Calorie Fietsen voor Lichaamsgewicht Reduction

Volgens Tom Venuto, eigen trainer en auteur van ‘The Body Fats antwoord,’ toen de eerste mensen geconfronteerd met een hongersnood, zou het systeem geleidelijk vetverbranding capaciteit als een slak in te kopen om de sterkte te behouden en in leven blijven. Het menselijk lichaam is niet veranderd. Wanneer mensen zetten door zich op een calorie-tekort, zal het lichaam van mening dat het in een hongersnood en trage snelheid van het metabolisme, wat leidt tot vet achteruitgang en zelfs het verlies van spiermassa als vervanging van lichaamsvet te vertragen. Hoeveel van een tekort een mens kan in zijn voorafgaand aan deze transpireert kan verschillen. Op hetzelfde moment, de enige manier om overgewicht schuur is om in een calorie-tekort. Om dit evenwicht, het principe van de calorie fietsen komt genieten.

In overeenstemming met AnswerFitness.com, er is geen vaste regel voor calorie fietsen, slechts een basisprincipe: de dieter zal niet proberen om dezelfde hoeveelheid calorieën te eten elke werkdag. Dit kan afwisselend calorieën elke afzonderlijke dag, of het nemen van verminderen energie voor een vastgestelde tijd en, in het algemeen voor een kortere tijd geld ‘bijvoeding’ op een betere som calorieën. In theorie is deze ‘methoden’ de snelheid van het metabolisme door het gebruik van standaard-energie net voordat het systeem realiseert het is in een tekort en vertraagt.

Volgens Leigh Peele, vooral coach en bedenker van ‘The Overtollig vet Loss Problemen,’ calorie fietsen regelt ook de hormonen. Ze denkt dat een aanhoudende calorie-tekort verstoort hormonale niveaus en dat ‘refeeds’ zijn belangrijk om te blijven om ze in toom te houden.

Calorie fietsen geeft ook de psychologische beloning van het toestaan ​​van de dieter moet echter deelnemen aan sociale bijeenkomsten en geniet van de occasionele behandelen zonder dat om het te classificeren als een ‘cheat.’

Venuto pleit ook calorie fietsen in combinatie met koolhydraten fietsen, dat is de vergelijkbare procedure toegepast op koolhydraten. Hogere calorie dagen samenvallen met grote koolhydraat dagen.

Calorie fietsen is niet in steen gebeiteld, maar sommige fitness-experts uit de industrie gedachten hebben voor de beste manier om te fietsen.

Venuto geeft drie dagen verminderde calorieën vervolgens een bepaalde dag van meer calorieën. De hoeveelheid calorieën variëren afhankelijk bepaalde persoon specificaties. In programma Venuto’s, moet een vrouw die consumeren 1400 calorieën over verlaagde dagen eet een, 800 calorieën op haar hoge werkdag, hoewel een mannelijke algemeen consumeren 2, vierhonderd energie moet 2700 energie te eten.

Ondertussen is er geen vastgestelde wetgeving voor hoe te fietsen calorie. Peele adviseert dat de aanzienlijke moet omgekeerd overeen met de verminderde. Als slechts een op een lager tekort, een bepaalde must hebben ook een hoge superieure calorierijke dag, in te kopen om de hormonen te controleren.

U kunt voor onbepaalde tijd op een calorie-fietsen inzetplan. Veel geschiktheidsberoeps dit soort als Leigh Peele, anderzijds, zeggen dat het schadelijk blijven in een verlengde tekort, zelfs refeeds. In overeenstemming met haar, je moet alleen blijven worden in een tekort lang genoeg om te bereiken uw gewenste-voor pond daling, dan moet je moet snel terug te keren naar het onderhoud bedrag.

lichaamsgewicht afname wordt bepaald door te blijven in een calorie-tekort, het soort voedsel dat je eet niet technisch onderwerp. Wanneer u krijgt in weinig calorieën, maar zorg zowat elke calorie vertrouwen in te kopen af ​​te wenden voedingstekorten en vermoeidheid. Proberen te eten als een hoop onverwerkt, uitgebalanceerde voedingsmiddelen als waarschijnlijk.

Hen borst, broccoli en een kleinere zoete aardappel, bijvoorbeeld, maak een mooi-evenwichtig, zeer voedzame maaltijd.

Hoewel niet een excuus om te duiken in een doos van Oreos, een hogere calorie werkdag biedt een aantal naar huis om te genieten. Bijvoorbeeld, het aanbrengen van de grotere energie in de richting van een pastagerecht is een uitstekende manier om wat van de stam van een dieet te vergemakkelijken en te reguleren hormonen. Een hogere dag, volgens Peele, stopt metabole vertraging.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.