Boven de counter acne litteken behandelingen

Alsof het werken met tientallen jaren van zits is gewoon niet beledigen voldoende, veel mensen zijn nog steeds met zits littekens van het trauma, de belangrijkste aanhoudende zelfbewustzijn en verlegenheid. Er zijn verschillende oplossingen van dermatologen die duur is en dat zijn het werk voor sommige en niet voor andere mensen. Als u wilt proberen om je puistjes littekens aan te pakken zonder de noodzaak van het controleren van een dermatoloog, hier zijn gezicht acne litteken oplossingen die u kunnen ondersteunen gekapt acne littekens, schone poriën en de huid, en het herstel van zelfverzekerdheid.

Puistjes Littekens: Brengt en Soorten

Acne littekens worden veroorzaakt door te proberen het lichaam om dienst schade aan het weefsel te herstellen. Sommige puistjes blijven worden als een platte rode locatie die zal verdwijnen in 6 maanden (a macule) is dit niet een litteken, maar het lichaam van puur natuurlijke allerlaatste stadium van genezing. Andere littekens zijn de verdiepingen die nog leiden tot een kiezel oppervlak het omgaan met deze zijn de meest traumatisch voor de acne lijder. De meeste puistjes littekens zijn het gevolg van een afname van weefsel van het trauma van de irritatie van het puistje.

Rassen van acne littekens

Icepick littekens: Dit zijn onaangenaam, gekartelde randen depressies in het gezicht, want terwijl de poriën en de huid is gestoken met een ijs selecteren

Tender, rollend littekens:. Dit zijn gevoelige littekens met rollende zijden die opgaan in de poriën en de huid om hen heen. Ze geven een vorm van sinaasappelschil uitkomst van de huid

Boxed littekens:. Deze zijn over het algemeen ondieper dan ijspriem littekens met vierkante, hoekige randen

Hypertrofische littekens:. Deze worden opgeheven littekens die overblijven binnen slechts de grenzen van het oorspronkelijke trauma

keloidlittekens:. Dit zijn verhoogde littekens die verder gaan dan de grenzen van het primaire trauma. Het littekenweefsel heeft in deze gevallen uit van het management gegaan.

Organic Acne Scar Solutions

Apple Cider Vinegar voor Zits Scars

Voor ondiep, rollend acne littekens – als een sinaasappelschil – Probeer de volgende behandeling methode:

Drink acht glazen h2o een dag met een halve theelepel citroensap in elk een persoon. Slechts een moeiteloze manier om dit te bereiken is een grote fles h2o gebruiken met vijftig procent een theelepel citroensap voor elke 8 gram drinkwater. Het idee is dat de citroen spoelt gifstoffen uit je lichaam de hele dag door de eliminatie van de verontreinigingen in het hele lichaam kunt stoppen met het zits.

Op hetzelfde moment dat je drinkt het citroensap, gebruikt u de volgende azijn antwoord op uw ontmoeting: 1 portie appel cider azijn, 2 stuks water. Wrijf dit in uw deal met met een watje ‘s morgens en’ s nachts. Het appelzuur in de azijn zachtjes exfolieert de huid en personen hebben ontwikkelingen van het gebruik van dit puur natuurlijke optie gezien. Als u werkt met actuele crèmes of moisturizers Gebruik de optie azijn van tevoren van uw actuele regime.

Deze volledig natuurlijke acne litteken therapie zou kunnen kiezen uit twee-3 maanden voor gezien verbetering, maar anekdotisch bewijs suggereert dat het doet steun met zits littekens. Het citroensap drinkwater kan ook helpen met potentiële breakouts door het voorkomen van acne intern voor de reden dat het spoelt uw systeem.

Camellia Seed Oil voor acne littekens

Camellia zaad olie, ook geïdentificeerd als silkia olie, is een olie verkregen uit de evergreens camelia. De zaden worden koud geperst en de olie wordt verwerkt en gefilterd. Meisjes in Azië hebben gebruik gemaakt van silkia olie voor eeuwen in hun huid en haar gemaakt. Vooral de olie is een moisturizer, en het is een superieure een bijzonder – krachtige verstoken van de resterende belangrijke. Er is anekdotisch bewijs, zelfs zo, kan dat silkia olie de poriën en de huid mollig en kan pockmarks verminderen en ontpit acne littekens dan de tijd. Deze effecten kunnen krijgen over een kalenderjaar tot 18 maanden, dus het is niet een snelle zorg te dragen voor, maar het is niet een duur object en kan worden gebruikt als een moisturizer met de haalbare secundaire winsten van litteken verwijdering. Als u nog steeds gevoelig voor puistjes, zou ik adviseren naar het gebruik van dit item als het is een olie en kan blokkeren poriën.

Topical Over-the-Counter Acne Scar Treatment plannen

Universitair Medisch Acnefree pockmark Filler

Een enkel pakket loopt ongeveer $ 15 – $ 20, en bestaat uit vier pennen, die aanbieding van een maand. Het hyaluronzuur component wordt beschouwd voor ‘plumping’ skin up, dus deze methode zal werken voor inkepingen, pockmarks, en ondiepe, rollend zits littekens. Je gebruikt het gebruik van de pen alleen maar om de littekens ochtend en avond, het werken met een bepaalde pen voor elke week. Het werkt alleen zo lang als u gebruik maakt van het, dus het is echt geen genezing. Dat gezegd hebbende, veel consumenten hebben ontdekt dat dit puistjes litteken te verhelpen heeft het minimaliseren van de fysieke verschijning van littekens als het in dienst is.

Mederma

Mederma is een actueel litteken remover, en niet uitsluitend gefactureerd voor acne littekens. Het bewijs is dat het kan helpen met Crimson en verkleurde gebieden, maar heeft niet veel effect op ontpit puistjes littekens. Het wordt hoog geprijsd (meestal boven de $ 20 voor een bescheiden buis) en kan enkele weken duren om te functioneren. Het is zeer waarschijnlijk het meest effectief ingezet om nieuwe littekens voorkomen van de vorming in de loop van de therapeutische procedure.

Scar Zone

Scar Zone is een actueel litteken remover, en net als Mederma, is niet specifiek voor puistjes littekens. Het bewijs is dat het kan ondersteunen met Crimson merken en verkleuring, maar heeft een minimale impact op ontpit puistjes littekens. Het is meestal minder hoog geprijsd dan Mederma, en er is anekdotisch bewijs dat het is net zo krachtig, maar het (zoals Mederma) vereist vele weken uit te voeren. De beste apps van Scar Zone zijn waarschijnlijk tijdens het genezingsproces nadering van een puistje om acne littekens te voorkomen.

Glycolzuur

glycolzuur zal cellulaire omzet stijgen , en is ontdekt in tal rimpel crèmes. Hoewel het geen wonder overwinnen tijd zal een tien-twaalf%% focus glycolzuur kan dimish pock merken en andere depressies helpen de huid. Het zal hoogstwaarschijnlijk minimaal 6 maanden vlak voordat er een noticible vermindering van puistjes littekens.

Puistjes Scar Preventie

De fijnste kwestie die u kunt doen is te verminderen aankomende littekens. Puistjes remedies zijn er in overvloed, en het blijkt dat verschillende punten het werk doen op puistjes verschillende mensen. Kan je door wat voor mij werkte hier vermeld. Als u in de loop van de actie van het vinden van je acne onder handvat, de volgende strategieën om littekens te voorkomen

  • Selecteer niet -. Ooit! Waarom is het zo verleidelijk om een ​​puist selecteren? Af en toe kan het zo maar het roept u tot pop en beslissen, maar weerstaan ​​deze drang. Dit is een nummer slechts een toevoeging van trauma aan de ontmoeting die het niet nodig en uw paar minuten van leuke keuze zal beloond worden met een levensduur van een litteken. Palmen uit.
  • Vermijd scrubs. Als je een breakout, blijven vrij van gebruik te maken van exfoliërende scrubs die bestaan ​​uit kralen, walnoot schelpen, of perzik pits – deze kunnen openscheuren de poriën en de huid en zorgen voor trauma, daarop in littekens. Exfoliëren is goed, maar gebruik een verdere systeem, deze als de appel cider azijn recept over, een lichte toner, of glycolzuur om zich te ontdoen van die overmatige levenloze huidcellen.
  • Ice de breakout. Dit werkt net als icing een verstuikte enkel. Het vermindert de ontsteking en telefoongesprekken in de witte bloedcellen, cruciale gebieden van uw immuun proces dat steun de strijd van de infectie resulteert in de breakout en het genezingsproces versnellen.
  • Vitamine E kan snelheidsaanpassing het genezingsproces en zal stoppen littekens. Gezondheidszorg onderzoeken hebben gelegen dat het nemen van vitamine intern is veel krachtiger dan de uitvoering ervan voor de huid, maar anekdotisch bewijs heeft mensen vandaag de dag springen op de verworvenheden van slathering vitamine E olie op hun huid. Overweeg een vitamine E aanvulling op de gezondheid, of een dieet regime dat rijk is aan vitamine (amandelen, mango, broccoli, spinazie, en pinda’s zijn uitstekende middelen).
  • Aloë vera is een all-natuurlijke wond genezer, en kan helpen met de ontsteking en irritatie van acne. Er is klein bewijs dat het zal hulp met meer volwassen acne littekens, maar het kan tempo genezing ondersteunen en littekens te voorkomen wanneer toegepast tijdens de therapeutische aanpak.
  • Natural Puistjes Alternatieven
  • Category: Gewichtsverlies

    Comments are closed.