Camellia olie en puistjes

Camellia olie is afkomstig uit de zaden van de Camellia japonica boom, die inheems is in Shinjuku, een eiland ligt ongeveer honderd mijl ten zuiden van Tokio. Zweedse botanicus Carl Linnaeus (1707-1778) de naam van de plant genus ‘Camelia’ en de soort ‘Japonica’ ter ere van de missionaris Georg Joseph Kamel, een botanicus en apotheker die Japanse Aziatische gewassen gelanceerd in de Filipijnen.

een beetje geel en vrijwel reukloos olie heeft een plank bestaan ​​van een tot twee jaar wanneer de buurt van direct daglicht opgeslagen in een geweldige, droge put. De aanbevolen gebruik in de meeste formuleringen is twee procent tot 10 procent.

Terwijl de medische professionals en deskundigen niet goed begrijpen wat leidt tot het, acne ontstaat wanneer de poriën te zetten in geblokkeerd door bacteriën, triggering puistjes die meestal te ontwikkelen op het gezicht, rug of borst.

p Er zijn twee vormen van acne: niet-inflammatoire en inflammatoire. Whiteheads en mee-eters worden beschouwd als niet-inflammatoire, waardoor deze vlekken geven hun inhoud op de vloer van de huid en genezen. Als een porie breuken, eventueel op de persoonlijke of als een resultaat van de gebruikte druk of manipulatie, puistjes — of zelfs letsels — kan groeien te zijn besmet, geïrriteerd en vaak pijnlijk.

Camellia olie laat opruimen acne en moedigt zeer duidelijke, gezonde huid.

Camellia olie is delicaat op de huid. Een bijzonder van de belangrijkste factoren is oliezuurtriglyceride, de meest stabiele en minst verslechterende lipide (een organische, vettige stof die kan helpen vorm, te beschermen en te isoleren cellen) onder de mensen afgescheiden van de menselijke huid. Voor acne, onderschrijven deze lipide helpt wondgenezing, verzacht irritatie en hydrateert je huid.

Het zal ook helpen herstellen en te stimuleren de huid, zorgt voor vocht en zachtheid, verhoogt de stevigheid, blokken ultraviolette stralen van de zon, en beschermt de huid tegen vlekken en sproeten,

nongreasy olie die snel en moeiteloos dringt de poriën en de huid, camellia olie kan worden ontdekt in gezichtscrèmes, moisturizers, zon zorgoplossingen, serums en andere cosmetische koopwaar, alsook in zijn primaire olie soort.

Om zits puistjes genezen, kan er rekening mee dat je lichtzinnig uitvoering van de olie naar de invloed locaties twee keer per dag tot de vlekken te herstellen en vervolgens verdwijnen.

Soms acne kan vertrekken aan de achterzijde van littekens die kunnen maken dat de huid er taai en droog. Personen die opgemaakt met van cystic acne zijn bijzonder kwetsbaar voor littekens. Camellia olie kan de visuele verschijning van acne littekens en ondersteuning verzachten verjongen poriën en de huid door de bescherming tegen de roodheid en irritatie aangesloten bij acne littekens.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.