Canadas welzijn behandeling techniek heeft zijn problemen

Canada’s gezondheidsprogramma heeft haar bezitten uitdagingen

De Gezondheidsraad van Canada onlangs een rapport waarin zij herhaalden Canada & rsquos gemeenschappelijke uitgebracht, wordt door de overheid gefinancierde gezondheid en fitness behandelingsprocedure uitgebreid beschouwd als een essentieel onderdeel van een sociale basis vangnet en een weerspiegeling van de Canadezen & rsquo belangrijkste waarden. Maar ze vond ook dat de prijs van de procedure is een consistente zorg, en tal van angst die gemeenschap wellness zorg is onhoudbaar.

schadelijke discussie over gezondheid en fitness behandeling in Canada heeft de neiging om de nadruk op een hardnekkige gevestigde problemen: bereikbaarheid, wachttijden, en tekorten van de algehele gezondheid behandelaars. Dit heeft de omstandigheid in tijden van zeer goede financiële stelsel en de hele financiële crisis geweest.

De 10e jaarlijkse Welzijn Behandeling in Canada studie bevestigt dat wachten om momenten en het tekort aan artsen best de checklist pf bezorgdheid van Canadezen in 2008. Andere problemen van uitgifte belandde actualiteit en toegankelijkheid tot behandeling en milieu wellness problemen zoals lucht-en H2O vervuiling.

Terwijl sommige Canadezen zeggen dat ze op geen enkele wijze gewacht klinische producten en diensten, klachten over zeer lange periodes klaar hebben gids zowat elke provinciale govt informatie over wachttijd publiceren around tijden voor unieke technieken in hun provincie.

In 2004 heeft de federale overheid en de provinciale overheden opgenomen in een 10 jr systeem tot aanzienlijke verlagingen in wachttijd in perioden gedurende 5 voorrang onderdelen te bereiken:

 • meeste vormen van kanker
 • Hart
 • Diagnostische beeldvorming
 • Gewrichtsimplantaten
 • Sight restauratie (staaroperatie)
 • Tegen 2007, ondanks govt claims en miljarden dollars doorgesluisd naar de Canadese welzijn-behandeling procedure, ‘de gemeenschappelijke klant wachtte meer dan achttien weken met het observeren van hun familieleden arts en het ontvangen van de chirurgische ingreep of behandeling die ze nodig hadden,’ verklaarde Nadeem Esmail, directeur van Welzijn Programma prestaties Onderzoek aan de onpartijdige Fraser Institute .

  Het is ingewikkeld om te communiceren over wachten momenten gedurende het bestuur sinds van verschillen in de provinciale rapportage. Klaar gevallen deed in zeven provincies verhogen :. Alberta, Manitoba, Ontario, Quebec, Nova Scotia en Newfoundland en Labrador

  Maar 4 provincies, British Columbia, Saskatchewan, New Brunswick en Prince Edward Island., toonde duidelijke afnames in wachttijd. De verschillen met betrekking tot de provincies zou tot op zekere hoogte rekening voor de sterk afwijkende adviezen van Canadezen geuit over hun algemene gezondheidszorg.

  De schaarste aan artsen en andere welzijn zorg specialisten is de tweede meest problematische probleem voor Canadezen. De aantrekkingskracht van extra lucratieve salarissen geleid tot een ‘brain drain’ van experts uit de industrie naar de Verenigde Staten in de afgelopen jaren. Hoewel over-all emigratie tamelijk weinig is geweest, algemene gezondheidszorg specialisten vertegenwoordigen een aanzienlijk deel van de werknemers in overheidsdienst die de voorkeur hebben gegeven om weg te gaan Canada voor het werk in de Verenigde Staten.

  hebben Canadese verpleegkundigen specifieke ontevredenheid met de gezondheids-en fitness programma in de moderne lange tijd uitgedrukt. Ze hebben consequent voorgesteld het verhogen van de hoeveelheid van de verpleegkundigen, ontwikkelingen in het onderwijs, en het maximaliseren van de reikwijdte van de toepassing van de verpleegkundigen.

  Houd u aan deze collectie op Canada’s welzijn zorg procedure door te klikken op ‘Inschrijven voor e-mail.’ Beoordelingen en tegengestelde bezienswaardigheden zijn welkom en gewaardeerd. Grofheid is noch welkom noch gewaardeerd

  Category: Supplementen

  Comments are closed.