Chirurgische procedures voor Weight Decline

Overgewicht

Volgens de CDC (Hart voor kwaal management en de preventie) veel meer dan een derde (35.seven%) van de Verenigde Staten volwassenen zijn gevonden zwaarlijvig te zijn in een evaluatie-enquête uitgevoerd in 2010. Gewichtsproblemen verbetert het gevaar voor hart-kwaal, endocriene voorwaarden dit soort als diabetische problemen, en zelfs aan geselecteerde soorten van de meeste vormen van kanker en is de tweede belangrijkste oorzaak van overlijden in de Verenigde Staten zelf.

Het Nationaal Instituut van welzijn heeft tips afgegeven op de identificatie, evaluatie, en de procedure van overgewicht bij ouderen. Deze suggesties suggereren dieet varianten met lagere calorie of lichaamsvet dieet programma’s te verlagen, verhogen van fysieke activiteit, gedragstherapie, farmacotherapie, chirurgie, of een combinatie van deze benaderingen.

bariatrische chirurgische procedures

Bariatrische chirurgische behandeling of chirurgische procedures voor het overgewicht betreft chirurgische strategieën voor het maagdarmkanaal (meestal de buik) dat doel het verkrijgen van een openbaar-operatieve overgewicht verval. De tijdsperiode bariatrische is afgeleid van het Griekse woord baros die kilo suggereert. Niet alle mensen maar dat is zwaarlijvig is gekwalificeerd voor bariatrische chirurgische ingreep.

In aanmerking te komen voor medische procedures wordt alleen bepaald door de algehele gezondheidszorg dienstverlener heeft gehouden met de lijders Body Mass Index (overgewicht (kg) / hoogte 2 (m)), comorbiditeit dit soort als diabetes, maar ook een psychiatrisch onderzoek van de individuen wordt uitgevoerd in te kopen om uit te leggen-operatieve prestatie.

Gewichtsproblemen Strategieën

Volgens de Countrywide algehele gezondheid Support (NHS) in het Verenigd Koninkrijk bariatrische chirurgische procedures methoden tijdens de laatste paar jaren van bijna 470 in 2003/04 verbeterd om rond zes, vijfhonderd in 2009 / 10.

Er zijn een groot scala aan behandelingen aan het maag-darmkanaal die rechtstreeks tot post-operatieve lichaamsgewicht daling. . Bariatrische methoden zijn voornamelijk laparoscopisch gedaan (kleine incisies voor het inbrengen van de laparoscoop type digicam en instrumenten) in plaats dan open te stellen als gevolg van de minder complicaties van laparoscopische

Bariatrische processen zijn onderverdeeld in drie belangrijke soorten:

  1. Beperkende strategieën: de buik dimensionering beperkt is of kleiner is zo ontworpen dat er veel minder voedsel kan worden gegeten
  2. Malabsorptive procedures:. bypass-operaties dat deel van het maag-darmkanaal te omzeilen zo veel minder maaltijden wordt geabsorbeerd
  3. Gecombineerd procedure:. beide even restrictief en malapsoptive

Frequente Bariatrische Processen

Vermeld in veel meer detail zullen twee beperkende methoden (verstelbare maagband en sleeve gastrectomie) en een gemengde procedure (gastric bypass operatie), omdat in overeenstemming met de Countrywide Gewichtsproblemen Observatory (NOO) in het Verenigd Koninkrijk die een paar strategieën zijn de meest populaire bariatrische strategieën in het Verenigd Koninkrijk.

Restrictieve Strategieën

1. Verstelbare maagband

De maag afmetingen wordt afgenomen door een siliconen band over de hogere buik die door het invoegen van zout door middel van een poort onder de poriën en de huid te knijpen of un squeeze kan worden gewijzigd de buik. Een bescheiden zakje is gevestigd en een slanke stopcontact, zodat levensmiddel opname is beperkt. Als de strategie van de band niet verricht kan worden geëlimineerd. Het wordt gezien als de meest veilige methode.

twee. Sleeve Gastrectomie

De buik omvang wordt verlaagd door chirurgisch verwijdering van alle ongeveer 75% en daarmee de procedure niet kan worden teruggedraaid. De buik is niet alleen verlaagd in maatvoering, maar ook het aspect dat wordt gehaald is aansprakelijk voor de oprichting van een hormoon dat de eetlust reguleert. Dit proces biedt veel positieve aspecten ten opzichte malapsorptive procesures gezien het feit dat minder zweren optreden, veel minder dumping syndroom en anemie, eiwitten en vitaminegebrek en gastro-intestinale obstructie wordt verminderd.

3. Plaatsvervanger Restrictieve Techniek

Een beetje nieuw bariatrische behandeling (dat is nog steeds niet Food and Drug Administration toestemming) is dat intragastric ballon die is aanzienlijk minder invasief dan chirurgische ingreep, omdat het endoscopicaly wordt geplaatst (door gastroscopie ) en wordt beschouwd als een vet verlies waarschijnlijkheid vooraf van electieve chirurgie.

Blended Strategies

een. Laparoscopische of Open Roux-en-Y Gastric Bypass techniek

In 2005 was deze methode het meest kenmerkend uitgevoerd cursus van actie in de Verenigde Staten. Het gaat om het aanbrengen van de kleine darm om het bovenste gedeelte van de buik door de vorming van een klein zakje en het sluiten van de maag met een ander aspect van compacte darm dus een Y is gevormd. Dit proces omzeilt dus het grootste deel van de buik en heeft de keerzijde van malabsorptie te wijten aan het feit dat een vitamine B12-tekort leidt tot bloedarmoede kan heel goed opduiken zo mooi als andere vitamine of tekorten aan voedingsstoffen.

bariatrische chirurgische procedure Issues

> Het Nationaal Instituut voor Welzijn studies krachtige vet daling direct na chirurgie voor goed geïnformeerd en geïnspireerd mensen met BMI 40 en 35 met comorbide stoornissen. De National Obesity Observatory beoordelingen behulpzaam uitgebreide zin lichaam gewichtsverlies na bariatrische chirurgische ingrepen met verbeteringen in co-morbiditeit deze als Diabetische kwesties en hypertensie. Dus als bariatrische chirurgische ingreep minimaliseert even lange-expressie mortaliteit en morbiditeit waarom is het niet direct beschikbaar als een mogelijkheid om alle zwaarlijvige mensen?

Overgewicht klanten als belangrijke mensen bedreiging gezien het feit dat ze vaak doorlopen worden beschouwd van ernstige comorbiditeit dit soort als cardiovasculaire aandoeningen zoals hypertensie of coronaire hartziekte, diabetes of metabool syndroom. Deze mensen zijn om die reden op een betere kans voor intra en legt-operatieve problemen.

Moeilijkheden wellicht bevatten verdoving moeilijkheden te wijten aan het feit zwaarlijvige individuen hebben een hogere kans op aspiratie van de buik geschreven inhoud, zijn aanvullende uitdaging om te ventileren en hebben een verhoogde kans op mislukte intubatie. Chirurgische problemen bevatten bloedingen, gastro-intestinale lekken en conversie van een laparoscopische cursus van actie om een ​​open up cursus van actie.

Artikel-operatief overgewicht patiënten zijn bij meer vatbaar voor infecties en bij een groter risico op longembolie.

Uitgebreide zin kwesties misschien dingen zoals darmobstructie, galstenen, maagzweer, vernauwing, eiwitten en vitamine tekorten, nierproblemen en wanhoop kunnen omvatten. Het moet ook worden benadrukt dat het risico van verlies van het leven is groter voor deze klanten vooral als gevolg van aan comorbiditeit.

De in dit schrijf-up geleverde informatie is uitsluitend bedoeld voor informatieve toepassingen en is ook niet suggereren verstoken van enige vertegenwoordigingen en geen garanties geleverd toch. De gemeubileerde gegevens moet nooit de sessie vervangen, gezichtspunt, diagnose en behandeling keuzes gepresenteerd door een ervaren gezondheidszorg leverancier.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.