Borst acne

Borst Acne is een ontstekingsziekte poriën en de huid ziekte die veel mensen volwassen mannen en vrouwen gelijk beïnvloedt. Net als elke andere vorm van puistjes, kan een grote hoeveelheid pijn en pijn veroorzaken voor degenen die het hebben. In deze zetten zal ik u voldoende te hebben geïnformeerd en leert u over het voorkomen en omgaan met bovenlichaam acne. Het wegwerken van het bovenlichaam acne is een ding haalbaar, maar je moet ook begrijpen in welke fase is uw zits, en vanaf daar kunt u de slag te gaan werken aan de procedure programma. Terwijl de belangrijkste resultaten voor acne onbekend zijn, hebben de onderzoekers geconstateerd dat er veel dingen die een instelling voor breakouts van acne te ontwikkelen. Maar wat we wel weten is dat zits beginnen met het ontwikkelen wanneer de huid poriën ontvangt geblokkeerd door de overmatige productie van talg, die de olieachtige stof die onze huid afscheidt. Talg wordt gemaakt door de talgklieren in de huid.

Bovenlijf zits brengt

wanneer talg samen met dode huidcellen zich ophoopt biedt uiteindelijk de meest effectieve wonende instelling voor een bacterie genoemd propioni-bacterie zits te breiden. Op termijn zal deze bacterie de huid een infectie veroorzaken en irritatie, heeft boven aan de ontwikkeling van wat wij kennen als puistje of acne breakouts.Researches aangetoond dat de resultaten voor zits ook kan worden als een eindresultaat van erfelijke, genetische en hormonale componenten .

Hormonale disbalans voert een belangrijk doel bij de lancering van overmatige talgproductie. Elke keer is er een verhoging van het mannelijke hormoon androgeen in het bloed, bovenlichaam zits zijn waarschijnlijker te verbeteren.
Andere onderzoeken hebben ook aangetoond dat bepaalde medicijnen waaronder androgeen en lithium en levering controle tabletten kunnen zits induceren. Hormonale aanpassingen bij zwangere vrouwen staan ​​tussen de andere brengt. Slechte huid hygiëne en stof op de huid kan ook de ontwikkeling van acne veroorzaken als de huid niet wordt verzorgd en gewassen en effectief gereinigd.

Na ontdoen van de borst zits

Als u woonachtig met borst pukkels of puistjes, kan het ongemakkelijk van tijd tot tijd als deze leidt tot grote onrust en ongemak. Deze werkervaring is irritant en kan mogelijk snel meerdere personen om gewoon drastische stappen en verwijder die mensen zits zonder de expertise over hoe je het juiste doen. Dus van tevoren je haast op het uitvoeren van bijna alles, onderzoeken op.

Het wegwerken van bovenlichaam acne is moeiteloos, maar er is geen te verzekeren dat ze niet meer zal verschijnen . Het is ook even belangrijk om een ​​gezond dagelijks leven ontwerp te observeren, omdat dit zal helpen om acne te verminderen. voor prompt, met zeer goede mondhygiëne, het bezit van een goed uitgebalanceerd dieet met veel fruit en groente. Groenten en fruit heeft geverifieerd om een ​​heleboel andere voordelen en een persoon andere personen winsten is het verbeteren van uw huid toon in de verlengde termijn hebben. Inname veel H2O is ook nuttig. Ik heb zelf al meerdere malen met bovenlichaam acne breakouts en ik heb ontdekt dat het gebeurt als ik zweet een goede deal, maar doen buiten klusjes in de zon of zelfs wanneer ik in de keuken. Houd een zeer goede regelmatige poriën en hygiëne huid en fantastische reiniging routine is daarom van groot belang, zal dit helpen om je poriën te deblokkeren en zal helpen om de ontwikkeling van cystic puistjes op de borst te staken.

Hoe zich te ontdoen van het bovenlichaam acne snel?

Als u wilt om zich te ontdoen van acne snel, zijn er verschillende veiligheidsmaatregelen u kunt aanschaffen. De benadering hier is om te vallen wanneer het in een vroeg ontwikkelingsstadium. Dit is wanneer u merkt dat uw mee-eters / whiteheads opzetten toenemen, in dit stadium het algemeen wordt beschouwd als een veel als zits. Het is vrij gemakkelijk te verzorgen. U kunt een zits wassen die je kunt krijgen zijn uw regionale drug winkel te gebruiken. Dit blijft minder dan beheer houden. Hieronder zijn enkele maatregelen die u kunt volgen om succes te verzekeren.

Stage hoe zich te ontdoen van het bovenlichaam acne

  1. Dit is de fase waarin mee-eters en Whitehead breakout. Gebruik makend van een zits schoon kan ondersteunen om de poriën en de huid te reinigen en te deblokkeren mensen poriën.
  2. Houd een oogje op de hachelijke situatie en als er verder breakouts met ontsteking kunt u voorafgaan werken met koopwaar benzoylperoxide .
  3. Als de situatie niet verandert mix je acne wassen met benzoly peroxide met een reinigingsmiddel met een bijzonder dat 2% salicylzuur bevat. Als het werken met de eerder genoemde remedie doet functie en puisten beginnen tonen samen met irritatie, in deze fase zou ik u adviseren om uw dermatoloog te zien.
  4. Wees

bewust niet te gaan over het pletten, het selecteren, knijpen ze met blote handen, door het vervullen zodat je verdienen wonden en schadelijk je poriën en de huid en je kan de sluiting van het bezit van een litteken.
Ik hoop dat dit korte artikel over hoe zich te ontdoen van puistjes op de borst zal u helpen.

Category: Dieten

Comments are closed.