Brengt van Extreme acne

Zits ontstaat wanneer dode huidcellen niet worden gewassen of afgeworpen de huid. De puistjes geformuleerd in de haarfollikel en langs de bekleding van de huid kanaal van de haarschacht. Wanneer dode vaardigheden cellen overblijven, ze groeien plakkerig te zijn en verstoppen de haarfollikel of porie. Wanneer deze plug is ouderwets, het vangt de olie en bacteriën in de haarschacht. Als de huid maakt extra olie, de huid zwelt op en witte bloedcellen aanval van de micro-organismen in de porie of haarzakje. Het resultaat is een rode bult, of zits.

acne triggers fluctueren van individu tot mens, maar over het algemeen exact dezelfde voorwaarden zullen de poriën en de huid in de meeste iedereen verergeren. Blootstelling aan de zon, die voor kleine periodes kan eventueel opdagen om acne te versterken, daadwerkelijk zal dwingen tot verergeren. Betrouwbare zonne baden zal veroorzaken verbeteren in verstopte poriën, een verzwarende puistjes moeilijkheden. Meng dit met de zon schade die wordt veroorzaakt en het is beduidend nog erger voor de huid. Vitamine voedingssupplementen zal ook resulteren in een acne breakout. Mensen met veel meer dan de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) van jodium zal de huid verergeren en leiden tot acne verergeren.

Alle door acne breakouts, het vinden of knijpen de puistjes zal de puistjes verergeren door het forceren van bacteriën dieper in de huid. Dit gemengd met het aanraken van de confrontatie meestal geproduceerd wrijving, die de poriën en de huid maakt het mogelijk voor bacteriën en dode huidcellen de poriën en haarfollikels verstoppen zal ontvlammen. Te oefenen, hoewel geweldig voor het menselijk lichaam, kan leiden tot acne breakouts vanwege wrijving tussen de huid en jurken, hoeden of zelfs het beschermen van helmen. Gebruik loszittende kleding en hoeden te voorkomen indien mogelijk bij het uitvoeren van oefeningen. Dit zal de wrijving te verminderen en de totale breakouts die geïnduceerd.

Volgens een analyse door Stanford Universiteit Faculteit Medicatie, zits is 2 keer zo mogelijk in individuen met hogere niveaus van spanning. Dit s veroorzaakt door de verhoging van cortisol en andere hormonen. Deze boost in hormonen leidt tot huid afscheidingen die zijn te beschouwen en kleverige olie, poriën te verstoppen en de haarfollikels verder. Het eten plan is verlengd beschuldigd van acne, maar niet in de benaderingen die het verschil maken. Vette levensmiddel, pizza en chocolade niet leiden tot acne. Zuivel heeft wel een effect. Zuivelproducten zijn verrijkt met hormonen, hetgeen leidt tot een verhoging van het menselijk gehele lichaam. Deze stijging in hormonen van dag tot dag zaken heeft een effect op acne vrijwel exact dezelfde als stress reageert.

Om acne te voorkomen schoon de plek mooi, niet veel meer dan drie gevallen elke werkdag. Veel meer dan dit zal wrijving te maken en strip de huid van de olie wilde puistjes te voorkomen. Beperken zonneschijn publiciteit en behouden van een gezonde manier van leven door het uitoefenen in losgemaakt zittende kleding. Weg van meestal het aanraken van de ontmoeting door de werkdag te houden. De armen zijn een haven van micro-organismen, wachten op het gezicht wordt geplaatst. Als acne blijft, zijn er verschillende boven-the-counter behandeling plannen toegankelijk heel goed als recept wasbeurten. Blijf weg van personen met drank omdat ze de huid irriteren, waardoor puistjes nog erger.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.