Borstelen van uw tanden met een handboek Tandenborstel

Handtandenborstel Bristles

Deze tandenborstel is niet zo succesvol als een automatische tandenborstel, maar hij presteert prima. Bij het afhalen van uw tandenborstel moet u controleren positief de haren zijn comfortabel te maken. Het lastige en medium haar tandenborstels kan je tandvlees pijn doen dus het is beter om de delicate haren te lokaliseren. De zachte haren masseer je tandvlees hoewel het echt hard en medium borstelharen ze opzij kan scheuren. Wanneer de uitdagende of medium borstels worden gebruikt het tandvlees kan in feite wijken van de oorspronkelijke positie, waardoor u achteraf problemen op in het bestaan. Dit zal niet onmiddellijk, maar na een, hoewel het gebruik van de tandenborstel elke dag de uitdaging zal optreden. Dus het selecteren van een tender borstel zal u helpen tandvlees en glazuur gezond blijven.

WIST U DAT?

Tandenborstel bedrijven weten dat uitdagend en medium haren tandenborstels schade tandvlees, maar de verkoop van de borstels enige manier om veel meer inkomen te maken.

Hoe te poetsen met een handtandenborstel

Zodra als je op een comfortabele borstel hebt besloten, je wilt weten hoe het te gebruiken. Wanneer u het borstelen van uw email u niet wilt dat ongelooflijk moeilijk te duwen. Als je dat doet, want daardoor kan twee dingen over te komen:.

one.The tandenborstel slijt veel sneller

2.U uw tandvlees kunnen beschadigen dringende ook uitdagend

U wilt licht slagen op je tanden te gebruiken, dit zal ook niet betekenen gerst contact op met uw tandenborstel op uw tand. U moet de tandenborstel tegen je tanden hebben, maar niet urgent zo uitdagend dat je tandenborstel is waarschijnlijk in tweeën gesplitst.

Op het moment dat je hebt hebt gekregen hoe moeilijk in te drukken je tandenborstel op je glazuur , moet je weten wat beweging gebruiken. Je moet echt constant gebruik maken van een ronde beweging op elk en zowat elke tand. Dit zou kiezen voor een al daarom tandarts zeggen een uitstekende uitgebreide reiniging duurt normaal op zijn minst twee minuten.U kan een melodie die twee minuten of wanneer u duurt zingen (Als het zal u helpen poetsen gedurende twee minuten)

Bij het bouwen van deze cirkels op je glazuur je zult ook willen borstel je tandvlees. Dit is wanneer je de borstel schuin op een tot op zekere hoogte vijfenveertig graden. Verdienen ervan overtuigd dat u uw glazuur en tandvlees te krijgen op de specifieke exacte tijd.

Zodra je hebt uitgevoerd dat alles, wilt u ervoor zorgen dat je alle oppervlakken van uw tand. Er zijn drie oppervlakken die u wilt beveiligen en dat is de oppervlakken in de nabijheid van je tong, de oppervlakte van uw cheques of lippen en de leiding van je tanden, waar je ook kauwen voedsel. Je moet ook je best en onderste tanden te krijgen. Nooit gewoon je bodem email of gewoon het beste tand, of dit kan leiden tot gaatjes en andere problemen.

laatste deel van de mond te poetsen

Op het moment dat u uw tanden gepoetst voor een uitgebreide twee minuten, heb je een bepaalde veel meer probleem te poetsen. Dit zal niet verlengd maar een paar seconden te verwerven en dat is om je tong poetsen. Als u niet beschikt over een tong schraper of tong borstel speciaal ontwikkeld voor je tong, dat is van hoge kwaliteit. Gebruik gewoon je tandenborstel tot schroot uit alle micro-organismen vast te stellen op. 1 je dit doet zul je echt veel beter adem. De tandenborstel is niet zo efficiënt als een tong schraper, het werkt veel beter dan niet vervullen van het helemaal.

Veelgestelde Vragen

Hoe vaak moet ik ruilen mijn tandenborstel?

Als de tandenborstel lijkt versleten of kort na 3 maanden, wat ooit komt om mee te beginnen.

Hoe weet ik of ik ben het poetsen ook echt moeilijk?

Als de haartjes van je tandenborstel spreiden uit aan de randen, je borstelen veel te uitdagend. Als je hard poetsen ook, kunt u eventueel problemen met gevoelige tanden of tandvlees.

Hoe meestal moet ik om mijn tanden te poetsen?

Het is ideaal om je tanden te poetsen twee keer per dag. Al snel nadat je in het ontbijt en vóór je naar bed gaat. Dit helpt verwijder alle etenswaren en plaque te bouwen op uw tanden en tandvlees.

Voor veel meer informatie moet u op de One-way links onder

http:/ / www.colgate.com / application / CP / US / NL / OC / Informatie / Article content/Oral-and-Dental-Health-Fundamentals/Oral-Cleanliness/Brushing-and-Flossing/posting/How-to-Brush.cvsp

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.