Cashewnoten algehele gezondheid Voordelen

cashewnoten of Kaju, botanisch gezien als een nuttig tropische boom als onderscheidende elementen ervan zijn gebruik van beide afzonderlijk of gezamenlijk om diverse aandoeningen te pakken gemaakt. Cashew voordelig is niet alleen te danken aan zijn geneeskrachtige huizen, maar ook voor zijn voedingswaarde rijkdom sinds cashew zit vol met oplosbare voedingsvezels, mineralen, natuurlijke vitaminen en antioxidanten.

In aanvulling op het krijgen van een heersende elementen van hartige gerechten gedurende de wereld als gevolg van zoete en smakelijke smaak, Het is een goede bron van energie veel te.

Welzijn voordelen van cashewnoten zijn vooral te danken aan het bestaan ​​van verschillende welzijn verkoop van foto-chemische stoffen, enkelvoudig onverzadigde vetzuren (EOV ), noodzakelijk mineralen en vitaminen. MUFAs zoals oliezuur en palmitoleïnezuur zuren helpen beschermen tegen coronaire ziekte door het verlagen van destructieve cholesterol en verbeteren van zeer goede particular.Most van het lichaamsvet bestaande in Cashew is in de verscheidenheid van oliezuur die zal bijdragen tot een verbetering superieur (HDL) cholesterol.On Anderzijds bestaan ​​van verzadigd vet kunnen verbeteren cholesterol in hellende mensen van vandaag.

Het bestaan ​​van een aantal image-stoffen maken security uit tal illnesses.Cashew bevat flavanolen dit soort als proanthocyanidinen waarmee verdedigen ons lichaam tegen de meeste kanker stoppen vermenigvuldiging van kankercellen en tumoren uit te hongeren.

Belangrijke mineralen zoals kalium, mangaan, koper, ijzer, zink en selenium doel als co-afgifte specifieke antioxidant enzymen die talrijke biochemische handelwijze regelt routineonderhoud van zeer goede gezondheid en groei. Koper en magnesium zijn handig speciaal voor de versterking van de botten.

Nieuw of ongelooflijk warm water extract van diverse installatiedelen wordt oraal gebruikt als afrodisiacum, antidysenteric, anti-hemorragische en extern als anti-inflammatoire. . Medicinale Utilisatoren beoefend werd in verschillende landen tonen zijn mogelijk als medicinale behandeling

gehele installatie: In Panama, mensen met hoge bloeddruk drinken zinderende h2o extract van gehele installatie. Ze gebruiken het ook als een diureticum

Leaf:. Hedendaagse bladeren worden verzameld, gereinigd met drinkwater en gedroogd. Gedroogde bladeren worden gekookt met het drinken van water om warm water extract te maken en oraal toegediend voor het genezen van verschillende ziekten in Brazilië en Thailand (diabetes), Tanzania (diarree) als extern te zweren wassen in West-Indië.

schors:. Sizzling water extract van de bast wordt toegepast om te gaan met amenorroe in Haïti, om de vruchtbaarheid bij meisjes in Ghana te verbeteren en om de mensen te beheren diabetes in Jamaica

In andere Afrikaanse landen over de wereld, drinkwater extract van de bast wordt oraal ingenomen als antidysenteric, hypotensieve en hypoglycemie (in Madagascar).

In Panama, is ongelooflijk warm drinkwater extract uitwendig als een anti-inflammatoir middel gebruikt. Mensen vandaag de dag eet het oraal te gaan met diarree in Panama en Senegal

Fruit:.

Ongelooflijk warm drinkwater extract van elke rijpe zo heel goed als onrijpe fruit en ook van gedroogde kernel wordt gebruikt om heel wat kwalen in verschillende landen over de hele wereld aan te pakken.

Indianen gebruiken zinderende h2o extract van de gedroogde, als afrodisiacum, hoewel afkooksel van gedroogde, wordt gebruik gemaakt van voor diabetes mellitus in Europa.

De onrijpe vrucht sap wordt oraal ingenomen om bloedingen te behandelen en diarree en sap van rijp fruit wordt oraal ingenomen als een diureticum en anti-scheurbuik in Guinee.

In Ghana, extract van gedroogde vruchten, bereid met zinderende drinkwater wordt gebruikt als een wassen om yaws behandelen. Exsudaat nieuwe zilvervlies wordt extern als verzachtend middel voor winterhanden en ook gebruikt als insecticide te beschermen tegen termieten aanval in India.

In Senegal, zeer heet water extract van de cashewnoten fruit wordt gezamenlijk gebruikt met als afrodisiacum. Er wordt aangenomen dat de keel ongemak wordt verlicht als fruit wordt geconsumeerd vacant buik zoals het werkelijk is een wijdverspreide toepassing in Panama.

Scorching water extract van gedroogde vruchten wordt gebruik gemaakt van de twee mondeling zo goed als extern in Peru. Het wordt oraal gebruikt als antidysenteric, anti-hemorragische, zuiverend en respiratoire stimulerende overwegende dat extern wordt toegepast voor de behandeling methode van wratten en ontsteking.

Category: Gezond eten

Comments are closed.