Chinese wetenschappers rijpen nieuwe tand uit urine

Hoewel u misschien bruto uit, Chinese experts uit de Guangzhou Instituten van biologie en Welzijn beweren dat ze zijn klaar om nieuwe email maken gebruik van cellen uit te breiden van een combinatie van stamcellen ontdekt in muizen en menselijke urine naar pulp, dentine sorteren geweest en email. Terwijl de effecten werden gerealiseerd in slechts drie maanden, gaven ze toe dat de nieuwe ’emaille’ waren niet zo sterk als normaal tand.

Toch is dit een ‘opmerkelijk om te beginnen met bewegen in de richting van de hoogste doelstelling van verblijft in staat om volledig te regenereren menselijke tand voor wetenschappelijke remedie ‘, aldus Professor Chris Mason, een steel mobiele onderzoeker bij Universiteit Faculteit in Londen, terwijl hij van oordeel is urine een’ zwak beginnend probleem voor deze vorm harde werk. Hij waarschuwde ook dat de kans op bacteriële besmetting is veel robuuster urine cellen dan andere fysieke bronnen.

Terwijl meer onderzoeken vereist evenwel te voren worden ingevuld kan worden gebruikt door tandartsen het begrip wordt steeds aantrekkelijk wanneer n u overwegen hoe aanzienlijk implantaten lading, variërend van $ 4, 000 -.. $ 10.000, en dat zij zullen moeten worden geënt op het kaakbeen, enzovoort het begrip begint om grotere aantrekkingskracht te hebben Daarnaast zal er vaak een onbeperkte hoeveelheid worden urine te gebruiken. En gezien het feit dat de urine gebruikt wordt verzameld van zowat elke betrokken persoon, hen zelf, hun lichamen zal niet de nieuwe glazuur weigeren wanneer ze worden geïmplanteerd in hun lichaam, in overeenstemming met het rapport afgedrukt in het tijdschrift Cell Regeneration .

Category: Dieten

Comments are closed.