CES Global 2014 sets concentreren op een top tech patroon: Electronic Health en fitness

Push Launch, Arlington, VA. De Consumer Electronics Association (CEA) momenteel introduceerde de veertig% voortgang van de elektronische wellness voetafdruk op de 2014 Worldwide CES, ‘s werelds verzamelen positie voor allen die bloeien op het bedrijf van systemen voor consumenten.

Gemaakt in samenwerking met Wonen in Digital Times (Lidt), de Electronic Health en fitness Summit, een sector-duidelijke TechZone gericht op de kruising van de technologische innovatie, welzijn en wellness, zal extra dan vijfenzestig standhouders met alternatieven voor de diagnose, monitoring en beheer van een breed scala showcase van ziekten. De CES 2014 zal 7-tien januari 2014 draaien in Las Vegas, Nevada.

In overeenstemming met CEA 2014 5 Technologische innovatie Traits te genieten, als de ouder kind Boomer inwoners vraagt ​​meer gezondheid en fitness behandeling en hulp, apparaten die hun gezondheid en conditie en fundamentele veiligheids kunt observeren zijn vergaren rente en het ontwikkelen van geld financiële investering.

Een 2013 CEA studie geïdentificeerd die een single-3 (33 procent) van de mobiele eenheid eigenaren hebben gebruikt hun apparaten om een ​​element van hun algemene gezondheid te volgen in de afgelopen twaalf maanden. In 2014, de Digital Welzijn Summit zal sterk gericht zijn op de consument groeiende wens voor grote-tech medische deskundige diensten als zij deelnemen aan een meer en meer participatieve taak in hun gezondheidsproblemen. Opmerkelijke elektronische Wellness Summit exposanten, een nieuwe hub voor de gezondheidszorg op de CES, nemen:. ANT +, Intera Xon, Masimo, Omron Gezondheidszorg, Qardio Inc en United Health care

Succesvolle rapportage door middel van elektronische apparaten heeft de mogelijkheid om gezondheid en fitness zorg kosten naar beneden rijden, aanbod over de klok behandeling als gevolg van verzamelde informatie en snelle reactie voor de getroffen individuele behandeling aangeboden.

Karen Chupka, senior vice president, Global CES en corporate onderneming techniek, CEA, luidt: ‘De 2014 CES is de all-natuurlijke systeem om de kruising van technologische know-how en wellness zien. We kunnen niet volhouden om praktische ervaring op de verbeteringen in de Digital Health en fitness top die zal helpen opnieuw uit de gezondheidszorg. ‘

In aanvulling op de TechZone, een tweedaagse elektronische Welzijn Summit conventie gemaakt door Lidt zal de positie voor de duur van de 2014 CES van woensdag 8 januari kiezen als gevolg van donderdag januari negen, 2014. Het zal benadrukken games die gezonder gedrag te versterken, systeem sensoren die mensen laten krijgen vandaag veel meer verantwoordelijkheid voor hun algehele gezondheid innovatieve programma’s bedrijven zijn de uitvoering van het gebruik van elektronische wellness, authentieke-time geneeskunde monitoring en nog veel meer. Hot vakgebieden van discussie zal nemen:. De Bionic Man, The Radical zorginstelling, hoe digitaal algehele gezondheid Saved My Lifestyle en Verleden Wearableâ € ‘het is Invisible

Om veel meer over al het ontdekken uit onthult , displays en de Top Electronic Welzijn op de CES 2014 bezoek de CES website of neem contact op met Lidt op 201-564-7900.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.