Brandnetel algehele gezondheid Voordelen

Brandnetels in tal van soorten

In de moderne lange tijd is er een schijf in de wetenschap om het geneesmiddel positieve aspecten van kruiden in het verleden werkzaam in de volksgeneeskunde controleren of ontslaan geweest, en het lijkt er een aantal concrete wellness winsten aan brandnetels de twee uit de bladeren en de wortel dat verwerkt is tot brandnetel thee, brandnetel poeder, brandnetel tinctuur en brandnetel natuurlijke voedingssupplementen. Brandnetel bladeren kunnen worden doordrenkt voor brandnetel thee terwijl brandnetel tinctuur wordt afgeleid van brandnetel wortels.

Standard Gebruik van Nettles In People Medicatie

De gemeenschappelijke merken gebruik van brandnetels in mensen geneeskunde bevatten de remedie van pijnlijke spiergroepen, artritis, en de genezing van bloedarmoede. Om pijnlijke spiermassa te behandelen en artritis rauwe brandnetels zijn direct op de onrustige regio in een poging om het ongemak uit te trekken door middel van de poriën en de huid. Vandaag brandnetels worden verwerkt tot een verscheidenheid van verbindingen, elk een nadruk een divers curatieve resultaat als verbindingen met de brandnetel verbeteren. Voor de gelegenheid, eigentijds brandnetel bladeren zijn rijk aan vitamine K en kan helpen bij de bloedstolling. Gevriesdroogde brandnetelbladeren hebben bijna geen vitamine K en kan gebruik worden gemaakt van als een bloedverdunner.

Brandnetels in Clinical Trials

Huidige analyse bereikt in Duitse medische proeven impliceert dat brandnetel wortels succesvol kan zijn in het verminderen van de indicaties van BPH, of een vergrote prostaat. Hoewel geen aanwijzingen dat zij prostaatgrootte afneemt, kan symptomen deze soorten als herhaalde aandrang tot urineren, onvolledige lediging van de blaas en andere symptomen van de vroege BPH. Wanneer gebruikt in kompressen en crèmes, kunnen brandnetels gezamenlijke pijn veroorzaakt door artritis, verstuikingen, tendinitis of verlichten. Gevriesdroogde brandnetels zijn voorgesteld als een kans behandeling voor hooikoorts.

een waarschuwing op Haalbaar Brandnetel Interacties

Terwijl brandnetels zijn een puur natuurlijk Kruid Het is van cruciaal belang op te merken dat puur natuurlijk niet vaak betekenen veilig te nemen en dat het gebruik van brandnetels voor medicinale voordeel een selectie moet maken tussen patiënt en huisarts zijn. Brandnetels kan een wisselwerking met andere natuurlijke voedingssupplementen en wellicht ook de potentie van bloedverdunnende medicijnen, bloeddruk medicijnen, diuretica en diabetes problemen. Omdat brandnetels een invloed hebben op een vrouw menstruele cyclus is het raadzaam dat verwacht vrouwen niet gewoon brandnetels of brandnetel voedingssupplementen.

Eating Brandnetels

Verder dan de wetenschappelijke proeven en wetenschappelijke tests, maar in wegen overtuigend op alle vermeende algemene gezondheid toegevoegde voordelen van brandnetels extra wordt erkend over haar dieet make-up. Brandnetel bladeren smaken een beetje zoals spinazie, en het koken van de bladeren of waardoor ze te weken in water krijgt ontdoen van hun stekende impact. Brandnetel bladeren zijn rijk aan vitaminen A, C, en D. Daarnaast brandnetel bladeren bevatten aanzienlijke hoeveelheden ijzer, kalium en calcium.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.