Chia Seeds – Magic Voedsel spullen voor coronaire hartaandoening, diabetes, en Ponden Afwijzen

Het brood van het Lifestyle

In 1531 toen Juan Diego was een wandeling van de vijftien mijl naar dagelijkse massa hele Tepeyac Hill, hij het meest waarschijnlijk bij zich droeg enkele Chia zaden. . Meel, kan het worden opgeslagen voor langere intervallen en gebruikt bij het bakken. De zaden kunnen worden geweekt in water om vriendelijk een gel die zou werken als ongewenst vet of olie in gebakken producten.

Voor Juan Diego, het kon een vitaliteit geweest verbruiken of gewoon een nietje aan zorgen voor de consistente stroom die door een boer. Net als atleten van nu, Juan nodig om gehydrateerd te blijven als hij liep door de woestijn terrein. Resterende hydrofiele, Chia heeft een affiniteit of waarderen voor drinkwater. In simpele feit, kan absorberen ongeveer 10 gevallen is het lichaamsgewicht in drinkwater het bouwen van een weg voor ons lichaam om het drinkwater te dragen in onze techniek meer tijd.

Juan leefde een zeer eenvoudige, alledaagse wonen in Mexico, niet significant (ongeveer 15 mijl) van de huidige dag Mexico Metropolis. Hij was een wever, boer en arbeider. Hij beminde de Heilige Eucharistie en liep vrolijk naar de mis elke dag alleen maar om het te ontvangen. Door het unieke toestemming van de bisschop, werd hij uitgerust om de Heilige Communie te verwerven enkele gevallen voor elke 7 dagen. In december van het kalenderjaar 1531, op weg naar de massa, Juan lezen van een vrouw spraaktelefoonnummer hem naar de top van de berg. Toen hij daar aankwam, zag hij een prachtige vrouw gekleed als een Azteekse prinses. Ze vertelde hem dat ze was de maagd Maria en vroeg hem naar de bisschop en vragen dat een kerk ontworpen worden op de plaats voor haar. Juan deed wat haar gevraagd, maar de bisschop was sceptisch en vroeg Juan bewijsplicht.

Juan terug naar zijn huis, waar hij ontdekte dat zijn oom stervende was. Hij haastte zich uit om de priester te krijgen. Bezorgd zou hij worden vertraagd door de dame, koos hij nog een route. Ze onderschepte hem en legde hem zijn oom werd genezen. Toen Juan haar vertelde de bisschop nodig bewijs, zond zij hem naar de grote van de berg waar door hij boeketten stijgt in de bevroren grond zou ontdekken. Juan deed wat ze vroeg en verzamelde de bloemen in zijn cactus draad tilma (poncho) en opgericht uit aan de bisschop te zien. Zoals Juan vertelde zijn verhaal aan de bisschop, opende hij zijn tilma en uit viel prachtige Castiliaanse rozen (die, door de manier, inheemse naar Mexico waren niet). Maar dat was bijna niets in tegenstelling tot de fantastische foto van het meisje, nu bedrukt op Juan’s tilma.

We kennen deze foto nu als Onze Dame van Guadalupe, die is de patroonheilige van de Amerika’s. Een kerk werd gebouwd op de site en 1000’s van indianen tot het christendom bekeerd. Op dit moment talloze toegewijde, christelijke en protestantse gelijk, maken de bedevaart naar dompelen zelf in de mysteries en wonderen of Onze-Lieve-Vrouw van Guadalupe.

In de geestelijke wereld, de Eucharistie was Juan’s brood van leven , maar in de werkelijke fysieke hele wereld, Chia was zeker de brood van het bestaan ​​ en misschien gewoon een van de meest gemiste wonderen van die werkdag.

De ‘Magic’ in het levensmiddel!

Wonderen omringen ons met de dag. Soms is een wonder ligt vóór ons en toch kunnen we het niet zien. Dus het zou kunnen zijn met Chia zaden.

Chia is groot in alfa-linoleenzuur, een omega-3 vetzuur vorm vergelijkbaar met visolie (verstoken van de visachtige nasmaak, kan ik bevatten). Omega-3 vetzuren zijn geopenbaard om zwelling te minimaliseren en kan mogelijk ondersteunen de bestrijding van langdurige aandoeningen, dit soort als coronaire hartkwaal en artritis. Er is krachtig bewijs om begeleiding gebruik van omega-3 vetzuren voor problemen die toe te voegen aan coronaire hartaandoening dit soort als hoge bloeddruk, meer cholesterol en triglyceriden te pakken. Men gaat ervan uit dat mensen die een alfa-linoleenzuur-overvloedig eten plan te eten hebben minder kans op een fatale hartaanval verduren. Niet verwonderlijk dan wordt het geacht dat Chia cholesterol en triglyceriden vergelijkbaar met wat is gedocumenteerd in de literatuur voor walnoten zal verminderen

Diëtisten richten ons naar hele granen zoals tarwe of gerst en bruine rijst als. een voedzame graan voorkeur bevattende eiwitten en vezels. Maar Chia heeft extra eiwitten en minder koolhydraten en het is glutenvrij volledig gratis. Je kunt het gebruiken in brood, voeg deze ongekookt granen of yoghurt en krijg zo veel vezel in iets meer dan twee eetlepels als je in een vezel 1 bar! In simpele feit, Chia is een uitzonderlijk aanbod van de calcium, fosfor, magnesium, kalium, ijzer, zink en koper een hoop van ons nemen als voedingssupplementen.

Als een individu op een zoutarm dieet programma, het geeft mij een optie manier om omega-3 vetzuren te verhogen tot mijn dieet plan hoewel proberen te natrium buiten te houden. Er is achtenzeventig periodes als in hoofdzaak natrium in zalm en 237 gelegenheden als in hoofdzaak in tonijn. Nog verder, lijkt er geen bewijs dat het leidt tot een allergische reactie bij mensen met een pinda-en boom-moer gevoeligheden zijn.

In aanvullende eenvoudige uitdrukkingen, een ounce van Chia zaad heeft zo veel calcium als een beker van melk, als in hoofdzaak vezels als in een / drie kopje zemelen, als in hoofdzaak ijzer als in een / drie kopje spinazie, als in hoofdzaak vitamine C als in twee sinaasappelen, als veel kalium als in 50% een banaan, en als aanzienlijk omega-3 vetzuren zoals in 8 oz zalm. Wow! En het is zeer uitgebreid van anti-oxidanten, zoals quercetine, die wordt blootgelegd in appels, uien en knoflook.

Rapporten tonen aan dat chia zaden vertragen hoe snel onze algehele lichaam breekt koolhydraten energie in eenvoudige suikers. Dit is geweldig nieuws voor diabetici en pre-diabetici! Wanneer de zaden, die gemakkelijk verteerbaar zijn, doorweekt, ze sorteren een gel en in ons spijsverteringskanaal dit stelt beschermen tegen enkele van de voedingsmiddelen die we nemen in (en calorieën) van het krijgen geabsorbeerd. Dus, het is een uitstekend dieet hulp zo mooi! En als je een dieet, het ene punt dat de vooruitzichten gekwalificeerd ons op te geven is dat we in geen geval een vol gevoel. Maar deze gel beweging van de Chia zaad kan ons voller sneller en uitgebreid voelen, dus het geeft ons zowel een lichamelijk rand en een psychologisch voordeel. Wat de heck, die niet wil gaan voelen een stuk minder honger wanneer ze op een voedsel plan.

Category: Supplementen

Comments are closed.