Cederhout olie: de gezondheid en fitness, binnen-en aromatherapie toegevoegde voordelen van cederhout nodig olie

Een kennismaking met cederhout olie

Cederhout of cederhout essentiële olie is afkomstig van een aantal nauw verbonden ceder bomen, van het huishouden.

De olie is afkomstig uit de echte houten van de boom, en het heeft vervolgens een bosachtige, kruidige geur.

Cederhout olie is gebruik gemaakt van voor honderden jaren, en de oude Egyptenaren, Grieken en Romeinen al gebruikt voor een verscheidenheid van gezondheidsgerelateerde situaties. Cederhout wierook was populair in het historische Egypte, en wordt toch gebruikt in het Tibetaans boeddhistische spirituele ceremonies aan deze dag. De historische Egyptenaren ook gebruikt cederhout olie op grote schaal in de mummificatie systeem.

Deze prachtige belangrijke olie heeft verschillende, talrijke therapeutische kwaliteiten, maar het wordt meestal toegepast voor zijn kalmerende uitkomst. Cederhout olie is ook een waardevolle software in de poriën en de huid behandeling goederen.

In de aromatherapie items, is het normaal gebundeld om zijn vrede en angst verlichten van woningen, en wordt aanbevolen in mengsels in een aromatherapie olie diffuser voor deze opzet, veel te.

Cederhout olie in huidverzorging oplossingen

een samentrekkende, kan cederhout belangrijke olie remedie kiespijn ondersteunen, en kan helpen de tandvlees draai over het glazuur.

De samentrekkende huizen van cederhout olie het ook veroorzaken om spiermassa te geven een jeugdige elasticiteit en de poriën van de gezichtshuid te scherpen.

Een extra uitstekend invloed van cederhout olie is dat het anti-sebhorroeic, wat meestal betekent dat het helpt duidelijk de gevreesde huid conditie sebhorroea.

Deze aandoening wordt veroorzaakt door een storing van de talgklieren in de poriën en huid, waardoor de olie de ontwikkeling van de huid vraagt ​​om gehydrateerd en soepel te blijven. Als de talgklieren ophouden recht werken, worden ze aangevallen door een infectie, die zorgt voor de huid om te draaien grijs of wit en loslaten.

Cederhout olie, toegepast als een tonic of moisturizer, verdringt de een infectie en regelt de werking van de talgklieren, bevrijden de huid van sebhorroea eeuwig. Door zijn regulerende invloed op de huid, ceder houten olie kan ook hulp genezen zits, roos, en andere huid aandoeningen en infecties.

Sinds de gunstige gevolgen voor de poriën en de huid, cederhout olie wordt meestal gebruikt als ingrediënt in scheren en mannen poriën en huidverzorging artikelen, soms vermengd met andere essentiële oliën. De antiseptische en samentrekkende huizen van cederhout olie mix met een warmte-en houtachtige geur om het een geweldige aanvulling voor mannen scheren producten. Maken

Het maakt ook een goede aanvulling op de huid behandeling producten van dit soort als ervaring maskers, aromatherapie bad oliën, en de algehele body butter.

Cederhout aromatherapie

gebruikt om een ​​ruimte geur via een aromatherapie olie diffuser, cederhout belangrijke olie heeft een sterke kalmerende, stress -vrij, en kalmerende invloed.

Het kan worden gebruikt in de situatie van intense spanning, en het kan zelfs fungeren als een pijn reliever door het ontspannen van de spieren. Voor een persoon die is echt gespannen, als dit in een aromatherapie olie mix kan echt een individu in staat stellen de-stam en un-wind voor de duur van een aromatherapie massage.

Cedar houten olie is speciaal ontspannend om een gespannen hoofd, en het kan in staat stress te verlichten.

Aromatherapie oplossingen bestaan ​​meestal uit cederhout olie, speciaal al die gemaakte extra toe te passen in de avond, dit soort als aromatherapie bad olie of hele lichaam boters. Ik heb een heerlijk bad olie, die wordt gemengd met een mix van cederhout olie en salie olie, en het is echt een geweldige bad olie direct na een uitgebreide, lastige werkdag.

Het is ook een fantastische slaap steun, met name wanneer slapeloosheid komt van stress en zorgen. Simpelweg omdat dit, is cederhout olie normaliter gebruikt in een aromatherapie olie diffuser aan de indicatoren van de slapeloosheid te verlichten. Het wordt meestal gemengd met lavendelolie voor deze opzet, en lavendel is een goede aromatherapie olie voor slapeloosheid.

Cederhout wierook is een geweldige manier om plezier in de geur te nemen, en de aromatherapie voordelen, van de boom. Het is een cruciaal aspect van talrijke tempel rituelen en ceremonies in het Tibetaans boeddhisme, en cederhout wierook is ook een gemeenschappelijk instrument voor meditatie.

Overige gezondheid en fitness attributen van cederhout kritische olie

Cederhout olie is ook de twee een tonic en een samentrekkende.

Als een tonic, het helpt te scherpen en de toon van de spiermassa van het lichaam, die de buik bevatten.

Cederhout olie verhoogt ook de hersenfunctie, tonen de poriën en de huid, en zal het lichaam de stofwisseling te verhogen, ondersteunen met overgewicht verminderen en regelgeving.

Cederhout olie is uitstekend voor de behandeling van ziekten simpelweg omdat het anti-septische en anti-krampachtige. De olie kan worden ingezet op de buitenkant wonden te ruimen hen en infecties zoals tetanus te voorkomen, en het kan intern worden gebruikt in extreem lage concentraties om te genezen en te verminderen kwaal.

Cederhout essentiële olie is ook uitstekend op vermindering spier spams in het spijsverteringsstelsel, het hart, de longen en de zenuwen. Werkzaam in een kompres, een aromatherapie olie diffuser, of in de lucht, cederhout olie kan gekapt hoesten, en kan hulp bij problemen in verband met het spijsverteringsstelsel.

Deze olie is ook een uitstekende slijmoplossend, en het kan worden gebruikt in het gebied van traditionele, chemische gereden slijmoplossend geneesmiddelen om hoest en congestie betrokken bij verkoudheid, griep en allergieën verminderen.

Cederhout vitale olie verlicht ook andere koude, griep, en allergie indicatoren, influding loopneus, jeukende, roze, of waterige ogen en hoofdpijn.

Omdat ceder houten olie is zowel een slijmoplossend en een kalmerend middel, kan gebruik worden gemaakt van in een kompres of een aromatherapie olie diffuser om congestie te verlichten en helpen kille, slachtoffers griep, en allergie in slaap vallen veel sneller en rust extra diep.

Cedar houten kritische olie is een emmenagogue, hetgeen impliceert dat het stimuleert de bloedcirculatie naar het bekken locatie. Wanneer gebruik gemaakt van nauwkeurig, kan cederhout olie menstruatie te stimuleren. Het kan ook regelen de maandelijks cyclus als het onvoorspelbaar.

Afgezien daarvan ceder houten noodzakelijk olie superieur voor vrouwen omdat het verlicht de pijn, misselijkheid en vermoeidheid gekoppeld menstruatie en pre-mentrual syndroom .

Huis gebruikt

Net als tal van andere krachtige, kruidige-geurende essentiële oliën, cederhout olie zou een fantastische all-zuivere insectenspray maken.

Gebruik cederhouten olie in een verdamper of een aromatherapie olie diffuser in de keuken, in de achtertuin, en in andere-veel insecten plaatsen om te reizen uit te vliegen en muggen.

Voor een veel minder ingrijpende insectenspray mogelijkheid, schar een paar druppels cederhout olie op drie of vier katoenen ballen, en stel de katoenen ballen in vele bestemmingen rondom het huis die de neiging hebben om insecten te lokken – het keukenraam, de bijkeuken, de kelder hoeken, etc.

Cederhout, en cederhout olie, zijn geweldige natuurlijke repellants voor kleding motten en tapijt motten.

Voorzichtigheid en contra-indicaties

Vanwege het feit dat het deze soorten van een vaste olie, moeten cederhout olie alleen worden gebruikt in de juiste verdunde vorm op de huid, en zelfs dan, controleren op gevoeligheid net voor het gebruik van het rond grote delen van de poriën en de huid.

De beste manier om Stel het is een druppel op je poriën en de huid deppen, en uit te houden voor 24 uur of zo te zien of het triggers irritatie.

Wees voorzichtig gebruik deze olie ook in de buurt van uw ogen of mond.

Een minimale van deze olie gaat een lange weg!

Gezien het feit dat het een emmenagogue, zwangere vrouwtjes moeten duidelijk van cederhout olie te blijven.

algemeen te bestuderen, een zorgverzekeraar of homeopaat vóór de inname van ceder houten olie, of andere noodzakelijke olie, voor dat onderwerp.

Andere cruciale oliën die mix perfect met cederhout olie

Cederhout olie mengt goed met een flink aantal andere essentiële oliën, als het voegt een warmte waarnemen en een geweldige geur aan een aantal verschillende aromatherapie olie mengsels. De achtervolgende zijn specifiek geweldig met cederhout olie en inkomende links worden getoond om de inhoud van het artikel over individuen oliën

Flower Oliën:

Kamille

olie, jasmijn olie, lavendelolie en neroli olie

Herb oliën:.

<

Basil olie en rozemarijn olie

. strong> Leaf, Cone, en Naald Oliën:

Eucalyptus olie en Patchouli olie

Citrus oliën:.

Bergamot olie, grapefruit olie, citroenolie, sinaasappel olie, en mandarijn olie.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.