Buurt Psychologische Welzijn Centers Act

In de decennia vlak voor de passage van de lokale gemeenschap psychische gezondheid voorzieningen Act, hulp groeide voor groep-voornamelijk gebaseerd alternatieven voor de aanzienlijke justitiële inrichtingen die ervaren is de belangrijkste keuze voor de zorg van mensen vandaag de dag met psychische gezondheidsproblemen en psychologische handicap. Een reeks van push bloot aan situaties in diverse grote overheidsinstellingen uitgelokt gemeenschap betreffen.

In 1955, een wet van het Congres opdracht gegeven voor een landelijk onderzoek naar psychisch welbevinden verlangens. De daaropvolgende tien hoeveelheid rapport uitgegeven in 1960 groeide uit tot de basis voor nieuwe wetgeving. Nieuwe geneesmiddelen voor de behandeling van een selectie van psychische ziekten bleek ook beschikbaar zodat mensen vandaag met deze ziekten een stuk sneller zou kunnen zorgen bestaan ​​buiten van vrijheidsstraffen vestigingen. Congres gaf de wet in 1963 in antwoord op een specifiek concept van president John F. Kennedy, de 1e dit soort presidentiële informatie over psychische problemen algehele gezondheid.

De verordening geïnitieerd federale betrokkenheid bij het ontwerp van de lokale gemeenschap psychologische welzijn faciliteiten en toestemming gegeven voor de Nationale Instituut van Geestelijke Welzijn om een ​​oog op de centra te houden. Wijzigingen van de verordening in 1965 in licentie financiering aan de faciliteiten personeel, en breidde in aanmerking te komen voor subsidies bestaan ​​uit genezing voorzieningen voor drugsmisbruik en aanbieders van kinderen. De financiering werd ingericht als ‘zaad dollars.’ Buurtgemeenschappen gebruikt voor subsidies voor het fonds in eigen land geregeld centra die de specificaties van de wet gehaald.

de lokale buurthuizen geopend, op voorwaarde dat ze allebei van die klinische en poliklinische deskundige diensten aan de mentaal onwel, zo perfect als onverwachte noodoplossingen, werkdag remedie, consultatie en onderwijs. De centra beschikbaar waren om de normale inwoners en geleverd bedrijven ongeacht het vermogen van cliënten om vork uit.

Gedurende de jaren zeventig, presidenten Richard Nixon en Gerald Ford beide even veto financiering voor de wijk geestelijke gezondheidszorg, maar stemde het Congres om hun veto’s overschrijven. Het verslag van een vergoeding tijdens de regering van president Jimmy Carter aan de passage van de geestelijke gezondheid en fitness apparaten Act leidde in 1980, bedoeld om de faciliteiten nieuw leven inblazen, maar het werd ingetrokken in 1981 onder president Ronald Reagan als onderdeel van een budgettering herziening. Diensten verleend door groep geestelijk welzijn faciliteiten daalde in de vele jaren dat aangenomen.

Assessments van de lokale community-based geestelijke wellness-producten en diensten veranderen. In een gedetailleerd onderzoek van de geschiedenis van psychologische algemene gezondheidsbeleid in de 20e eeuw, Dr Gerald N. Grob van Rutgers, The State College of New Jersey, wijst op de waarde van de verzorgende vestigingen gekleineerd in de beweging die leidde tot de Groep Geestelijke Algemene health Centers Act. Andere psychische totale plan gezondheid van de industrie experts sporen storingen in het tekort aan toewijding aan de lokale gemeenschap geestelijke algehele gezondheid diensten te financieren. Bijvoorbeeld, Michael B. Friedman, CSW, Openbare Deskundige van het Plan voor de psychische gezondheid en fitness Verenigingen van New York City en Westchester County schetst de mislukkingen in een hoofdartikel 2003.

Category: Gezond eten

Comments are closed.