Calorieverbruik Vs. Real Fat Decline

consumeren extra calorieën dan wilde voor elke dag resultaat eindigen in overdreven. In tegenstelling tot vitaminen en mineralen, voedingsmiddelen die wezenlijk zijn in calorie-inname naar de reserves in het lichaam, veel beter erkend als overtollig vet. Het extra vet opgeslagen, het veel meer gewicht te bereiken gebeurt. Dus de truc is om een ​​goed begrip van het systeem is een motor die aanzienlijk minder brandstof dan wat zij nodig heeft om te werken, op zijn minst als overtollig gewicht te verliezen is het doel zou moeten hebben. Door het verbranden van veel meer energie dan geconsumeerd in een werkdag, zal het lichaam dan gewoon de essentiële grote verschil met de reserves. Gewichtsverlies is de bijbehorende eindresultaat.

Uw stofwisseling is de motor die verbrandt calorieën. Deze calorieën worden getrokken uit wat je verbruikt. Deze motor wordt vaak uitgevoerd, zelfs als je rust of slapen. Vraagt ​​het systeem de stroomtoevoer naar kernprogramma’s blijven werken, verwarmd en gezond. Zelfs zonder energieke oefening, zal het lichaam blijven branden uit een stichting stadium van calorieën zowat elke werkdag. Niettemin, in omstandigheden van levensmiddelen, deze interpreteert om een ​​vrij kleine maaltijd voor elke werkdag tegen zeer best.

De hoeveelheid van de calorische vitaliteit verbrandt wordt gemeten door de BMR. Dit is een belangrijk systeem te beseffen hoe lichaamsgewicht elimineren. Het moet worden aangepast voor elke persoon, omdat uitkeringen fluctueren dankzij het systeem staat, geslacht en leeftijd. De BMR is stabiel en is niet van plan om een ​​aanzienlijke verbetering van dag tot dag, wat neerkomt op een of ander ding te sluiten voor een paar vierde van de calorieverbrandende je zal doen in een werkdag.

De resterende vijfentwintig tot 30% van de calorie-gebruik eerder vermeld de BMR is wat je kunt afdwingen. Dit wordt geduwd door uw etenswaren spijsvertering en lichamelijke oefening.

veel meer activiteit 1 doet, normaal gesproken, het veel meer de stofwisseling of vertering capaciteitsuitbreiding. Het menselijk lichaam is de hoop goed te maken voor de verhoogde vraag van klanten, dus het wil extra brandstof of maaltijden. Op dit moment kunt u produceren vetreductie. Nogmaals, de extra energie verbrand, het verhoogde de vraag van klanten, en het systeem zal trekken uit alleen als niet gevoed extra etenswaren. Dus toen calorieën geteld echt niet zeker geven een goede deal als je daarna veel eten, ze geven een hoop als je agressief opereren en dan eet een verwaarloosbare hoeveelheid.

Onder de acties die ideaal werken voor een hogere calorie verbranden, aerobic work out is de allerbeste. Dit wordt vertegenwoordigd door beweging actie dit soort als joggen, joggen, wandelen, zwemmen en springen. 30 minuten per dag is de minst nodig zijn om enige vorm van warmtebrandwond uitkomst in het systeem.

Weerstand onderwijs of anaërobe fysieke oefeningen zijn nuttig, maar ze echt niet bijdragen aan direct calorie verbranden snel. Als een substituut, door uitbreiding van spiermassa, zal je verbrandt veel meer calorieën later als je presteren aerobic uitoefenen met grotere spiervezels. Dus de winst van lichaamsgewicht tillen, bijvoorbeeld schuin.

Laat u niet misleiden door de uitoefening-apparatuur cijfers. Veel te vaak calorieën tellen prospects om teleurstelling toen in tegenstelling tot de omvang of de spiegel. Helemaal opnieuw, dit is omdat de maaltijden gebruik formule wordt verwaarloosd. Een typische candy bar heeft een honderdtachtig energie in, dus het zal niet kiezen voor een groot deel te roeien winsten van 30 minuten van het doen van oefeningen. Werkelijke gewicht daling zal komen over wanneer je de calorie-systeem hebben omgedraaid om meer verbranden veel in het algemeen dan je probeert om elke dag te eten.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.