Calcium Citraat en Lichaamsgewicht Decline

Calcium citraat is een van slechts twee vormen van calcium die oplosbaar is in water (de ander een persoon calcium maleaat). De andere soorten (calciumcarbonaat en calciumfosfaat) moet hebben om te worden ontbonden door maagzuur voordat het hele lichaam kan nemen in hen. Zodra het is opgelost in drinkwater, calciumcitraat genereert calciumionen die gaan in de bescheiden darm en breng in het lichaam als gevolg van de darmwand. Calcium citraat genereert ook wat als calciumcitraat verfijnde dat in staat te bewegen met cellen.

Calcium citraat is verbonden met gewichtsverlies dankzij zijn vaardigheid om uitscheiding van dieet overtollig vet, die wellicht verminderen geleidelijke gewichtstoename bevorderen. Het kan ook voorkomen dat overtollig vet opslag in het lichaam weefsel en verhoging van de vergoeding van vetverbranding capaciteit. In een studie van 2003 uitgevoerd door JP Heaney, had 564 vrouwen geëvalueerd voor het gewicht en de effecten van calcium in de voeding plan. Van de vijftien procent van de vrouwen die overgewicht 11 procent expert pond daling wanneer hun calcium inname is opgevoed om de dagelijkse aanbevolen waard. Sommige voedingsdeskundigen adviseren dat calciumcitraat voedingssupplementen kan ook bijstand aan voedingsmiddelen verminderen onbedwingbare trek.

Spoedig na maagomleidingschirurgie, ofwel het menselijk lichaam niet nemen calcium zo gemakkelijk als het deed voor de operatie, en een voedingssupplement van 500 mg calcium citraat twee enkele gevallen dag wordt vaak voorgesteld. Calcium citraat is de meest gunstige vorm van calcium te leggen gastric bypass niet alleen om de reden dat het gehele lichaam absorbeert extra makkelijk in typisch maar ook omdat het geen grote hoeveelheid contact nodig met zuur met belly worden geabsorbeerd en maagomleidingspatiënten hebben kleine buik zuur contact maken met.

Het totale lichaam maakt gebruik van calcium voor de uitbreiding en het routineonderhoud van gezonde tanden en botten, maar het werkt met behulp daar niet sluiten. Calcium is ook waardevol voor een evenwichtige hart spiermassa functionaliteit, werking van spijsverteringsenzymen en de communicatie tussen de zenuwen en de hersenen. Calcium kan ook binden aan andere mineralen en helpen doen weg met hen variëteit het systeem. Als het lichaam een ​​tekort aan calcium zal tekenen wat calcium het wil uit de botten die mogelijk laatste kan leiden tot osteoporose. Het moedigde dosis calcium wordt met een, 000 en een, vijfhonderd mg elke dag.

Je moet niet kiezen calciumcitraat als u last krijgt van bijschildklier ziekte, nierstenen of als u antacida, andere calcium voedingssupplementen of tetracycline antibiotica. Als je werkervaring constipatie, misselijkheid, braken, droge mond of verminderd honger je moet ophouden het nemen van calcium citraat meteen en bel uw huisarts.

Category: Dieten

Comments are closed.