Chinese Vrouw Aandelen Chinese Weight Loss Secrets

Ooit verwonderen waarom Chinezen wegen meestal veel minder? Tot 25 een lange tijd geleden, in afwachting van de komst van de snelle-voedsel in China, Chinese mensen hebben vandaag de minst dure overgewicht kosten. Wat is hun magische formule om het houden van een trim taille hun geweldige obsessie met voedsel geleverd? Als je blik op hun manier van leven, het draait allemaal over voedsel items. Hun wijdverspreide conventionele groet, Heb je al gegeten? (Ni chi bao le ma?) En het bereik van de individuen in de familie wordt geschetst door het aantal te voeden monden (kuo-mond) vertonen de nadruk op voedsel. Ze komen zelfs de middelen om te eten als een zegen.

ik op Chinese levensmiddel werd gebracht (mijn grootouders waren uit China geweest) en hebben voortdurend verzorgd een afmetingen ondanks het nemen van vijf maaltijden (drie belangrijkste voedingsmiddelen, twee snacks in onder) een werkdag. Evalueer ik de manier waarop Chinezen eten en hun totale oplossing voor etenswaren en komen met een aantal opmerkingen over de reden waarom ze vaak wegen een hele ton minder. Ik heb ook de integratie van enkele tips van Chinees eten specialist, Lorraire Clissford, maker van het e-boek, Waarom de Chinese Dont Count Energie.

Calorieën? Wat energie? Chinese mensen dont hebben een woord voor calorieën. Stunning? Niet zeker, zij het niet in kaart brengen van hun maaltijden in zinnen van hoe de verschillende vetten caloriesin simpele feit een studie 1990 geconstateerd dat de Chinese personen echt gegeten dertig procent veel meer energie dan mensen, en ze zijn in wezen niet veel levendiger. Als je de wiskunde, die catastrofe spreuken met het lichaamsvet woord. Dus, waar heb de Math gaan verward door alle redenering? Chinezen check out voedsel als voedsel en tevredenheid, ze zijn waarschijnlijk een veel evenwichtiger meala minimale vlees te eten, sommige groenten en voortdurend, rijst of noedels. En dat is de manier om te gaan wanneer inname. Westerse voeding pro, Patrick Holford heeft dit te zeggen, De nieuwste onderzoek naar overgewicht daling toont aan dat caloriearm, minimal-vetten dieet plannen zijn aanzienlijk minder krachtig dan minimale glycemische lading eten plannen, dat is precies wat een klassiek Chinees eten plan is .

Oordeel: Neem in een mooi afgerond voedsel met de drie belangrijkste teams van foodssome koolhydraten, sommige eiwitten en hopen van natuurlijke vitaminen en mineralen (bijv. groenten en fruit). Blijf weg van-taille maximaliseren zoete, voedselarme voedsel.

Als je probeert te eten in een Chinees restaurant, de vooruitzichten zijn dat ze serveren niet enorme stukjes eiwit. Ze verlagen hun vlees in brok-metingen en ze willen te gooien met andere ingrediënten, zoals groenten of een assortiment van kruiden. Groenten, zoals u weet, worden gereduceerd in overtollig vet calorieën en substantiële in natuurlijke vitaminen en mineralen. Kruiden geven grote gunst voordelen (sommige zelfs verbranden lichaamsvet zoals chili peper, gember, knoflook) zonder onnodige calorieën. Plaatst u alle zeer kleine stukjes vlees togetherthey dont onder meer om een ​​grote deal vlees inslikken. Nogmaals, het toepassen van uw Math vaardigheden, aanzienlijk minder vlees geconsumeerd kan maken voor superieure dieet, zelfs verstoken van je uitzoeken it

Oordeel:. Als vervanging van het nemen van in grote platen van vlees of van plan hompen vlees, besluiten voor de slankere versionslice ze op en je zult versteld staan ​​hoe klein vlees je moet hebben voor een gerecht. Expense productieve en vrij groot voor de taille.

Chineses waarderen affaire met thee is een perfect-erkende top secret en theyre niet verlegen over. Gezien het feit dat de kans ontdekking van thee door keizer Shen Nung weer in 2700 voor Christus wanneer sommige bladeren viel in zijn kop warme drinkwater, thee is bijna constant serveren bij de maaltijd. Het verhogen up, de pot thee was altijd in de nabijheid van, in de keuken, en in de plaats van frisdrank of sap met een maaltijd, hete thee is vaak de drank van de beslissing (in principe het enige alternatief, met uitzondering van h2o in mijn woning).

Dus, wat dus superieur over consumeren thee? Een hele rits onderzoeken hebben bewezen algehele gezondheid toegevoegde voordelen van teait krijgt ontdoen van gif, de spijsvertering (dat is waarom het meestal wordt geconsumeerd op voedsel keer), vecht beschadigen zonder kosten radicalen (sinds haar sterke voorzien van catechinspowerful antioxidanten) en vermindert de gevaren kanker en cardiovasculaire aandoeningen. Thee, in het bijzonder milieuvriendelijke thee is een lichaam vetverbrander en het kan ook verfrist de adem (een verdere secundaire arbeidsvoorwaarde). Een recente analyse in Genève bevestigd dat thee catechinen en haar op een natuurlijke wijze plaats cafeïne helpen om lichaamsgewicht te minimaliseren. Het analyseren exposities die zowel catechinen en cafeïne verhogen metabolische lading en rev up van de bodys vaardigheid om extra vet te verbranden

Oordeel:. X-out frisdrank en sappen of fancy dranken om te gaan met uw maaltijd. Elect thee (zwart, onervaren, wit of karmozijnrood) verbruiken voor dat verdere ongewenste vetverbrandende versterken.

Chinese mensen zoals soupsin de ochtend, middag en avond . Niet de romige, grote editie van de meeste westerse voedsel plan maar licht, vloeistof afhankelijk soep met een assortiment van groenten, vlees en normaal, kruiden. Zo gebruiken ze goji bessen, dadels, ginseng, laos, citroengras en gingeramongst enkele anderen, om de smaak van hun soepen. Ze normaal niet op te nemen tot veel energie, gezien het feit dat H2O heeft nul energie en vullen ze je tot een emotie van verzadiging veroorzaken. Chinese kruiden gebruikt bij het opstellen van soepen hebben verschillende welzijn benefitsfrom verbeteren immuun procedure, ontgiftende verontreinigingen aan het behoud van grote eye-sight (zie goji bessen gezondheid en fitness winsten).

Een extra westerse voedingsdeskundige, Ian Marber beweert, Im een goede gelovige in soepen vlak voor voedingsmiddelen. Miso soep, bijvoorbeeld, of wat dan ook fermentedthese zijn probiotica, die lancering hulp vitaminen uit het voedsel spullen die je op het punt om te consumeren

Oordeel:. Haal plezier uit soepen met uw maaltijd. Maak het licht-gewicht, maken het gezond en wellness verrijken zonder dat dat een hele hoop van voedingssupplementen te maken voor de voeding ontbreken.

Yin en Yang zijn synoniem met de Chinese krijgen op lifethey voelen in balanceeven in hun maaltijden bereiden. Yin koelt het hele lichaam, terwijl Yang heet wordt. In hun voedsel planning, zij over het algemeen gebruiken yin (nat en vochtig) om de stabiliteit yang (droog en krokant). Een bekend gerecht aankomt om mindSzechwan beefstrips van krokante rundvlees roergebakken met koeling celeries en wortelen.

Sommige plaatsen om te eten (overwegend in Azië) zelfs het huren van deze gedachte bij het serveren van hun maaltijden. Ze doen eigenlijk een grondige beoordeling (door suggereert van vragen en met pulsen) om uw yin-en-yang-status te beslissen en dan verhuizen ze uit naar een klaar voedsel voor u gericht op hun bevindingen aan de harmonie van yin en yang te herstellen in uw systeem. Wat een manier om te dineren!

Waarom de nadruk op evenwicht? In overeenstemming met Holford, maakt het uitstekende wellness beleving: De meeste eiwit voedingsmiddelen zijn getuige als yang, koolhydraten als yin. De mix van deze twee kan helpen stabiliseren bloedsuikerspiegel, dat is de sleutel tot zeer goed vitaliteit (chi) en het minimaliseren van overgewicht te krijgen

Oordeel:. Balance is keyas in een perfect uitgebalanceerd dieet programma en maakt gebruik van dit principe in je voedsel bereiden.

Positieve salades zijn evenwichtig en terecht, als ze goed worden bereid met voedselrijke welvarende frisse nieuwe greens en voedzaam dressings. Maar gelukkig, of helaas, Chinese mensen houden niet van ongekookte groenten voor het grootste deel. Ze vinden het leuk om hun woks rocken met hun roergebakken frieslightly koken hun groenten met intensieve warmte. Is het gezond? Hoewel het misschien niet altijd zo te zijn, Lorraine Clissford beweert dat sauting greens kan de voedingsstoffen een stuk makkelijker te maken voor de lichaamsbouw te verwerven op. Ze gaat naar een Chinese idee omtrent raw food items versterken:. De maag vindt het lastig te verteren ook aanzienlijk ongekookt voedsel en dit kan leiden tot een opgeblazen gevoel en vet

Oordeel: Test flippantly sauting uw groenten insteadone ver meer fantasierijke manier om uw greens te eten en je zou kunnen uitvoeren van uw gehele lichaam een ​​grote servicesince lichtzinnig koken groenten maken vitamines veel meer bio-toegankelijk is.

Chinezen vandaag houdt desserts. Maar desserts wordt vaak gezien als een kant, een direct na doordachte soort regeling in vergelijking met westerlingen die desserts kijken als de grote finale aan hun maaltijd. Voor de meeste aspect, ze willen graag conclusie hun voedsel met een plaat van vruchten. En als je ooit lijken op hun verscheidenheid aan desserts, je kan eventueel in de verleiding om te zeggen, je verbinden met dit dessert? Hun assortiment? Karmozijnrood bonen soep, groene bonen met plakjes deeg stokken, amandel gelei met lychees, bananen beignets, glutinuous rijst ballen met sesampasta en mango puddingto wijzen op een fewthey schijnen niet te interessant, maar misschien dat is een uitstekend punt voor de taille. Met uitzondering van enkele, de meeste Chinese desserts zijn niet erg zoet en sommige desserts zijn gemaakt met geneeskrachtige waarde in mindGinseng zoete soep met roze data en eieren, vogels nestelen soep, voor voorbeelden. Ze zijn niet opgestapeld met flinke crème of geladen met poedersuiker

Oordeel:. Snel van het overslaan van dessert, waarom dan niet kiezen voor een uiterst gezonde alternativeeat vruchten als desserts

.

Chat niet koken van rijst ~ Chinese aangeeft (dat betekent bespreken betekent heel weinig, als theres geen beweging)

De rijst gaar ~ Nog een andere Chinese aangeeft (Zijn ook te laat aan te passen, of om een ​​ding spijt. De Engels equivalentdont huilen rond gemorste melk)

Chinezen vandaag de dag genieten van hun rijst, speciaal wit, pluizig rijst. In werkelijkheid, als een meisje kan gewoon niet koken grote pluizige rijst, haar culinaire competenties worden vaak genoemd om probleem. Ze houden ook van noodlesoodles van themthey dragen gunstige wat betekent: met noedels op uw verjaardag maakt zeker een uitgebreide lifestyle. Nu gaat deze aanbidden voor ongecompliceerde koolhydraten niet lijkt een uitstekend dieet aanpak. Niet zo, zegt Clissold – hoewel rijst is groot in koolhydraten, het is ook lager in vet en aanzienlijke aan vitaminen en het vult u snel, zodat u niet snacken op low-carb en grote extra vet voedsel, die kan vertalen om vet te verkrijgen in het verlengde opereren

Oordeel:. Dus witte rijst en noedels wellicht niet de meest effectieve punt over de Chinese dieet plan, maar als u kijken op de deel-meting (mag niet meer zijn dan een kwart van je bord of geen extra dan een kleinere kom rijst), kan het in feite vullen je op en beschermt tegen onnodige tussendoortjes later hongergevoel te onderdrukken. Nog een andere fantastische vervanger is om rijst en noedels met bruine rijst of het veel gezonder gehele korrel editie wisselen.

Dus daar heb je itsecrets van een insider, die zelfs nu behoudt haar Chinese manier van inname van levensmiddelen, zelfs met het feit dat shes omringd met snelle voedsel plaatsen om te eten en hamburger gewrichten

Anders Chinees schattingen over eten Ik kan niet omhoog gaan, omdat theyre zo verdomd superieur:.

 • Ik hou echt van Chinese levensmiddelen. Mijn favoriete gerecht is selectie 27 ~ Clement Atlee, de voormalige Britse minister Key
 • Tea tempert de geest, harmoniseert de hersenen, verdrijft vermoeidheid, verlicht vermoeidheid, wekt ideeën en stopt slaperigheid ~ Het gemeenschappelijk Kunstwerk van de Thee, door Lu lu
 • We stellen ons snel maaltijden is gelijk aan pornografie, qua voedingswaarde praten ~ Steve Elbert
 • Er is een punt veel meer ergeren dan een vrouw die gewoon kan koken en, en dat is een echtgenoot die cant koken en zal ~ Robert Frost
 • En ik ontbloten eetstokjes ronduit bedroevend. Ben ik zelf in verbeelden het vreemd dat een man en vrouw ingenieuze voldoende te bedenken papier, buskruit, vliegers en een bedrag van nuttige objecten, en die hebben een nobele geschiedenis weer te breiden drie, 000 lang havent nog uitgewerkt dat een paar breinaalden is geen manier om voedingsmiddelen te vangen? ~ Bill Bryson
 • Effectief, eigenlijk hebben ze. Chopsticks is hun grootste eetprogramma handvat solutionhow substantieel voedsel spullen kunt u besluiten met een paar skinny bamboe ding, dat zelfs een grotere harde werk kunt nemen om te manoeuvreren?

  Agree, publiek? Nu, opereren vanuit en zichzelf te kopen een aantal zeer goede-op de uitkijk eetstokjes en 50% van de kilo’s te bestrijden kan opleveren, net zoals dat

  Andere fascinerende gekoppeld luidt:.

  Waarom zijn Thaise Folks zo mager? : Http://hubpages.com/hub/Why-Are-Thai-Folks-So-Skinny–Consider-Thai-Green-Curry

  Hoe de taille zonder kans op een eetplan trimmen : http://hubpages.com/hub/How-to-Trim-the-Waistline-With out-gaan-on-a-eetplan

  Whittle afwezig buik extra vet: http://hubpages com / hub / Whittle-Afwezig-Belly-Lichaamsvet

  Hoe maak je een dieet goede resultaten in uw dagelijks leven: http://hubpages.com/hub/How-to-Develop-Dieting- succes-in-je-elke dag-dagelijks leven

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.