuline kan leiden tot insulineresistentie in uw systeem, dat je extra kwetsbaar voor situaties kunnen maken van dit soort als soort II diabetes problemen, problemen met het gewicht en grote bloeddruk. Blauwe agave nectar heeft een minimale glycemische profiel in vergelijking met andere zoetstoffen en dus niet rechtstreeks aan onmiddellijke stijging van de bloedsuikerspiegel, net als andere zoetstoffen doen. De zoetheid in blauwe agave nectar komt uit een geavanceerde koolhydraat genaamd inuline, dat is een natuurlijke suiker in veel soorten fruit en groenten. Blauwe agave nectar heeft veel van gezondheid en fitness-bewust voorstanders vanwege zijn gunstige glycemische profiel.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.