Chilly Douches en Acne

Puistjes is vlekken (ook erkend als pukkels, puistjes, whiteheads en mee-eters) op het lichaam. Deze vlekken zijn poriën verstopt met vuil en bacteriën, het krijgen van paars, besmette en gevuld met pus te zijn.

Een middel van hulp bij het voorkomen van acne is om een ​​koude douche elke dag te verwerven. Begeleid deze routine met een lange, zeer warm bad op het moment dat een 7 dagen (met bitterzout, zeezout of bellen) te openen en te reinigen poriën uitgebreid.

Een typische valse indruk is dat warm H2O is een succesvolle manier om de micro-organismen op je confronteren en grondig schone poriën vernietigen. Niettemin, het toepassen van verzengende drinkwater wast afwezig lichaamsbouw oliën, wat leidt tot je poriën en de huid te moeilijker op te vullen deze oliën werken, die misschien kan resulteren in extra vlekken.

algemeen neem een ​​koele douche of in bad daarop een uitoefening routine van welke aard ook. Oefening brengt je poriën te openen om zweet te creëren. Een kille douche zal afwezig kiemen wassen en sluit je poriën een back-up al snel na de training om het binnendringen van een veel meer microben voorkomen.

Het gebruik van schoonmaken zeep kan uw huid uitdrogen. Droge huid stimuleert de klieren om veel meer lichaamsoliën ontwikkelen, wat leidt tot extra zits. U kunt ook een hydraterende body schoon voor de duur van uw koude douche en een vochtinbrengende crème daarna.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.