BPA Helemaal gratis mond nacht tijd Guard voor tandenknarsen

Beslis een ftalaten en bpa volledig gratis nachtwaker bij uw plaatselijke drogist te houden

Veel dank aan een aantal fantastische recensies over het ontdekken van een avond bewaker die waarschijnlijk onveilige producten bevat, ik gelegen dat de meeste wijk drug leveranciers hebben BPA volledig vrije nachts bewakers. Ik heb een beetje onderzoek en hen gevestigd in Wall Groenen.

Verdedig je email van hen te malen in je slaap

ontdekte ik uit een recente excursie naar de tandarts dat ik zijn slijpen mijn email in mijn slaap. Als gevolg daarvan, zijn mijn tandvlees terugwijkende die vooral naar de wortels van mijn tanden verwerven blootgelegd waarbij warmte en koude gevoeligheid zal leiden buiten schadelijke mijn tanden door het uitvoeren beneden het glazuur en veroorzaakt ook schade aan een lopende vulling. Als een eindresultaat van deze slechte informatie, mijn tandarts het raadzaam dat ik kleden in een nachtwaker terwijl ik slaap. En. Ze zou blij zijn om mij te voorzien een bepaalde voor ongeveer $ 400 dollar.

Ik herinner me met een mondstuk van mijn basketbal en voetbal dagen en ik neem aan dat ze dichter bij 10 dollar waren, dus ik dacht dat er zou moeten zijn een meer betaalbare manier om mijn tanden te beveiligen hoewel ik slapen. Het blijkt dat er is en de procedure die u gaan als gevolg van is gewoon niet veel unieker dan wat je ging door middel van voor de sportactiviteiten gebitsbeschermer.

Ik paraferen heb een beetje onderzoek op Amazon voor mond bewakers en ontdekt dat er een soort exclusief ontwikkeld om je tanden te beveiligen hoewel je sluimeren. Er zijn zelfs lager profiel nachtwakers die zullen blijven worden aangesloten op uw tand al heb je rust, maar onder je tandvlees blijven. Na mijn onderzoek, ging ik naar beneden om Wallgreens apotheek te zien wat ze in voorraad had. Ik ging met een Dentek Maatwerk Comfort en gemak Avond Guard die arriveerde in een tweecomponenten en het was te koop voor $ 20, dat is $ 380 veel minder dan wat mijn tandarts me zou vragen. Ik ben niet zeker wat de variatie is over wat de tandarts geeft en wat je krijgt van een over de toonbank nachtwaker, maar ik zou uit een boven de toonbank nacht gebitsbeschermer vooraf te gaan met een door uw tandarts proberen als het enige verandering is dat ze overeenkomt met het naar je mond.

Out of the box, de Nacht van de Wacht is een mond gevormd U. U kook drinkwater en vervolgens ter plaatse de gebitsbeschermer in de H2O gedurende 40 seconden. Na 40 seconden, trek het uit met een vork, zodat het geweldig naar beneden voor 15 seconden en dan zet het in je mond. Het plastic zal ook nu zijn warmte en kneedbaar. Bijten op de bewaker en de plastic wil van de conditie van uw glazuur en tandvlees. Als de gebitsbeschermer is veel te groot is, kunt u trimmen van de achterkant onderdelen tot uiteindelijk dat ze goed passen.

Mijn eerste zorg over het aantrekken van een avond guard is als het een impact zal hebben op de manier waarop ik sluimeren. Dwz., Zal ik in staat zijn om door te slapen met een groot stuk plastic in mijn mond. De eerste avond is een klein stoer, maar naarmate de tijd vordert, krijg je toegepast om het sportieve. Net als een aantal dingen, het duurt slechts meestal een minderjarige met het gebruik om het aan-en herinneren om in te stellen in je mond elke nacht de tijd.

Dus nu heb ik een gebitsbeschermer die lijkt te zijn om perfect te werken voor een groot deel een stuk minder. Volgende keer dat ik naar de tandarts, zal ik met haar praten als er enige moeite mee, maar voor nu ben ik behoorlijk tevreden dat ik nam de tijd om te doen een beetje onderzoek, voorzien van mijn eigen nachtwaker en opgeslagen een beetje van contant geld.

Net na de publicatie van dit, ik heb een handvol commentaar over BPA en ftalaten zonder kosten nachts bewakers ervaren. Ik moet je niet aannemen dat de 1 I verkregen vrij is van deze stoffen. Dus nu ben ik op zoek naar een nieuwe gebitsbeschermer dat mijn glazuur beschermt zonder een aantal elementen in het plastic.

Category: Supplementen

Comments are closed.