Carrière Beschrijving van een Gezondheid en fitness Economist

Na gespecialiseerd in wellness-economie, veel leerlingen komen tot de gezondheidszorg beheerders, studie onderzoekers of openbare wellness systeembeheerders zijn, in overeenstemming met opleiding-Portal.com. Doen het werk in de openbare algemene gezondheid, gezondheid en fitness economen implementeren financiële begrippen in krijgen om te bepalen uit zaken als de economisch meest rendabele manier om te vaccineren voor een bepaalde griep. Deze wellness economen als adviseurs die beleidsmakers geven met info, zodat ze keuzes kunnen maken met betrekking tot het openbaar welzijn, volgens de Centers of Disorder inperken en voorkomen. Andere punten van zorg die een welzijn econoom kan eventueel aanleiding zijn, ongeacht of vermijding is kosteneffectiever dan een genezen van een ziekte. Algehele gezondheid economen voorspellen de economische impact van pandemieën in een aangeboden plaats. Ze bestuderen de kosten verbonden met de screening van de meeste vormen van kanker. Sommige economen pleiten voor extra financiering krijgen gepositioneerd in onderzoek naar genezing voor de gezondheid voorwaarden in verband met ontwikkelingsstoornissen ziekten door het vergelijken van de kosten van een onderzoek naar de kosten van de behandeling van gehandicapte jongeren.

Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor gegevens (BLS), welzijn economen besteden een fantastische deel van de tijd op zichzelf te onderzoeken, behalve dat ze zijn deel van een onderzoek personeel. Gezondheid economen hebben soms om vakantie om interviews met goeroes op andere gebieden uit te voeren. Ze zijn meestal bereid om vestigden hun eigen enkele uren, maar angst kan uiteindelijk resultaat van een gebrek om te komen met onderzoeken die gerelateerd is.

algehele gezondheid economen hebben meestal een master’s degree in de gezondheid en fitness dekking of gemeenschap algehele gezondheid. Onderwerpen die gunstig zijn voor de gezondheid economen bevatten politieke wetenschappen, economie en intercontinentale relaties. Bovendien, welzijn economie experts begrijpen over epidemiologie, openbare wellness management, biostatistiek en de algemene volksgezondheid kwesties, in overeenstemming met Onderwijs en leren-Portal.com. Algehele gezondheid economen moeten ook wiskundige capaciteiten en analytisch vermogen om de financiële principes die van tijd tot tijd contra-intuïtief te realiseren. Mondelinge en samengesteld gesprekstechnieken zijn nodig krijgen tot gegevens die moeilijk te verspreiden voor meerdere te realiseren.

De noodzaak om economen over 2008 en 2018 voorzag het rijpen 6%, volgens de BLS. Gezondheid economen worden steeds extra en vitaler omdat gezondheid vergoedingen hebben ontwikkeld.

In 2008, mensen met een master’s diploma community health verdiend tussen $ 41.000 en $ 97, 125 per jaar. Deze doen het werk minder dan een individueel contract bereikt de grootste salarissen, hoewel deze die werkten voor stichtingen, trusts, provinciale en regionale overheden verwierf het minst.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.