Chinese Cure om snurken te voorkomen

Snurken is een hard geluid dat wordt geproduceerd wanneer je inademt, hoewel je in slaap bent. Snurken kan komen in alle volumes en lijken vormen, en de herrie kan variëren van een piepende fluitje aan een kleine grom.
Snurken wordt door trillingen die optreden in het zachte gehemelte van de mond wanneer de mond en keel spiergroepen ontspannen voor de duur van de slaap. In overeenstemming met ‘Conventionele Chinese Medicijnen, een gezaghebbende en compleet handboek,’ door Henry C. Lu, in de Chinese medicijnen, zijn er 4 groepen zal leiden voor een kwaal: atmosferische krachten, emoties, voeding en vermoeidheid. Elk individu van deze leads te kunnen worden behandeld met behulp van nauwkeurige Chinese oplossingen.

In West-medicatie, kan snurken hebben verschillende lichamelijke oorzaken, zoals allergische reacties, gezwollen amandelen en een afgeweken septum. Sommige mensen vandaag de dag die zijn vrij zwaar beginnen te snurken als gevolg van de verzamelde extra vet in de nabijheid van de keel. Een ontspannen keel als gevolg van alcohol of slapen supplementen kunnen ook bijdragen aan snurken. Bovendien kan snurken dankzij een vergrote huig of zachte gehemelte, die veel meer trilt wanneer het hangt in de ademhaling passage gebeuren. Chinese medicijnen levert vervangende methoden en kruidengeneesmiddelen bedoeld om te gaan met de werkelijke fysieke resultaten van snurken erkend in West-medicatie.

wijdverspreide kruiden die kunnen helpen bij het opruimen van de luchtwegen leidt tot snurken onder andere ginseng, echinacea, chrysant bloem en knoflook, volgens ‘The One Earth Herbal Sourcebook,’ die een behandelmethode gemberthee adviseert met honing aan een behandeling hogere luchtweginfecties die top te snurken zou kunnen zijn. Mandarijn schil wordt gebruikt in Chinese medicijnen in de longen, die ook kan trillen en veroorzaken bezuinigen slijm snurken verschijnt.

Neus acupunctuur is de aanbevolen behandelingsmethode voor problemen met warmte en nasale indicaties. In overeenstemming met de ‘encyclopedische naslagwerk van Common Chinese Geneeskunde,’ nasale acupunctuur wordt uitgevoerd door ‘needling specifieke punten op de neus.’ Want ook warmte verbonden voorwaarden, koude needling, geïdentificeerd als pure needling, is aan te raden. Nasale acupunctuur moet echt worden uitgevoerd door een ervaren acupuncturist.

Voor sommige personen, overgewicht kan worden de fundamentele induceren van snurken. In standaard Chinese geneeskunde, Lu’s ‘Complete Guideline’ telefoontjes voor het eten van de winter meloen en yam als een te genezen voor overgewicht. Een exemplaar van een biologische behandeling recept om klaar winter meloen te krijgen is om de winter meloen vlees koken in water en nemen het als een soep. Winter meloen is een pompoen, een bekende component in Chinese soepen, die ook wordt gegeten als groente. Winterseizoen meloen is meer vezels en minimale calorieën, zodat het nemen van in het kan je echt het gevoel veel meer totaal en motiveren lichaamsgewicht daling.

Category: Supplementen

Comments are closed.