Chaz Bonos vijfentachtig kilo gewichtsverlies gevoed door gluten-volledig gratis, low-carb voedsel plan

Chaz Bono credits een gereduceerde-carb, zuivel-en gluten-volledig gratis eten plan voor zijn verbazingwekkende vijfentachtig kilo vet daling. De 5-meter-zes Bono, die na de weegschaal getipt op £ 250, weegt nu 165 £ net na een belangrijke voedingswaarde verbeterd.

Meer afbeeldingen

Kijk naar alle zeven beelden

Chaz begon zijn lichaamsgewicht-daling reis in november 2012, en schuur al het vet in 12 maanden.

‘Ik heb slash 99% van de korrels uit mijn dieet plan, en negenennegentig% van zuivel uit mijn dieet plan, ‘Bono, vierenveertig, legde Extra. ‘Ik ben zeer probeer greens, vlees, fruit en noten eten.’

Bono ook uitgeroeid suiker uit zijn dieet plan, en eet taart net na een jaar â € ‘op zijn verjaardag. Chaz voert ook elke dag, maar meldde het verschuiven zijn eten plan was een belangrijke factor in zijn opmerkelijke transformatie.

Bono laatste tijd onderging plastische operatie om de overtollige slappe huid verwijderd uit zijn systeem te krijgen. ‘Dat was een lastige aanpak,’ verklaarde hij. ‘Het kan niet leuk, maar echt de moeite waard gewoon omdat ik zoeken nu verbeterd.’

Chaz, die vrouwelijk-aan-mannelijk geslacht overgang 2008-2010 onderging, besloot om zijn voedsel plan afgelopen kalenderjaar revisie jaar sinds kocht hij ziek en uitgeput van de resterende vetten.

Chaz, de zoon van wijlen Sonny Bono en zangeres Cher, was in ontkenning voor een paar decennia over zijn dikke, noemde hij niet voor een langere periode wilde het zijn een obstakel in zijn dagelijks leven.

Ik was een soort van in ontkenning over hoe belangrijk ik was, maar was bereid om iets aan te doen.

Nu fitter ik vroeg me af dat het me weer hield van alternatieven in mijn leven, en ik was zenuwachtig over mijn algehele gezondheid. ‘

en gezonder dan ooit, Bono voelt zich niet te stoppen. ‘Ik voel me eigenlijk geweldig,’ zei hij. ‘Ik voel gezonder. Ik kom naar lichter voelen. Ik voel me extra vertrouwen, en ik voel me echt echt inhoud. ‘

Category: Supplementen

Comments are closed.