Borstel Uw Puppies Tanden Consequent te voorkomen Haalbaar Canine algehele gezondheid Complicaties! Suggesties om Borstelen eenvoudig en leuk!

Na verzorging van uw tanden is uiterst belangrijk. Als je helemaal niets als Methen je bijna zeker poetsen aanvankelijk wijzen in de vroege ochtend en voor je naar bed gaat ‘s avonds. U kunt eventueel zelfs een enkele van deze mensen zie ik bij werken die stiekem op het toilet te poetsen snel na de lunch. Zo ja, fantastisch voor jou! Ook al krijg je veel aandacht van uw parelwitte whiteshave je nagedacht over de kwaal van glazuur van uw hond ? Kent u ze poetsen? Heeft u gewoon uw pup naar de dierenarts voor de normale tandheelkundige verify-ups? Het is ongelooflijk essentieel om proactief te zijn als het gaat om tandheelkundige behandeling van uw hond. Al snel na alle, het blokkeren van problemen is de keyand een fantastische manier om dollars over de snelweg te behouden!

Stel je het of niet, het krijgen van het gebit van uw hond professioneel gereinigd periodiek is slechts een deel van het recreatieprogramma. Er zijn tal van items die u kunt doen om ervoor te zorgen dat de tanden van uw hond en mond helder en gezonder blijven! Tuurlijk, poetsen de tanden van uw hond (vooral als je een substantieel honden) kunnen vrij eng. Zelfs zo, het moment dat je de bengelen ervan (en uw pup is bekend met de procedure) zal blijken te zijn tweede moeder natuur (om de twee u en uw harige partner).

Ga naar de Vet!

Als je niet professioneel actief zijn geweest als het om de zorg voor de tandheelkundige behandeling van uw hond zal komen, echt niet te worden betrokken! De in eerste instantie toe moet je echt doen is het maken van een afspraak met de dierenarts, zodat een volledige mondverzorging evaluatie kan worden uitgevoerd. Een snelle voorlopige evaluatie kan worden afgerond, maar uw huisdier wakker is, niettemin, om voor een volledige evaluatie in te vullen uw hond zal moeten plaatsvinden minder dan basic anesthesie. Dus wat zal de dierenarts doen alles via mondelinge analyse van uw hond? Effectief, in eerste instantie van alles, een gehele onderzoek van tanden van uw hond en het tandvlees zal worden uitgevoerd. De dierenarts zal in kaart, helder, polish en krijg tandheelkundige x-stralen. Hij of zij zal ook volledig een hele en uitgebreid onderzoek van uw pup orale weefsels en emaille (veel te zorgen dat er geen bacteriële infecties, scheuren, en vele anderen). Nadat uw hond zijn of haar gekwalificeerde testen (heeft gehad en is voorzien van de ‘ voorafgaand aan poetsen glazuur van uw hond. Als uw hond heeft pijnlijk tandvlees of andere problemen, borstelen kan behoorlijk ongemakkelijk dus het produceren van tandheelkundige zorg een slechte ervaring (1 die zal uw pup niet blij te herhalen). Wacht rechts totdat alle tandheelkundige problemen zijn opgelost Vlak voordat het begin van een op woning poetsen schema.

Tijd om Brush

soyou zijn klaar om te poetsen tanden van uw huisdier. Goed voor u! Onder zijn een paar strategieën die gewoon kan mogelijk maken van de kennis een fantastische onefor even u en uw pup!

 • Maak gegarandeerd je borstel tanden van uw hond als je een goede deal van de tijd als je niet wilt opschieten. Als u te laat bent voor het verrichten of een afspraak, kiezen voor een extra tijd. Mocht u overwegen te haasten via de procedure, uw hondje ZAL te ontdekken en voeden van uw stress. Kies voor een tijd waarin u kunt ontspannen en zich richten op de onderneming bij de hand. Je wilt helemaal rustig en gecentreerd te zijn! A Comfortabele huisdier is een bijzonder van de sleutels tot het borstelen goede resultaten!
 • Natuurlijk, zult u een tandpasta die speciaal is ontwikkeld voor honden te gebruiken. NIET USE tandpasta gebouwd voor de mens als het kan ze onwel! Stel je het of niet, er zijn verschillende smaken beschikbaar die worden aangeboden net voor honden (rundvlees eenieder!?). Maak het mogelijk voor uw huisdier om wat tandpasta aflikken van je vinger, zodat hij gemeen met zijn smaak en geur.

 • Als uw hond wordt geïntimideerd door de tandenborstel, zet dan een kleine hoeveelheid van honden tandpasta op uw vinger en zachtjes (en geleidelijk ) zet je vinger in de mond van je hond onder zijn afname (of bovenste) lip. Het is niet nodig te hebben om de mond van uw hond wrikken openen up.You eigenlijk niet eens nodig hebt om elke email zien (doen dit door op uw eigen). voorzichtig therapeutische massage tandvlees van uw hond voor vijf tot 10 seconden. Vlak nadat u worden uitgevoerd, weg te nemen je vinger en lof uw pup tot de koeien komen huis! Als uw hondje verzet of zullen worden verstoord, elimineren uw fingerand NIET lof! Kort na een paar minuten, overweeg dan weer helemaal opnieuw. Nadat uw puppy is gezellig met je masseren zijn tandvlees met je vinger kun je onvermijdelijk overstappen naar een tandenborstel. Mogelijk moet u uw vinger te gebruiken voor tal van maanden. Haast je niet je hond als je wilt het borstelen proces om een ​​vervullend slechts een!
 • verzorging van het gebit van uw hond nodig heeft om te zetten in onderdeel van uw gewone ‘huisdier behandeling ‘regime. hoektanden die niet een goede mondverzorging krijg meestal verwerven onaangename bacteriële infecties die kunnen leiden tot meer substantiële en extra dure problemen! Wist u dat orale infecties ook kunnen deelnemen aan een baan in hart-, nier-, lever-en longziekte!? Dus proactief als het om parelwitte tanden van uw hond zal komen. Toch gelijk, rechtvaardigt hij een gezonder, witte glimlach ook!

  Voor een aantal fantastische doggy verzorgen recepten die je kunt maken bij woning, moet u een kijkje nemen op Bunny Roo Beagle

  nemen

  Category: Gezond eten

  Comments are closed.