Buurt Geestelijke Welzijn Beroepen

counselors en psychologen presteren in een breed scala aan configuraties, zoals niet-openbare oefening, maar ze kunnen ook werken in de wijk psychologische algehele gezondheid en psychiatrische ziekenhuizen. Zowel professionele psychologen die PhD-niveau en begeleiders die niveaus master handhaven houden bereiden in de deelgebieden van de geestelijke gezondheid en fitness begeleiding en / of behandeling. Functioneren in een gemeenschap psychisch welzijn midden, begeleiders en psychologen behandelen een assortiment van kwalen en ziekten, samen met depressieve en paniek ziekten zo effectief persona aandoeningen. De gewone eenmaal per jaar salaris van een geestelijke wellness counselor is all-around $ 36.000, volgens mei eventueel 2009 gegevens van het Bureau of Labor gegevens, hoewel een doctoraal-graden met psycholoog gemiddelde loon is ongeveer twee keer dat op $ 72 , 000 per jaar.

Een ramp counselor werkt over het algemeen in een crisiscentrum of andere noodsituaties-stijl inrichting van een psychische gezondheids-en fitnesscentrum. Crisis adviseurs omgaan met Wander-in individuen in een ramp hachelijke situaties, dit soort als alle mensen die geconfronteerd worden met intense zichzelf pijn neigingen. Deze adviseurs moeten worden ervaren in het decomprimeren ramp omstandigheden ingrijpen tactiek als zeer evenals spanning beheer en het herkennen van de symptomen en tekenen van de belangrijkste geestelijk welzijn omstandigheden. Aangezien dit soort, kan de werkgelegenheid in ramp en geestelijk welzijn centra diploma van een medewerker in de geestelijke algehele gezondheid, psychologie of een specialty certificatie in ramp begeleiding nodig. Crisis counselors maken ongeveer $ 30, 000 tot $ 40, 000 op typische elk jaar, volgens de up-to-date mei 2010 gegevens van PayScale.com.

Een psychiatrisch verpleegkundige werkt in de psychische gezondheid inrichting van een medisch centrum of een specialiteit psychiatrische kliniek. Deze verpleegkundigen verwerven state-of-the-art onderwijs in psychiatrisch-psychologisch welzijn verpleegkunde (PMHN), dat is een verpleeghuis subspecialisatie, en houd niveaus innovatieve master of doctoraal. Een psychiatrisch verpleegkundige kan beoordelen, diagnosticeren en behandelen mensen met psychiatrische problemen. Deze verpleegkundigen voeren met vele uitdagingen, zoals materiaal mishandeling, geestelijke wellness problemen, en adolescenten psychologische uitdagingen. Een verpleegster die een master’s degree of hoger in PMHN verdient verdient $ 60, 000 of meer, volgens de American Psychiatric Nurses Association.

Een psychologisch welzijn maatschappelijk werker beoordeelt en behandelt mensen en mensen met problemen van dit soort als verbinding misbruik en psychische stoornissen. Deze sociale personeel bieden deskundige diensten zeer vergelijkbaar met geaccrediteerde adviseurs maar presteren in andere ondersteunende rol die deze als shopper belangenbehartiging en ondersteuning van een individu terugkeer van een psychische therapie faciliteit te vergemakkelijken. Andere verplichtingen omvatten zaken als onderwijs klanten elke dag woonachtig vaardigheden en het verstrekken van hulp aan familieleden gebruikers van personen getroffen met psychische welzijn kwesties. De reguliere jaarlijkse inkomen van een geestelijke welzijn sociale werknemer is all-around $ 41, 000, volgens goed mei 2009 gegevens opgemerkt door het Bureau of Labor gegevens.

Category: Gezond eten

Comments are closed.