Chirurgische oplossing voor snurken

snurken is een situatie waarin een slapende mens stoot harde lijkt veroorzaakt door trillingen in de keel. Als ze afdrijven om te rusten, hun totale gehele lichaam ontspant, zoals de spieren in hun mond en keel. Als ze inademen, stroomt de lucht door de keel en de vorige al die vreedzame weefsels. De weefsels trillen, waardoor een regelmatige snurken audio. Vibratie verhoogt, neemt ook de audio bedrag. Chirurgische behandelingen voor snurken gekapt of verwijder de trillingen door het aandraaien of het uitroeien van de dilemma weefsels.

medische procedures is nodig voor kritische snurken simpelweg omdat het de snurker en iedereen die binnen gehoorsafstand van hem slaapt kunnen beïnvloeden. Wanneer meerdere snurkers kunnen slapen door de lijken die zij leveren, het meestal wakker andere mensen in het huis. Na verloop van tijd, het voorkomt dat andere huis deelnemingen verkrijgen rustgevende slaap. Zelfs als de snurker niet bewust verstoord door het lawaai, kon zijn keel weefsels zijn luchtwegen blokkeren. Dit wordt erkend als slaap apneu, en het gebrek aan zuurstof kan levensgevaarlijk zijn.

Volgens de Mayo Clinic, de meest voorkomende chirurgische ingreep gebruikt om de behandeling snurken heet uvulopalatopharyngoplasty (UPPP). Deze procedure wordt uitgevoerd in een zorginstelling of kliniek onder algehele narcose uitgevoerd. De medische professional heeft een werkwijze soortgelijk aan die van een ontmoeting verheffen maar binnen de keel. Ze snijdt en verstevigt de overtollige weefsel dat is triggering het snurken als gevolg van de trilling.

Laser-geassisteerde uvulopalatoplasty (LAUP) is een poliklinische proces dat gebruik maakt van een kleine, hand-held laser apparaat om snurken te genezen. De dokter verkort delicate smaak van een patiënt en verwijdert de huig, zodat ze niet kan trillen en brengen geen lawaai. Laser chirurgische behandeling geneest ook snurken door het genereren van de luchtwegen van de patiënt groter door zich te ontdoen van het overtollige weefsel. Volgens de Mayo Clinic, is deze chirurgische procedures gewoonlijk voorbehouden voor mensen die snurken is zo luid dat het verstoort hun slaap. Doorgaans is het niet echt gebruikt voor de slachtoffers slaapapneu.

Somnoplasty, die ook wordt erkend als radiofrequentie weefselablatie, vereist het gebruik van zeer lage diepte radiofrequentie indicatoren om zich te ontdoen van snurken. Deze medische procedures wordt bereikt op een poliklinische basis, en het roept alleen voor een wijk verdoving. De arts gebruikt de radiosignaal weg te nemen deel van gladde mond van een patiënt. De verwijdering van overmatig weefsel, in combinatie met littekens op de resterende aspect van de delicate smaak, minimaliseert of genezing snurken. De Mayo Clinic stelt dat somnoplasty is een nieuwe behandeling, zodat de werkelijke fase van het succes is ook nu nog steeds onderzocht.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.