Borst acne veroorzaken

Heb je nog verbaasd over hoe puistjes komt over? Wat zorgt ervoor dat ze pop uit het niets! Bijna iedereen op een plaats in hun leven puistjes krijgen, wordt aangenomen dat ten minste negentig% van de wereldbevolking op enig moment in hun leven puistjes krijgen. Sommige mensen zijn vatbaar voor bepaalde rassen van acne. Acne is een veel meer voor de hand op de ontmoeting weer op de rug en op het bovenlichaam, maar ze kan enige waar verhogen op het lichaam, die onder meer op de geslachtsdelen, billen. Ook is het onaangenaam om puistjes te hebben als ze leiden tot een aantal aanzienlijke ongemakken en beïnvloedt de algehele look van de poriën en de huid. Voor een heleboel mensen acne komt en gaat, maar voor sommigen kan zits koppig zijn en kan verwerven in cystic acne of acne nodulocystic, dat is de zwaarste en meest pijnlijke vorm van acne, oprichting in aanzienlijke brokken. Hoewel de primaire brengt voor puistjes zijn onbekend, de wetenschappers hebben gezien dat er verschillende aspecten die een instelling voor puistjes van whiteheads en mee-eters, twee vormen van acnes.

Genetics-Hormonale onderdelen

Wat we wel weten is dat acne begint te ontwikkelen op de huid wanneer de huid poriën verstopt raken door de overmatige productie van talg, die de olieachtige stof die onze huid afscheidt.

talg wordt geproduceerd door de talgklieren in de huid. Zoals Talg samen met dode huidcellen accumuleert het vroeger of later biedt de beste levende omgeving voor bacterie genaamd propioni-bacterie acnes. Dode huidcellen, vuil, blokken zuurstof en de bacterie gedijen in deze omgeving. Op termijn triggers deze bacterie huid een infectie, die uiteindelijk potentiële klanten aan de ontwikkeling van wat we gewoon bellen puistje of zits.

Analyse heeft ook aangetoond dat het brengt voor zits kan ook erfelijk, genetica en hormonale worden . Als je vader en moeder heeft belangrijke puistjes breakouts de kans wordt hier vermeld dat u eventueel werkervaring dezelfde situatie, en dat is een realiteit voor deze wier moeders en vaders heeft cystic puistjes. Ook is gevonden dat in elke mannen en vrouwen hormonale onbalans vervult een belangrijke rol in de afgifte van overtollig talg. Elke keer als er een boost van het mannelijke hormoon androgeen in het bloed, bovenlichaam acnes zijn extra kans om uit te breiden. Androgeen stimuleert de talgklieren en zal ervoor zorgen dat ze te vergroten. De output van androgeen gewoonlijk gewoonlijk op zijn hoogtepunt in de puberteit, de leeftijd van 11-14.

Andere factoren

echter andere wetenschappers hebben ook aangetoond dat de geselecteerde geneesmiddelen met androgeen en lithium en start controle tabletten kunnen acne veroorzaken. Hormonale veranderingen in gals kunnen ook de talgklieren stimuleren gedurende, zwangerschap, menstruatie. Andere factoren die dit soort als spanning, endocriene onbalans, en eierstokkanker kwaal kan ook leiden tot acne. Angst kan leiden tot een verhoging van de hormonale reeksen en de grootste detail in deze situatie is om een ​​zorgverlener te zien en nemen voorgeschreven geneesmiddel of ondernemen hormonale remedie om je hormonen weer een level in de normale fase. Het is belangrijk op te merken dat de meeste hormonale verbeteringen op korte termijn. Bad poriën en netheid huid en stof op de poriën en de huid zijn ook betrokken amid andere brengt vooral wanneer de huid krijgt niet gewassen en goed gereinigd. In mijn individuele werkervaring heb ik opgemerkt dat acne heeft de neiging om te ontwikkelen als ik niet was mijn deal met grondig en puistjes begint te zien zijn in slechts paar dagen heb ik ook zien dat ze duidelijk zichtbaar te maken als ik niet scheren consequent. Zoals ik heb behoorlijk gevoelige huid. Ik gebruik meestal antibacteriële zeep reinigen toepassen van warmte drinkwater en thats it.

Behandeling

Het is enigszins snel te Bovenlijf acne te behandelen, kan het worden moeiteloos afgehandeld door het toepassen van een 2% salicylzuur cleanser op de huid, samen met zits wassen met benzoly peroxide. In sommige probleem als deze niet functioneren uw arts u een aantal anti-inflammatoire tabletten voorschrijven te worstelen uit de ontstekingen. Er zijn veel items die u kunt kiezen uit, en ze zijn moeiteloos te vinden. Er zijn tal van andere remedie oplossingen en je kunt overleggen met uw medische professional over te komen welke een bepaald zal het grootst goed gaan met je mee. Veel mensen halen uit kleine chirurgische technieken van dit soort als Microdermabrasie. Microdermabrasie is een mini-procedure die de eliminatie van de eerste laag van de huid, dode huidcellen te werken met aluminium oxide kristallen, vitamine C kristallen en andere vormen van zachte schuurmiddelen zal betrekken. Deze cursus van actie stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, het herstel van de huid zijn gebruikelijke elegantie. Anderen willen puur natuurlijke thuis oplossingen die minder dure. Gebruiken

Als je niet al te popelen om deze kleine chirurgische strategieën die je kunt altijd opnieuw gaan en overwegen een rond de toonbank product die deze werkzame stof verduren eerder genoemde genoemd. U dient de aanwijzingen goed te volgen.

Uitstekende geluk met uw behandeling.

Category: Supplementen

Comments are closed.