Cafeïnevrije Milieuvriendelijke Thee en Weight Reduction

groene thee kan hulp een vetreductie plan een heleboel technieken. Traditioneel, cafeïne is een belangrijk element in vet verval door middel van onervaren thee. Toch onervaren thee heeft tal van andere vetreductie beloningen afgezien van cafeïne, die cachetin, die stofwisseling verhoogt, toerental van ongewenst vet verbranden en regelt glucosespiegels omvatten. Groene thee werkt ook als een eetlustremmer. Echter, de extra voordelen van absoluut cafeïnehoudende milieuvriendelijke thee maken het een nog veel betere oplossing voor vet verlies dan decafe.

Sommige mensen vandaag de dag denken dat een dieet programma aangevuld met milieuvriendelijke thee, die normaal verder ongewijzigd te zijn, het lichaamsgewicht reductie zal bevorderen. Echter, dit is gewoon niet het geval. Voor onervaren thee om te functioneren in de hulp lichaamsgewicht verval, moet worden aangevuld met een gezonde voeding plan en regelmatig te oefenen.

Pleasure Bauer, een voedingsdeskundige gebaseerd uit New York City, een studie uitgevoerd in 2008 om na te gaan, ongeacht of onervaren thee zal helpen onderschrijven gewichtsverlies. Zij concludeerde dat de catechines in groene thee verbeteren noradrenaline bedragen in het achterhoofd, een chemische stof die versnelt vetverbranding capaciteit en kan helpen het lichaam te verbranden lichaamsvet. Decaf milieuvriendelijke thee bevat verminderen hoeveelheden van deze cachetins dan cafeïnehoudende thee, kan boven naar de samenvatting dat groene thee decaf helpen adverteren lichaamsgewicht daling door het stimuleren van noradrenaline, weliswaar tegen een lager bedrag dan cafeïnehoudende thee. In werkelijkheid, wetenschappers van UCLA hebben ontdekt dat cafeïnevrije groene thee heeft ongeveer 50% van de cachetin hoeveelheid volledig cafeïnevrije thee.

Als u op zoek bent naar een thee aanvulling op overgewicht verminderen moedigen, kan decaf onervaren thee praktisch zijn, maar niet bij benadering zo sterk als groene thee met volledige cafeïne. Voor lichaamsgewicht reductie, rekening houden met een cafeïnehoudende milieuvriendelijke thee aanvulling, als je klaar bent om cafeïne compacte hoeveelheden cafeïne kan worden afgewogen bent. Bespreek uw huisarts voordat u begint met een organische voedingssupplement, van het systeem.

De caffeïnevrij aanpak zal afwezig nemen met betrekking tot 30 en 50 procent van cachetins en antioxidanten de thee, dat is waarom voedingsdeskundigen vaak voorstellen grondig cafeïnevrije groene thee supplementen voor gewichtsverlies. Er zijn verschillende tactieken algemeen gebruikt om thee gedecafeïneerd. Twee van de meest voorkomende zijn ‘ethylacetaat’ en ‘CO2’. Ethylacetaat is een chemisch oplosmiddel dat de thee decaffeinates wanneer het echt wordt gebruikt. Eco-vriendelijke thee die wordt cafeïnevrije gebruik van deze strategie, aan de andere kant, verliest veel van haar winst, alleen het behoud van ongeveer 30 procent van cachetins.

De CO2 proces van decaffeîneren thee helpt om cachetins houden. In werkelijkheid, ongeveer vijfennegentig% van cachetins blijven worden intact gebruik van deze strategie. Toch zijn onderzoekers blijven onzeker over ongeacht of onervaren thee cafeïnevrije op deze manier hebben de identieke gewichtsverlies voordelen als volledig cafeïnehoudende onervaren thee.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.