chia zaden – mijn gewichtsvermindering reis – bevat vooraf en net na beelden.

Wat is Chia en hoe wordt het gemaakt gebruik van?

Chia komt in twee unieke kleuren, wit en zwart. De 1e fantasie van Chia is dat beide zaden bevatten een verschillend bedrag van voeding, toch elk wit en zwarte zaden zijn wetenschappelijk getest eventuele afwijkingen niet helemaal. Het is slechts een voorkeur van kleur. Zwarte zaden worden veel meer wereld gezamenlijk vastgesteld en prijs een beetje aanzienlijk minder dan de witte Chia zaad.

Chia wanneer het zich in de vloeistof kan nemen tot 10 keer haar dimensie. U kunt Chia zetten in wat dan ook u wilt. Het is smaakloos dat gezegd dat een zanderige textuur heeft, stel aardbeien of kiwi’s zaden. Wanneer je mix Chia met een vloeistof absorbeert de H2O die een gel achtige verbinding biedt. Ik neem aan van Chia als een spons in je maag die in schakelaar vult je buik, waardoor aanzienlijk minder honger en deze halverwege de vroege ochtend of late avond hunkeren verlagen.

Andere winsten van Chia Gel.

Chia kan mogelijk voorkomen Vorm twee (niet-insuline afhankelijke) diabetes problemen.

Chia zaden significante graden van elk ornega-3 bevatten, en omega-zes oliën.

Chia zaden bestaan ​​uit grotere alfa-linoleenzuur concentraties dan enig ander zaad of graan.

Chia zaad bevat B vitaminen en calcium.

Chia is ook uit boor, die nodig is voor de botten.

Chia is een uitstekende bron van vezels.

Mijn lichaam gewichtsvermindering op Chia.

Hoe frustrerend is het als je een geweldige dag van de controle van uw met praktijken en out of the blue de 8:00 onbedwingbare trek te raken. Dit is wat ik expert voor 12 maanden tot aan een goede vriend beschreven Chia zaden. Ik maakte een beslissing te geven meteen een gaan na een klein onderzoek en een heleboel overweegt, introduceerde ik mijn te beginnen met pakje Black Chia zaden van Woolworths.

Ik zou de Chia zaden in praktisch zetten alle dingen die ik at, van smoothies, tot mijn yoghurt, en zelfs mijn salades. Bij 8:00 zou ik vijftig procent een eetlepel Chia positioneren in een glas drinkwater en toe het zitten voor 10 minuten. Ik zou dan drink het recht afwezig. Dit was eenvoudig voor mij aangezien ik vorige textuur kan krijgen in mijn mond, zelfs dus mijn partner niet kon. Ik merkte dat de hele dag had ik veel meer elektrische stroom naar factoren en aanzienlijk minder honger doen. ‘S nachts de onbedwingbare trek bijna nooit kwam onmiddellijk nadat ik dronk mijn ‘Chia Water.’ Het was uitstekend. Ik ging van een kostuum afmetingen 12-8 (Australia.) en schuur 10kilograms in het huis van 3 maanden. Zou dit echt zijn plaats voor mij? Net na het worstelen van een plateau dat 9 maanden geduurd, was ik onder de indruk.

Chia was geweldig. Het werkte voor mij en ik kan garanderen dat het zal werken voor iedereen. Geef het een kans, zul je nooit spijt van de conclusie. Geen lichaamsgewicht daling capsules, geen overmatige dieet, geen ernstige oefening, geen dieet shakes, gewoon een eetlepel Chia Seeds. Ik ben blij en Evenwichtige en woonachtig bestaan ​​met volle teugen. De beste aspect is dat ik niet op rekenen Chia Seeds langer, ze serveerden me naar waar ik ook ben tegenwoordig en ik heb de pond voor 6 maanden beheerd direct na.

Ik ben voorstander van dat je Begin op slechts een theelepel per dag en beetje bij beetje het werk je weg tot veel meer. Ik heb bladeren die ook veel Chia buik krampen kan geven, dus beetje bij beetje te verlichten je zelf in de aanpak.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.