Brak Vrouwen Handmatig om het bleken van uw Emaille

Hallo – Mijn identificeren is Laura en ik ben verslaafd aan koffie

Ik ben inmiddels overbelast wanneer het om het steunen van mijn smerige cafeïne routine zal komen, maar ik heb ook af over bleken. mijn email. Ik ben niet op zoek naar een verblindend wit hier, maar ik heb net de laatste tijd gekomen om veel meer zelf-bewust over mijn vergeling grijns zijn. Temidden van het onderzoek naar de minst dure whitening technieken, heb ik gedurende een aantal superieure tips komen.

Elke verbruiken met tannines (espresso, wijn, frisdrank …) is de schuld van de vergeling en vlekken van uw email. In een poging om het ongunstige effect dat mijn espresso gewoonte is het verwerven van op mijn glimlach tegen te gaan, heb ik meegenomen naar poetsen elke afzonderlijke keer dat ik mijn kopje leeg.

En terwijl superieure poetsen en te flossen is cruciaal voor onderhouden van goede mondgezondheid en hulpmiddelen om vlekken te tillen en email verdedigen – van tijd tot tijd het is gewoon niet genoeg. In punt, borstelen vaak helpt alleen om oppervlakkige vlekken te verwijderen. De vlekken die al die vervelende tannines zijn meestal gedrenkt in, en daarom veel moeilijker om eruit te halen. Dit is de reden waarom de verkoop van tanden bleken apparatuur zijn enorm gestegen in de eerdere meerdere een lange tijd.

Tanden bleken is een nieuwe rage. Bleach-aholics kan honderden investeren, zelfs duizenden! – Op strips en trays, of op dure whitening sessies van tandartsen. Indien de prijzen van Crest White Strips en de veel keuze van tandpasta’s die op ‘witter en schild’ te verklaren zijn ook veel voor je, heb je optreden op de juiste plek.

Er zijn veel goedkopere mogelijkheden het krijgen van een parelwitte glimlach die niet zou kraken van de financiële instelling – van woonplaats oplossingen om uw tanden te bleken tot een eenvoudige tips die uw glazuur witter in een flits

kan maken!

Waterstofperoxide

Potentieel de meest erkende Doe-het-zelf-tooth whitening behandeling methode is waterstofperoxide. Mijn oma is zwiepende en borstelen met waterstofperoxide jaren

Meest Peroxide opties die u kunt kopen in een drogisterij of nabijgelegen supermarkt zijn een drietal% alternatief – dat is de voorgenomen concentratie voor reinheid of schoonheid gebruik . Als je misschien geneigd om een ​​veel meer geconcentreerde oplossing voor sneller eindresultaten gebruiken, doorgaan met de nodige voorzichtigheid, omdat het nadelige gevolgen kan hebben op uw glazuur en tandvlees.

Een gemiddeld grote bruine fles van Hydrogen Peroxide kunt u bedienen ongeveer $ 5, en zal definitief minimaal een aantal maanden. Witter, gewoon slis met de oplossing zoals u zou doen met een normale slok Listerine. Het schuim betekent meestal dat het werkt! U kunt ook combineren een kleine hoeveelheid waterstofperoxide met zuiveringszout om je eigen whitening tandpasta te maken, maar het is niet aangeraden om dit meer te doen dan na een week.

Baking Soda

Maar een extra truc uit oma’s medicijnkastje – zuiveringszout kan worden gebruikt om weg te schrobben vlekken

Veel tandpasta nu gebruik zuiveringszout als een reinigingsmiddel, maar je krijgt dan een doos en gebruik je. individuele geïmproviseerde tandpasta voor nog meer betaalbaar!

Dompel je tandenborstel in de doos of ijverig strooi het op je borstel, en krijg whitening!

Orange Peels

volgende keer dat u in een schil van citrusvruchten, blijven op de huid! De wit interieur gedeelte van vruchten zoals sinaasappels en clementines bestaan ​​uit een aantal natuurlijke vitaminen, dit soort als vitamine C en vezels. Limoneen is een natuurlijke reiniger die wordt gewonnen uit sinaasappelschillen voor industrieel gebruik in tal van verschillende stijlen van schoonmaak producten.

Net wrijf restjes schil rond uw tanden! Het is recycling op het is echt het fijnst! Dit systeem is extra bedreven in het uitroeien van oppervlakkige vlekken en voorzichtig bleken, het is gewoon niet uw meest effectieve gok op het verkrijgen ontdoen van individuen ruw, ingebed vlekken.

Bezorgd over het uitvoeren van letsel met citroenzuur? Nooit! Deze – in vergelijking met het fruit, zal de schil niet

Paars Lipstick

Sorry, jongens omvatten alle-emaille schaden zuur. is strikt voor de meisjes

Rode lippenstift niet alleen klassieke en mooie -. nu kan je glazuur steun om witter laten zien

Het kiezen van een lippenstift met blauwe ondertoon tegengaat elke yellowness in uw glazuur. Dit kleine truc is een prompt whitener als je misschien wel ervaring zelfbewust over een beduidend minder-dan-beste glimlach voor een dag, huwelijksceremonie, of andere grote partij.

Het kan wat tijd en doorzettingsvermogen overwegen om de juiste tint te vinden voor u, vooral als je meer gele ondertoon in je poriën en de huid. Examen en vinden wat tint rood u en uw tand het meest!

Als u geen lipstick soort dame, kan een glans aa beetje extra subtiel effect hebben.

flatteert Say . Nee tegen Wit en Goud

Wat je kleden in kan een monumentale indruk hebben van hoe uw tanden zien

Regel een: Steer duidelijk van wit. Putting op alle wit – met name in gesloten nabijheid van uw mond – kan het contrast in de schaduw met je glimlach en je hemd te benadrukken. Een wit overhemd zal zelfs de witste glimlach opdagen vergeelde in vergelijking

Regel # 2:. Zilver, geen goud. Goud is natuurlijk een extra gele kleur. Het geeft je het goud in je haar, het goud in je poriën en de huid, het goud in uw … glazuur? Beslis voor zilver om het bewustzijn weg van je aanzienlijk minder dan perfecte glimlach.

trekken

U hoeft niet om een ​​fortuin te plegen op dure strips en trays tot een prachtig krijgen lachen! Voordat u honderden op bij-huishoudelijke oplossingen laten vallen, geven deze eenvoudige trucs een overwegen

En niet uw glimlach trots – het is echt de meest vleiende probleem dat u kunt plaatsen op! 🙂

Category: Dieten

Comments are closed.