Boomer blog site veertien Overgewicht Decline Uitdagingen

£ 3. naar beneden! Hoera!

Ik hoorde een persoon zeggen dat het enige motief een persoon is mollig is te wijten aan het feit dat ze hebben niet de zelf-zelf-discipline om slank te zijn. Vreemd genoeg, die man of vrouw woog zo sterk als ik.

Iedereen die denkt dat dit eenvoudig is een grapje zelf . Ja, zelfdiscipline is een onderdeel van, maar zijn aanzienlijk af van het hele verhaal.

Er zijn tal van redenen waarom een ​​individu kan vinden het moeilijk en ontmoedigend om een ​​gezond vet te behouden. Voor sommigen van ons, zijn er lichamelijke oorzaken. In mijn geval, Ik heb last van talrijke klier voorwaarden dat probleem mijn vaardigheid om zich te ontdoen van de pond. Trage schildklier, pancreatitis, diabetes en de vermindering van mijn eierstokken leiden allemaal tot mijn vermogen om zich te houden aan een dieet programma. Hoewel ik weet niet waarom, ik in geen geval voelen vol. In geen geval. En als ik niet proberen te eten voor tal van enkele uren, mijn hoofd doet pijn en mijn armen schudden.

Er zijn ook hormonale onevenwichtigheden die kunnen ertoe leiden dat u lichaamsgewicht te verwerven. Er zijn ook medicijnen die kunnen een invloed hebben op je gewicht.

Er zijn ook mannen en vrouwen die zijn uitgeschakeld en cant lichaamsbeweging.

Er zijn emotionele verklaringen waarom mannen en vrouwen cant te ontdoen van het lichaamsgewicht. Sommige mensen wenden tot voedsel voor comfort en gemak. Andere mensen zijn zo depressief dat gewicht is niet de meest vitale problemen in hun leven.

Er zijn ook enkele mensen die vandaag in deze wereld die vetten mooie ontdekken.

Ik kon gaan met deze lijst voor een lange tijd, maar ik denk dat ik behoor tot het niveau te krijgen.

Het niveau is dat zelf wilskracht is niet de enige gedetailleerd genoeg is om zich te houden aan een reductie van het lichaamsgewicht software.

je moet hebben over de juiste inzet te komen. U nodig heeft om de wens om hulp te krijgen vinden wanneer u dat wilt, het verkrijgen van voldoende steun om u via de moeilijke gevallen en de bereidheid om te kijken naar het falen (en er zullen momenten zijn waarop het lijkt alsof je gefaald) niet als een reden te geven up, maar als een les te worden ontdekt. ​​

Nu ik verkregen dat mijn bovenlichaam, ik wil om te chatten over de klassen die ik ontdekte deze 7 dagen van de kwesties die worden aangeboden door zichzelf.

De nummer een specifiek probleem dat ik tegenkwam was de strijd met mij en mijn meest geliefde voedsel, ijs.

Ik hou echt van ijs product. Ik kan gaan zitten en genieten van een geheel helft liter ijs bij een vergadering zonder knipperen. Een enkel punt dat ik ook hebben verworven over mezelf is dat als ik een dieet plan volledig over maaltijden die ik niet als te ontwikkelen, zal ik niet aan houden. Dus besloot ik koop wat verminderde calorie traktaties en rantsoeneren ze naar een bepaalde portie per werkdag.

Uh-uh. Werkt niet.

Ik kocht ijs nieuwigheden die arriveerde in een sixpack, en ik twee verschillende variëteiten verworven. Deze twaalf porties. Ze werden al lang weg in twee keer.

Ik slaagde erin om uit te voeren die in mijn plan, dus ik zelfs nu nog ontbrekende gewicht. Maar op die twee keer mijn dietwas niet evenwicht. Uiteindelijk heb ik meer ervaring kan honger en toegevoegde humeurig, die twee eigenschappen die ik niet wil zijn. Het is mij duidelijk dat ik de zelf-discipline te hanteren dat bepaalde voedingsmiddelen niet hebben gemaakt, dus ik moet een tactiek te stellen om het te handhaven onder commando.

Ik kon gewoon geef mijn ijs product altijd , maar mijn interieur baby is manier om ongelukkig zijn met die beslissing voor mij om het te laten het werk doen. Dus mijn plan is tweeledig.

een. Ik zal geen ijs verwerven tenzij natuurlijk bereid ik me voor het calorieverbruik van te voren en zal alleen investeren in extreem kleine hoeveelheden. In punt, ben ik waarschijnlijk alleen verpakkingen van twee porties of minder te verwerven. Misschien direct na enige tijd heb zal worden uitgerust om veel beter beheer meester over mijn ijs dringt, maar voor nu zijn niet plaats.

2. Ik zal geschikte vervangingen te verkrijgen. Ik weet dat er suiker-zonder kosten ijs knalt uit dat er vrijwel geen calorieën hebben. Ik heb ook ontdekt dat er een aantal op een natuurlijke wijze zoete voedingsmiddelen die goed bevriezen, zoals bessen voor gelegenheid die moeten slechts geringe planning hebben. Deze week, verwierf ik veel pinten hedendaagse bosbessen, bramen en aardbeien en zet ze allemaal in single serve rits lock plastic zakken. Ik zet ze allemaal in de vriezer voor een handvol keer. Toen ik ze uit, schudde ik slechts een pakket van zoetstof op hen en aten ze kil. Ik laat ze alleen genoeg kauwtabletten te ontdooien. Het was als het verkrijgen van een portie sorbet, maar gezonder.

Mijn tweede uitdaging is emotioneel consumeren.

Dit is een veel harde obstakel, en al heb ik een aantal ideeën over wat te doen, Ik heb geen echte reacties maar.

Ik had een echte streek deze 7 dagen, dat dreigde te beschadigen wat ik begon de week voorafgaand aan. Ik zal niet ingaan op wat het was dat is een extra werkdag. Maar ik was aan het schreeuwen en huilen verscheidenheid van overstuur. Aangezien ik gekozen niet om mezelf te verwennen in een significante binge, moest ik een andere manier aan te bieden met mijn innerlijke gedachten te ontdekken.

ik niet Havea enorme hulp netwerk dat ik kan bellen wanneer ik nodig om te ventileren, dus dat was buiten. Ik heb tijdschriften en weblogs te publiceren, en dat geserveerd sommige. Maar het had geen mijn emotie gefactureerd voedsel cravings verdwijnen. Wat ik deed, en wat zal ik doen in de nabije toekomst om te gaan met deze indien nodig, was wat troost te verkrijgen en gemak levensmiddelen die niet calorie beladen. Er zijn een aantal zaken die er werkte voor mij. Ik hou dieet Dr Pepper en eetplan chocolade product soda. Ik hou erg laag overtollig vet koordkaas stokken. Ik hou ook van elke knapperige groente gedoopt in salsa. Ik kan al deze kwesties te gebruiken om mijn binge punt commando uit het hoofd.

Mijn 3e uitdaging heeft te maken met het functioneren van de nacht veranderen.

Ik ben technisch gezien op ontslag voor twee weken, maar ik was hierna weer te gaan over een individu in een andere divisie. Dat mensen shift was elf: 12:00-07:00 verandering. Ik moet toch om te bepalen uit de meest effectieve systeem voor de oorspronkelijk werkdag van deze verschuiving.

I cant dutje op de eerste werkdag, zoals sommige mensen vandaag de dag doen, zodat de eerste dag verandert in een 24-urige werkdag. Toen Im oververmoeide ik de neiging om zelfs hongeriger krijgen, maar de eisen van mijn plan niet veranderen. Wat ik deed dit 7 dagen was te nemen in een heleboel kleine, zeer caloriearme maaltijden, zodat ik had normaal gesproken een ding om op te kauwen. Ik heb ook mezelf toegestaan ​​om wat energie te verhogen met het idee dat ik ze daarna kon verzinnen. Deze resolutie is onbevredigend voor mij, maar het werkte. Ik wil een beetje iets meer te verkrijgen, maar het is een slag te gaan.

Ik hoop dat deze gegevens van iemand anders ergens kan helpen. Wat mij betreft, ik ben blij dat ik nog steeds op bijhouden, en ik kijk ernaar op zoek naar deze maanden klassen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.