Check out de vele Wellness toegevoegde voordelen van Griekse yoghurt

Sommige Gezondheid en fitness voordelen van Griekse yoghurt

Yoghurt, als het lager ongewenst vet en behield eenvoudig en niet geladen met toppings en toegevoegde additieven, is een uitstekend aanbod van eiwitten en calorieën. Wellicht herinnert u de commercials voor yoghurt van decennia terug dat sommige dorp in Rusland, die grote delen van yoghurt aten en ervaren een normale levensduur van 90 een ding gemarkeerd. Het is in feite werd populair in Europa in de 16 e eeuw, toen het werd geïdentificeerd als de ponder medicijn wanneer een Turkse arts toegepast geitenmelk yoghurt te besparen koning Frans I van Frankrijk van een intestinale aandoening. De legende van yoghurt gaat weer een uitgebreide manier.

Als u het maken van een poging om kilo’s te verminderen, nemen ongeveer vier eetlepels magere yoghurt in uw dieet van dag tot dag. Dus wat is het in yoghurt dat het zo gezond zou maken? Het gaat allemaal om de probiotica, die zijn levende bacterieculturen die de groei van schadelijke darmbacteriën te bestrijden. Deze helpen de bodys immune proces naar besmetting en ziekte.

Evalueren Griekse yoghurt en Regular Yoghurt

Momenteel een stijl van yoghurt bekend als Griekse yoghurt is het genereren van een heleboel buzz. Het heeft wel wat dieet positieve aspecten over gewone yoghurt, die we hier in zal gaan. Deze vergelijkingen afhankelijk van het model, maar vooral gebaseerd op acht oz. hier genoemde maten is hoe ze evalueren op:

1. Protein. Non-vetten Griekse yoghurt 24g. Verlaagd vetgehalte eenvoudige yoghurt 9.5g.
Twee. Calcium. Non-overtollig vet Griekse yoghurt 27%. Zeer weinig lichaamsvet eenvoudige yoghurt 34%.
Drie. Calorieën. Vetvrije Griekse yoghurt 134 calorieën. Zeer lage overtollig vet yoghurt 114 calorieën.

De manier waarop ze zijn ontwikkeld is het motief voor deze. Net zo zijn ontworpen van gefermenteerde melk te maken van wonen bacterieculturen. Griekse yoghurt dikker geworden regelmatigheid omdat wordt gespannen om de vloeibare wei verminderen. De wijze waarop het is gespannen zal resulteren in het aan een aantal van haar calcium informatie werpen, maar zal de volgende voordelen bieden:

1 Veel minder koolhydraten . Het zal ongeveer 50 procent van de koolhydraten van gewone yoghurt. Dit zal betekenen zal het minder moeilijk te verteren zijn. Voor al diegenen die problemen met lactose-intolerantie hebben, het verminderen lactose bedragen zal leveren tot een vermindering van de spijsvertering problemen.

twee. Natrium . Volgens een rapport van de USDA, zal er zo sterk als vijftig% aanzienlijk minder natrium in Griekse yoghurt zoals bij het gewone yoghurt, maar zal nog steeds geven een totaal ronde smaak.

drie . Eiwit . Zoals de cijfers eerder aanwezig vermeld, het eiwitgehalte in Griekse yoghurt aanzienlijk overtreft frequent yoghurt. Dit maakt het mogelijk om uw eetlust te onderdrukken voor een langere periode van tijd simpelweg omdat je zal komen om voller te voelen.

De twee typische yoghurt en Griekse yoghurt zijn uitzonderlijk voeding voor uw algehele gezondheid, en je moet overtollig gewicht te laten vallen als je kiest beiden en blijven met de lagere-extra vet soorten. Maar maakt niet uit als je besluit voor Griekse yoghurt of gemeenschappelijke yoghurt in uw dieet te bereiden zal rekenen op uw specifieke keuze. Het lijkt zo wel extra mensen vandaag gaan naar de dikke, gemakkelijk, overvloedige consistentie van Griekse yoghurt. De kritische ding is dat net nadat je Griekse yoghurt een vooruitzicht hebben aangeboden, zal u een bepaalde of de andere set in uw http://healtheybalanceddiet.com/.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.