Chocolade en puistjes – Kan vettig voedsel en chocolade acne veroorzaken?

Als tiener, Ik herinner me mijn oma vertelde me dat ik ervaarde puistjes was te wijten aan het feit dat ik at veel te veel chocolade. Dit onder geen beding daadwerkelijk geproduceerd waarneming voor mij, omdat ik niet echt te nemen in chocolade. Maar toen ik voelde de verleiding om het bezit van slechts een voorproefje van het, ik over het algemeen dacht dat mijn acne zou worden gemaakt erger zelfs als ik had net een brok. In mijn intellect chocolade en acne belandde diep verbonden.

Er zijn veel mythen over wat triggers puistjes, maar een van de meest bekende soorten is ongeveer chocolade triggering acne. Acne wordt meestal toegeschreven aan chocolade, noten en vette levensmiddelen, maar de werkelijke uitkomsten van hen zelfs nu blijft onduidelijk. Geen experimenten hebben aangetoond dat chocolade verhoogt acne.

1 analyseren bevestigd dat chocolade ondervonden geen invloed op de meeste patiënten. In een aantal, maakte puistjes erger. In een handvol andere mensen, chocolade echt verminderd puistjes. Toch zijn er een aantal mannen en vrouwen die zweren dat, elke keer als ze chocolade consumeren, hun acne resultaten in het zijn drastisch nog erger. Sommige van deze personen misschien een overlap van puistjes en rosacea. Als dit uw scenario, vervolgens uit chocolade te blijven.

Kan vet voedsel items leiden tot Zits?

Zoals met chocolade, is er geen wetenschappelijk bewijs die er zijn om te exposeren dat vette voedingsmiddelen acne kan verergeren. Er zijn zo vele factoren die verantwoordelijk zijn voor acne kan zijn, dat het isoleren van een enkeling blijkt vrijwel onmogelijk te zijn.

Echter, de effecten van twee studies voltooid aan de Harvard Medical School valideren de perceptie dat zuivelproducten Mogelijk veroorzaken acne. zes, vijfhonderd jongens en meisjes (leeftijd 8-14) werden voorzien vragenlijsten met betrekking tot hun melk / zuivel consumptie en hun acne fasen. Beide even wetenschappelijke studies toonden een positief verband tussen de inname van melk en acne. Het is ook echt het vermelden waard dat meisjes hadden veel meer beïnvloed dan jongens. De samenvatting is dat de hormonen in koemelk speelde een belangrijke taak in het stimuleren van zits.

Slechts een component die puistjes erger kan maken is jodium, indien gegeten in grote porties. Maaltijden zoals zeewier en andere zeevruchten kan een impact hebben op acne hebben indien gegeten in grote volumes. Van het programma, zult u niet puistjes krijgt de toekomst werkdag direct na je proberen om levensmiddelen gemaakt van jodium eten. Zits wordt beïnvloed wanneer de jodium gebruik is constant.

Toch, als je ziet dat er bepaalde voedingsmiddelen die er de oorzaak van je acne te flare, weg te blijven van hen. U kent uw gehele lichaam veel beter dan iemand anders.

Category: Dieten

Comments are closed.