Chin Acne Procedure

Acne reageert algemeen de goede hygiëne. Toch meisjes hebben doorgaans om te experimenteren met verschillende stijlen van zepen, toners, moisturizers en reinigingsmiddelen. Goederen die presteren voor de vette huid kunnen irriteren drogere huid, en ongemak kan leiden tot een acne flare-up.

Topische benzoylperoxide gels en lotions – vaak Oxy tien – zijn verkrijgbaar bij two.5 procent vijf procent en tien procent formulering, afhankelijk van de ernst van de acne. Voorafgaand aan gebruik te maken van benzoylperoxide, vrouwen moeten echt hun gezicht te wassen met een mild reinigingsmiddel en implementeren van een niet-comedogeen moisturizer (niet-comedogeen moisturizers nooit poriën verstoppen).

Sommige dames zijn gevoelig voor benzoylperoxide, en kan jeuk tegenkomen, branderig gevoel en huiduitslag bij 1 gebruik het.

Tretinoïne is een wat veel betere remedie dan benzoylperoxide, en geleidelijk loslaat van de poriën en de huid. Het is gemakkelijk verkrijgbaar op recept. De producten verbetert het gevaar van intense zonnebrand. Vrouwen die tretinoïne moeten oppassen om zonnebrandcrème te gebruiken en don hoeden. Vrouwen van alle leeftijden moeten ook uit de buurt van haar waxen behandelingen te houden, omdat de poriën en de huid scheurt en zal onaantrekkelijk korstjes en zwarte vlekken.

vertrekken

Meisjes moeten echt niet combineren benzoylperoxide als ook het aanbrengen van tretinoïne remedies zoals Altinac, Renova, Retin-A of Tretin-X. Met deze medicijnen tegelijk kan dus bij ernstig geïrriteerde huid.

Isotretinoïne – extra vaak aangeduid met de merknaam te identificeren, Accutane – is een zeer productieve acne te genezen. Dermatologen alleen maar adviseren isotretinoïne voor extreme acne complicaties, als andere behandelingen plannen niet hebben gewerkt. Het uitkomsten meestal in kritieke poriën en droge huid, droge ogen of een flare-up van acne.

Vrouwen die Accutane moet ook geboorte opdracht te verwerven, zoals Accutane extreme begin problemen kan leiden. Als er een kans bestaat dat u zwanger zou kunnen zijn, niet Accutane nemen.

Accutane kan ook leiden tot depressie -. vrouwen van alle leeftijden momenteel vatbaar voor depressie moet echt deze medicatie vermijden

Isotretinoïne wordt alleen aangeboden op minder dan een onderscheidend programma genaamd iPLEDGE. Wanneer een arts suggereert Accutane, zullen meisjes moeten registreren in de methode. Registreren onder iPLEDGE noodzakelijk dat meiden bevestigen dat zij inzicht hebben in de gevaren van deze medicatie en eens om de levering hendel te gebruiken.

Onder geen situatie behoefte aan een individuele poging om isotretinoïne kopen op het web of van internationale distributeurs. Marketing en distributie van isotretinoïne buiten het huis van iPLEDGE schendt de Amerikaanse Dierenwereld and Drug Administration beperkingen voor de medicatie van veilig gebruik.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.