Candace Cameron Bure Bijzonderheden 22-pond pond verlies en boulimie strijd

actrice Candace Cameron Bure in de ideale vorm van haar leven op 37, dankzij elke dag routines en een voedzaam dieet programma.

Veel meer foto’s

Bekijk alle zes foto

Candace schuur £ 22 in 2010, afslanking tot £ 110. door middel van deel-en gemeenschappelijk werk verricht. Ze is erin geslaagd haar vetreductie sindsdien door de juiste inname en het uitvoeren van met haar een paar jonge kinderen.

Als de moeder van een paar is gezond nu, begon ze op dieet obsessief als een tiener, ervaren van het hebben van stoornis boulimia, en experimenteerde met een dieet regime supplementen.

Toen ik 16 was, filmde ik een aflevering van ‘Full House’, waar door mijn dierbaren gaat naar Disney Milieu. Ik herinner het in uitgezakt overalls alleen maar om mijn maag te dekken. Toen ik zag het, ik was echt teleurgesteld en bummed op jacht naar mezelf. Ik niet echt het gevoel superieur over mijn persoonlijke menselijk lichaam. ‘

Op haar zwaarste, de vijf-meter-twee Candace woog 132 £. (Niet ongewenst vet door elke impliceert, maar ze gewenst af te slanken nog veel meer).

Cameron Bure kende een moeilijke tijd aan te passen aan het zijn een huisvrouw en moeder van 3 kort na de ‘Complete Property’ eindigde in 1995 en woonde ze in Canada met haar man, de Russische geboren NHL speler Valeri Bure

. ‘Toen ik voor het eerst voldaan Val, zou ik eet als in hoofdzaak etenswaren als hem – maar dan zou hij hockeyen 3 uur’. ze suggereert ‘[Boulimia] was geen ‘t over mij op zoek om gewicht te werpen. Het ging allemaal om emoties. ‘

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.