Ceylon Kaneel voor Fat Loss

Aanzienlijk van wat wordt aangeboden in de Amerikaanse supermarkt handelaren minder dan de generieke naam van ‘kaneel’ minder dure soorten van de plant: zowel Chinese cassia (Cinnamomum aromaticum) of Indonesische kaneel (Cinnamomum burmannii). De ‘echte’ cinnamon is Ceylon kaneel, waarvan het grootste deel wordt geteeld in de westelijke en zuidwestelijke locaties van Sri Lanka, de regio voorheen bekend als Ceylon. Sommige wetenschappelijke tests voorstellen dat kaneel bloedsuikerspiegel en cholesterolgehalte in mensen gediagnosticeerd met Type 2 diabetes problemen kan toenemen. Daarnaast kan ceylon kaneel eventueel verlagen triglyceride en LDL (negatief) cholesterolgehalte, dus het verbeteren van op en de regulering van je cholesterolgehalte.

Meer relevant zijn voor die mensen die proberen om overgewicht daling hulp te krijgen, dat gezegd hebbende, is het feit dat Ceylon kaneel is bewezen dat je stofwisseling podium te maximaliseren en dus helpen zich te ontdoen van de pond veel meer correct. Om zijn vaardigheid om ondersteuning te reguleren bloedsuikers gerelateerd, kaneel verbetert de reactie van het lichaam voor insuline. Volgens de gezondste ter wereld Foods, de invoering van kaneel tot een substantiële-koolhydraat voeding kan bijdragen tot het verminderen van de negatieve resultaten op bloedglucose concentraties. Cinnamon bereikt dit door het vertragen van het niveau waarop de buik leegt na een maaltijd, dus het stoppen van een sterke stijging van de bloedglucose graden, en het blokkeren van de onmiddellijke opslag van glucose in het lichaam die zich later kunnen omzetten in cellen vetten. Omgekeerd, een scherpe stijging van de bloedsuikerspiegel draagt ​​bij aan insulineresistentie in het lichaam, wat kan leiden tot diabetes.

Kaneel kan worden gekocht in stick of vloer vorm. Als je kiest om kaneel bij type hechten verwerven, gebruik maken van een espresso, kruidenmolen, of rasp om kaneelpoeder maken. Het kruid kan worden gebruikt als een component in vele verschillende recepten, en dient als een uitstekende smaak additief. Strooi het op hele tarwe toast met eigentijdse jam, op zoete aardappelen met esdoorn suiker, of op fruit zoals gehakte appels, dankzij haar vermogen om aanzienlijke koolhydraten levensmiddel verslaan. Verhogen ook kaneel om warmte dranken. Voor voorbeeld, plaatst u een theelepel. of twee in warmte melk, koffie, thee, zeer warme chocolademelk of cappuccino. Kaneel fuseren met andere normale voedingsmiddelen zoals honing of gember om de smaak te versterken en misschien stimuleren haar dieet functioneren. Zodra de grond, toch, stijl en nuttige eigenschappen kaneel we beginnen te dalen direct na 6 maanden. Bijgevolg is het beste niet in grote hoeveelheden te komen. Zie de koppelingen in Activa voor veel meer informatie en feiten over hoe kaneel kan helpen uw voedingsbehoeften.

Category: Dieten

Comments are closed.