Celebrity Tanden: Extreme Dental Perform

Als het om het verkrijgen van een prachtige glimlach, personen en beroemde mensen zullen komen gelijk zal proberen voor de uitstekende verschijnen en doen helemaal niets voor perfectie. Van basic methoden dit soort als het bleken van tanden en sluiten tand hiaten aan het opnemen van eigen ontwerp en de stijl van het aantrekken van een grill, we hebben het allemaal gevonden. Dit is een zoektocht naar wat sterren hebben bereikt om die fantastische Hollywood zoeken en sommige extreme groeiende eigenschappen te verkrijgen.

Gewoon een Rapid Zorg

Getting wit emaille is een prioriteit voor veel mensen, vooral als je espresso, frisdrank, of eet maaltijden zoals bosbessen die gemakkelijk de tanden vlek verbruikt. Maar voor supersterren, kan het maken of breken ze zo ver als het verkrijgen van een waarnemend rol of krijgen de voorkeur aan ster in projecten. Sommige celebs krijgen bleken zo sterk, het wordt het meest kritische deel van hun pracht routine. Slechts enkele bestaan ​​van Kim Kardashian, Blake Lively, en Oprah. Witte tanden kan worden bereikt met gels, pasta’s, pennen, of het dragen van een handige hoofd opgericht, zodat het UV-licht-gewicht schijnt op uw email voor zo uitgebreid als een enkel uur. Deze celebs die in staat zijn om te veroorloven om te betalen voor bent zal gaan naar tandartsen meerdere instanties en het niveau dat hun email doorschijnend kon krijgen! Talrijke kiest voor vaste oplossingen van dit soort als veneers, die net voldoende van beide porselein of composiet inhoud geplaatst boven de laatste tand. Celebs die hebben besloten dat deze langdurige antwoorden zijn ideaal voor hen dingen zoals Tom Cruise en Demi Moore omvatten.

Steel Mond en Diamond Shine

Als een ster op de Hollywood Boulevard, beroemde mensen willen schitteren en soms grote witte tanden is gewoon niet echt veel. Beroemde mensen zijn het schommelen van staal monden helemaal opnieuw (of nog steeds zijn als Smaak Flav zelden wordt gezien zonder zijn handelsmerk mode grill) of het is een permanente gouden tand of een grill voor trend verklaringen meer dan uitvoeren. Het is echt niet alleen goud dat is nog gebruik gemaakt van diamanten worden steeds een ontwikkeling als Wella € | dat is de juiste diamanten. Dat is wat Kanye West besloten om in 2010 terug te doen simpelweg omdat het echt is gewoon zo sterk ‘koeler’ volgens hem dan elke andere oplossing die er zijn. Diamanten zijn het op een natuurlijke manier hardste rotsformaties van de aarde, dus waarom ze niet als glazuur? Maar nogmaals hoe precies ga je flossen en wat doe je ze te poetsen met, sieraden schoner misschien?
Enigszins dan het krijgen van uw tand uitgetrokken voor diamanten, hebben sommige celebs gekozen voor minder pijnlijk en kortstondige benaderingen van een ver voegen meer glans aan hun glimlach met grills. Olympisch zwemmer Ryan Lochte, had een diamant grill met de Amerikaanse vlag gemaakt voor hem. Als een resultaat van aantrekken van de grill op de 2012 Summer Olympics tijd, hij in feite bijna niet zijn gouden medaille te verkrijgen op het podium voor de 400 meter persoonlijk, maar kreeg er stiekem terug in, ondanks de waarschuwing van de ambtenaar om het te nemen uit.

Een All-natuurlijke Seem

Sommige celebs kiezen voor niet te doen elke unieke tandheelkundige de klus gedaan te krijgen ‘ideale tand’ of zijn stijlvol. Nogal wat zijn beroemd voor hoe hun glimlach zijn dit soort als Kirsten Dunst, Steve Buscemi, en Anna Paquin. Pure emaille kan een mens karakter en individualiteit te geven. Voor sommigen denken ze dat het zo geweldig dat ze methoden gedaan om scheve glimlach of snaggleteeth fineren hebben. Goed bekend in Japan net na een tandarts maakte de beslissing om de markt te brengen door het genereren van een popgroep, TYB48, wordt deze techniek genaamd ‘tseuke-yaeba,’ of slechts ‘yaeba.’ Dit vogue patroon biedt een man of vrouw een ‘kleintje-achtige ‘uitstraling die wordt gezien als schattig en mooi in de Japanse cultuur. Voorkeur Japanse informatie anker, Mika Sugisaki, en gegarneerd prinses, Masako, zijn perfect bekend om hun yaeba glimlacht.

De trend van het bezitten van een cursus van actie die wordt uitgevoerd voor onvolmaakte tanden op objectieve waarschijnlijk niet zal komen om goed te zijn bekend in de westerse cultuur. Maar dit toont aan dat celebs en individuen omarmen hun pure aantrekkingskracht zo sterk als mensen die plezier hebben in hun geperfectioneerd glazuur. Extreme tandheelkundige strategieën, zoals tandheelkundig implantaat functie kan een hogere prijs die sterren zijn bereid om uit vork voor hebben. Het zal aantrekkelijk zijn de plaats van de toekomst trekken zal ons in stijl en wie weet? Misschien ‘yaeba’ zal ontwikkelen tot de nieuwe stijl na alles.

Ashley Williamson is een freelance schrijver en superster blogger. Ze geniet crafting over de nieuwste filmster ontwikkelingen, met name voor gezondheid en schoonheid strategieën.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.