Chilling Huis Remedies voor Acne

Het is de avond net voor prom. Je lijkt in de spiegel als je je tanden poetst je een enorme puist in het midden van je voorhoofd. Wat ga je doen? De promenade beelden zijn op weg naar vooral worden geruïneerd, want je gaat om deze grote puist permanent op uw voorhoofd. U kunt eventueel komen hulpeloos voelen op dit moment, maar er is een woning oplossing voor zits die snel zal zich te ontdoen van je acne. Wat als ik je geadviseerd begreep ik van een bepaalde manier om zich te ontdoen van die puist in 24 verschillende uren? Houd het bestuderen om uit te overkomen.

Dermatologen weten het beste

Als je ooit naar een dermatoloog voor puistjes zijn geweest, kunt u eventueel hebt cryotherapie verworven. Cryotherapie het gebruik van intense koude zorgen patiënten. Dermatologen vaak gebruik van vloeibare stikstof en een wattenstaafje om acne te pakken. De arts dips het wattenstaafje in een bad van vloeibare stikstof, het bevriezen van de punt van het staafje, dan deppen ze het staafje op elke van de zits. De buitengewone kille heeft twee belangrijke extra voordelen voor puistjes lijdt. Initial de buitengewone kille doodt eventuele ziektekiemen die mogelijk zou kunnen worden in de puist. Het doden van de micro-organisme behoudt de plaats verontreinigd raken of besmet. Het tweede voordeel is dat de extreme koude helpt om de huid deal en sluit de poriën, vrijwel het wegwerken van het puistje. De genezing gaat steken voor een 2e, maar als je het kantoor verlaten met een duidelijk gezicht gebied de kleine omvang van de pijn is helemaal de moeite waard. Het grote probleem met deze techniek is dat het de uitgaven honderden dollars naar een dermatoloog en op tien zie:. 12:00 ze normaal niet openen

Chilling Household therapieën voor acne

kan bevriezen dat acne met een oplossing die u kunt krijgen bij elke drug winkel. Het wordt aangeduid als Freeze Off van Compound W. Dr Scholls kunt ook een product of dienst Away genaamd Freeze maken. Dit zijn een nieuwe rond de toonbank wrat remover. Nu weet ik dat je zegt ik heb acne niet wratten! Artsen gebruiken de vergelijkbare cryotherapie om dreiging wratten, maar nu kun je exact dezelfde producten te krijgen thuis op een deel van de lading van een artsen controleren. Allebei van die van deze items te bedienen door het bevriezen van een wattenstaafje als applicator. Het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen met de bevroren tip om elk individu van je puistjes en poef, ze verdwijnen als bij toverslag. De andere fantastische details over deze producten is dat ze geven u maximaal 12 opties voor de behandeling een verstandige prijskaartje.

Waarschuwing is het Woord

Nu dat ik u heb geïnformeerd hoe aan te pakken je puistjes voor al die wanhopige momenten in het bestaan, dan kunt u redelijkerwijs deze gegevens gebruiken. Deze kuur moet niet extreem vaak worden gebruikt en je moet echt over het algemeen volg de instructies op de deals. Krijg plezier van uw zeer duidelijke poriën en de huid.

Category: Gezond eten

Comments are closed.