Byetta [exenatide] aids gewichtsvermindering voor type 2 diabetici

Byetta en Diabetes

Byetta is een redelijk nieuwe drug te worden gemaakt van in de opdracht van de bloedsuikerspiegel voor diabetici.

Ik begon te werken met het voorgaande oktober, samen met de tabletten Ik nam die metformine en glimipiride waren. Het moet worden genomen in een uur voor twee keer per dag eten uit een afgemeten dosis pen.

Hoe wordt Byetta gebruik gemaakt van

Wat Byetta wordt gebruikt voor.

Het bevat een materiaal beschouwd als

De dosering.

Het is zowel in vijf of 10 microgram doses. Zowat elke dosis is vooraf berekende en vereist alleen de knop aan het einde van de naald draaien totdat uiteindelijk de dosering leest in de minimale venster, echt snel te doen.

Hoe Byetta doen het werk

Hoe werkt ze.

Voor zover ik herken het werkt door het vertragen van de passage van voedsel door je buik en ingewanden. Byetta dit kan gekapt suiker spikes en maakt je echt totaal voor een tijdsinterval voelen en misschien de hoeveelheid geld van koolhydraten die worden geabsorbeerd uit de voeding te verlagen, dus het volume van de aanwezige suikers in het bloed en de algehele lichaamsweefsels verminderen.

Ik ben niet medisch geschoolde of in staat om dit zeker antwoorden, maar ik kan het wel aan.

Lichaamsgewicht Reduction

Van een gepersonaliseerde zie plaats.

Mijn suiker werd langzaam uitbreiden en ik ervaren het maximum dosering van de tabletten die ik had. Voor een terwijl mijn arts ervaren speelde met het beschouwd van het plaatsen van me op insuline, maar het nadeel was dat de angst van het overtollige gewicht te bereiken. Ik was op dit moment meer dan kilo’s en wilde om wat kilo’s te elimineren. Ik begon te kijken naar een diëtist, niet voor de eerste keer dat ik kan eventueel toe te voegen en ze vastbesloten dat ik niet voeden met genoeg om gewicht te elimineren. Mijn calorie-inname was ongeveer 1k-1.5k per werkdag. De geadviseerde is 2k voor een volwassen man. Er werd mij verteld dat het goed kan me helpen werpen lichaamsgewicht en dat was van belang voor mij.

en ik op dat moment op geen enkele manier aten brood, meestal gewoon omdat ik haatte dat deegachtig vuilnis geserveerd door de supermarkten, dus ik begonnen met het maken van mijn bezit. Ik slash uit vleespastei [dat was jammer] Ik geenszins aten snoep of begraasd door middel van de werken andere dag dan appels en ander fruit te eten. In twaalf maanden misplaatst ik 5 steen. Mijn arts was natuurlijk ontzettend blij en aanbevolen dat ik hier de Byetta om hulp met de suiker rekenen dat was toch groot.

Ik kan de opleiding van een groot deel vooral omdat Im in een rolstoel dus op weg voor een wandeling is uit de zorg. Ik had zeer verschrikkelijke vasthouden van drinkwater problemen die kwam tot een hoogtepunt toen ik in het ziekenhuis met cellulitis, de meest pijnlijke punt Ive op elk moment ervaren in mijn leven.

Als gevolg van het feit dat de pen is een vaste dosis het is echt eenvoudig om zelf toedienen, meestal in mijn buik en het niet beschadigen. Ik kan verbruiken een mid-dag eten deze keer direct na een voedzaam ontbijt van mijn hebben zelfgebakken brood. Ik heb net een appel voor de lunch en waarschijnlijk een banaan met een kopje espresso. Dan net voor avondmaaltijd moet ik weer helemaal opnieuw prik. Op het moment dat je in het regime is het allemaal heel eenvoudig.

Door de manier waarop ik ben er zeker van dat mijn brood geserveerd genezen de afschuwelijke kwaal mijn benen ervaren verkregen in. Ze stopten lekken in slechts een paar weken en de wonden beetje bij beetje genezen. Misschien iets in de gist of de manier waarop ambachtelijke brood meel wordt gemalen toch toepassen steenslijpers vrij dan enorme metalen rollen.

overgewicht verminderen

Omdat het krijgen van de Byetta ik heb gewicht ander 10kg of £ 22 die ik ben serieus blij met vooral omdat ongeveer net korter van twee verschillende jaren ben ik erin geslaagd om 7stone en tellen neerzetten gedaald. Dus kan zeker helpen om overgewicht te elimineren indien gebruik gemaakt van met een wijze nemen in het programma.

Ik moest om te beginnen werken met insuline deze laatste periode van dertig dagen en het is vertraagd mijn vet te verliezen, maar ik ben zelfs nu geïdentificeerd om dit kalenderjaar mijn focus op de kilo’s te bereiken.

Er kunnen aspect invloeden en je nodig hebt om advies in te winnen bij uw huisarts net alvorens het. Hoewel het mij geserveerd met mijn pond reductie, je blijven hebben om het te testen voor je zelf.

Category: Gezond eten

Comments are closed.