Castor Olie voor Zits Procedure

Bevochtig uw ervaring met warmte H2O en een schoon washandje, gevolgd door het gieten van een nikkel-formaat volume van castor olie in je handpalmen. Wrijf je handpalmen gezamenlijk en zorgvuldig masseer de olie in je confronteren. Schakel de castorolie om de poriën en de huid binnen te dringen gedurende vijf minuten, en gebruik een schoon doekje om voorzichtig vegen extra olie. Castor olie als een vochtinbrengende crème je huid verzacht en zal nooit verstoppen je poriën.

Castor olie wordt toegepast in heel wat normaal en organische gezichts reiniging zeep bars vanwege haar zachte reiniging attributen. Het is verkrijgbaar bij de algehele items gezondheid van voedsel en drug winkels, en normaal gesproken voorzien van andere zuivere componenten dit soort als shea butter, vitamine E en in het algemeen een andere vitale olie dit soort als zonnebloem-of jojobaolie.

worden gegarandeerd uw gezicht zepen bevatten geen detergenten en zijn geur helemaal gratis, als deze chemicaliën acne kan verergeren en leiden tot een veel meer ongemak en roodheid. Te gebruiken, natte uw confronteren met warmte drinkwater en plaats het schoonmaken zeep balk onder de jogging H2O. Wrijf het schoonmaken zeep bar in je handpalmen om een ​​schuim te creëren, en zachtjes masseren van de zeep op uw deal met. Zorg er absoluut zeker van zeep is aanwezig in je ogen, en spoel je ontmoeting met door nette drinkwater goedgekeurd om je poriën te sluiten warm water.

Als je puistjes niet verbetert of verslechtert net na het gebruik van wonderolie, stop het gebruik en zo snel uitvoerbaar contact op met uw medische professional.

Volgens The Natuurlijke schoonheid Fles, ricinusolie door alleen al is zo sterk dat het wenst te worden gemengd met andere belangrijke oliën in get te worden verdund. Bij het mengen van oliën tot een olie cleanser maken, is het belangrijk om extra zonnebloemolie combineren dan ricinusolie. Voor de droge huid, moet uw cleanser echt 90 procent veel meer zonnebloemolie dan ricinusolie is voor de droge huid, 80 procent zonnebloemolie is voor evenwichtig poriën en de huid, en 70 procent zonnebloemolie is vervaardigd voor de vette huid .

Hoewel die sissende drinkwater in de gootsteen, masseer de olie mix in je confronteren en hals gedurende 5 minuten, gevolgd door dompelen een duidelijke washandje in de gootsteen. Wring het washandje, en laat het zitten op je gezicht gebied tot het afkoelt. Wanneer gekoelde, laat deze in de gootsteen en wring het uit, gevolgd door het toelaat het zitten op uw deal met totdat het afkoelt eens te meer. Gebruik de doek om de resterende olie af van uw ontmoeting, en 1-2 druppels olie aan op je handpalmen. Wrijf je handpalmen naast elkaar en masseer de olie in uw ontmoeting.

Vlak voor het gebruik van deze olie cleanser over je hele deal met, plaats-onderzoek daarvan op een enkele puistje en goed opletten of het verbetert of verslechtert na gebruik. Als het niet irriteren of verergeren de aandoening, is het risico gratis voor alle meer dan uw ontmoeting gebruiken (blijf uit de buurt van de ogen plaats, echter).

Category: Supplementen

Comments are closed.